- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
Sas madár #108199 üzenetére
A HIBA NÁLAD VAN!
Bejelentkezel.
Kosárba rakás után Proceed to check out.
Billing address a magyar címem, alatta pipa, hogy az a shipping címem is.
Mellette ott a kettes pont, a Shipping method.
Alatta felsorolva:Select Shipping Method
Free Shipping 20-40 Business Days $0.00
Singapore Post 8-18 Business Days $8.00
DHL 3-7 Business Days $20.00
EuroLine 10-15 Business Days $20.00Na és neked az eoroline shipping kell.
-
ablack
senior tag
Akit esetleg érdekel. Az Extreme Digitalnál a GFV3EL kuponkóddal 15% kedvezmény van minden Lenovo telefonra.
Pl. így a Lenovo Vibe Z2 Pro 102 ezer Ft-ért elvihető. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dzsolo #108155 üzenetére
Én B20 mezei lakos vagyok
de ha M2-Note-ot nézel ahelyett én Redmi-Note2 -t javasolnék mert árában ígérik
és X10-es SoC-al sokkal jobbnak mutatkozik!Bubu írta elsőnek a RedMi Note2-t:
Mediatek Helio X10 chips (MT6795)
16GB/32GB eMMC 5.0 internal storage
2GB LPDDR3 RAM
13-megapixel rear camera with phase detection autofocus
5-megapixel front camera with Beautify mode
Large 3060mAh removable battery
IR blaster
microSD card slot for memory expansionés hozzáfüzöm:
PDAF (Phase Detection Auto Focus) t is tud a kis ócóság kamerája...(a frontkamera OmniVision-ös, de tán a hátsó is...))
-
A focalprice 36 megrendelt telefon és tablet után nem volt hajlandó legariztatni a készüléket, merthogy már 5 hónapja lett vásárolva (amiből persze egy hónapot utazott), és azt mondták, hogy adnak 20USD visszatérítést helyette. Azóta nem vennék tőlük semmit. Még ha csak az első ott vásárolt készülékem lett volna, de ennyi után, meg nem is tudom, milyen fokozatú vásárlójuk voltam...
Szóval hiába olcsó, nem tudom jó vételnek tartani... -
bubu256
tag
Bemutatták ma Kínában a Xiaomi Redmi Note 2-t: [link]
Mediatek Helio X10 chips (MT6795)
16GB/32GB eMMC 5.0 internal storage
2GB LPDDR3 RAM
13-megapixel rear camera with phase detection autofocus
5-megapixel front camera with Beautify mode
Large 3060mAh removable battery
IR blaster
microSD card slot for memory expansion -
agy73p
senior tag
Urak, egy rövid kérdésem lenne: most melyik új készüléket ajánlanátok kb 30-ig?
Tesco OpenDott már van, nem rossz, hasonlóval is beérném. Az elvileg most megint kapható lesz, de érdemes-e megvenni vagy van talán jobb alternatíva? -
robi1979
aktív tag
válasz
#79335424 #108138 üzenetére
Van egyáltalán olyan EU-s warehouse ami ajánlott? Most nézem, a GEEKBUYING EU WAREHOUSE-ban SPANYOL RAKTÁRBÓL 41$ a posta? Ez tényleg ennyi vagy van a GEEKBUYINGON olcsóbb posta is Magyarországra? Én csak ezt az egyet láttam itt, mást nem is tudok kiválasztani. Mi a jóisten kerül 41$-ba Spanyolból??????????? Kicsit lehúzásnak érzem a 41$-os postaköltséget Spanyolországból!
-
Beca1990
senior tag
van egy normál SIM kártyám és van egy mobilinternetes SIM kártyám is.
dual SIM -es telefonokban tudom használni a mobilnetes kártyát internetezésre? -
válasz
gyűrű #108171 üzenetére
A Kingzone egy erősen kerülendő márka! Hazudnak-csalnak, úgy matricázzák az aksikat, ahogy nekik tetszik. Ja és a support egyenlő a nullával.
Annó a Kingzone N3+ -hoz nagyon pozitívan álltam hozzá, aztán 5 hónap kínlódás után sikerült megválnom tőle. Az új tulaj gyakorlatilag csak telefonálásra használja, így igazából csak a 2800mAh-snak matricázott 1800-as aksi ami nem az igazi. (A topicjában szépen végig lehet követni a gondokat. Sajnos.)
Szóval ezt a N5-öt sem ajánlanám senkinek sem.
Akkor már +10$-t hozzácsapva az általam ajánlott Elephone P4000. Ott kevésbé túlzott a gyártó. (LINK)
Eddig "csak" a kamera tűnik átverésnek. (Bár ez is viszonyítási pont kérdése.)
-
gyűrű
addikt
Nem egy erőmű, de ennyiért jó is lehet valakinek....
-
nyisziati
veterán
válasz
tahepa #108167 üzenetére
Ja, ezt nézem én is. A voda 3G hálózata sokkal jobb, mint a többieké, lefedi az egész országot. 42 Mb/s pedig mindenre elég. Főleg a mai csomagok mellett. Az 1 GB-os keretemet kb. 3,5 perc alatt ki tudom meríteni, max. sebesség mellett. De még féltempóval is 7 perc.
Valaki meg föntebb írta, hogy a ping ideje még jobb is volt, mint a 4G. Bár ez a bázisállomás távolságától is függhet. -
KTU
addikt
válasz
maroni #108160 üzenetére
A kártya tárolja ezeket az adatokat, sőt a mobilnet beállításokat is.
Nem szoktam ilyeneket állítgatni mert működik mindenféle állítgatás nélkül.
Pár napja 3 féle szolgáltató mobilnet kártyája volt benne és működött az is állítgatás nélkül.Mikori a SIM kártya?
Mi az frissen factory resetelt?
Gyári állapot visszaállítása. -
maroni
aktív tag
Szia!
Tegnap kaptam meg beleraktam at-s kártyát telefon működik , de sms-t nem kapom meg és írni sem tudok!
A sim kártyánál azt írja telekom HU 01:
Mást nem tudok!, Ha rámegyek sms beállításokra SMS-ek engedélyezve szöveges multimédiás is!
Üdv Mároni
Mi az frissen factory resetelt?
Küldeni akarom azt írja az üzenetek alkalmazás sajnos leállt. -
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy kis segítséget adnivettem egy mlais mm52 telefont és nem tudom hogyan állítsam be az sms fogadást?
Előre is köszi Mároni -
Dzsolo
senior tag
Már megint 1 hete rágódok a telefon vásárláson. Korábban volt már egy Lenovo K3 Note telefonom, a nagy kérdés az lenne hogy mit vegyek?
Meizu M2 Note 4G FDD LTE Dual SIM Mobile Phone 5.5" 1920X1080P MT6753 Octa Core Camera13.0MP Battery 3100mAh
vagy ismét
2015 lenovo K3 Note k50 t5 5.5 Inch 1920*1080 Octa Core,4G LTE FDD 2GB Ram 16GB rom Camera 13.0MP3000mAh
Esetleg ebben a kategóriában ha tudnátok ajánlani valamit azt megköszönném. Ja igen és Shenzen árulja
-
tahepa
senior tag
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok! Van mar valamelyik eu warehouseban meizu m2 note?
Illetve tudtok mondani olyan best buy telefont nőnek, ami alapfelhasznalasra jo, nem akad, nem fagy szet, teszi a dolgat, van arany szinu es 40k max? :-)
-
-
Bár nincs sem B7, sem B20, de ez a telefon nagyon jó áron van (én megbízom az InFocus márkában)
-
törölt tag
válasz
mclaren777 #108132 üzenetére
Sehogy. Egy házi kezdeményezéssel próbálkozunk. Nem tudom, hogy bodrik11 hogy áll az adatbázis hátterének kialakításával.
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #108126 üzenetére
Tudom, hogy mi a különbség. Az, hogy az egyik esetben nem találsz olyat a cégnél, aki látott volna már belűlről is egy általa forgalmazott készüléket. Amikor én, mint tesztelő írom meg, hogy "Srácok! Nem tűnt fel, hogy kicserélődött a SOC a nevetekkel forgalmazott termékben?" De, a Zopo esetében az a "Warehouse" közvetlen gyári támogatású volt. A garit is ők intézték. Egy garis ügyintézés ki tudott pörögni egy hét alatt. Egy "síma" Warehouse -nál sztem nincs ilyen lehetőség. A Zopo a weboldalán jelentetett meg egy sajnálkozó levelet a megszűnésről. Melyik gyártó ír ilyet, ha megszűnik egy XY warehouse?
-
Enikő92
tag
Sziasztok, segítsetek kérlek benneteket. Ma hirtelen lemerült a telefonom, és hiába töltöm nem megy 1% töltöttség felé. Mi történhetett vele? Kidobhatom?? :/
-
KTU
addikt
válasz
Szerintem ilyen publikusba nem létezik.
Viszont azt is nézd meg, hogy a szolgáltató felengedi-e az adott kártyát a 4G hálózatára.
(#108133) tahepa:
Frekiket is írd már mellé! -
tahepa
senior tag
válasz
-
KTU
addikt
válasz
mclaren777 #108129 üzenetére
Konkrét típust, modellt írj.
Pl. Honor, ahány desztináció, annyiféle hardvervariáns, és csak az eu-ba szántak tudják az itteni LTE frekiket.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mclaren777 #108129 üzenetére
Nézd meg először, hogy a szolgáltatód milyen frekvencián szórja a netet, azokon a területeken ami neked lényeges.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mclaren777 #108127 üzenetére
A 20-as band (800MHz) támogatása még nem annyira elterjedt, többek között a OnePlus One sem támogatja, de már a OnePlus 2 támogatni fogja.
ui: a szolgálatók csak vidéken használják főként a 800MHz-es frekvenciát.
-
mclaren777
senior tag
Vannak olyan telefon márkák amelyek egyik modellje sem tudja a Magyarországon használt 4G szabványokat így együtt? Mert új telefont vennék és ez nálam kizáró ok.
B3 1800MHz
B7 2600MHz
B20 800MHzPl. Xiaomi ha jól tudom?
És van még ilyen márka?
pl Lenovo, Meizu, Honor, Huawei tudja? -
kelzsoca
félisten
válasz
#79335424 #108125 üzenetére
Szerintem teljesen másra gondolsz, és én is másról beszélek, az EU warehouse-ok azért jönnek létre, hogy az Európai vásárlókat minél olcsóban kiszolgálják a kínaiak, értsd áfa, vám, és egyéb terhek kifizetése nélkül, ergo a termékeket becsempészik Európába és így értékesítik.
Amire Te gondoltál az pedig hivatalos importőr, szóval teljesen másról szól a két történet.
-
GEPESZ66
veterán
DUAL SIM-es LG telefont használok, 1 SIM kártyával.
Mindegy ugye, hogy melyik foglalatba rakom? -
robi1979
aktív tag
Kíváncsiságból végig vittem egy Zopo 3x Lite rendelést a Zopo oldalán mert a szállítási költségről semmit sem írtak. Létezik hogy a szállítás a Zoponál az EU-ból 33$ Magyarországra vagy én csesztem el valamit? Szállítási mód választást és szállítási módot sehol nem találok, mint ahogyan azt sem írják sehol hogy ez biztosan az EU-ból jön egyéb sarc nélkül. 33$ az cirka 9000ft!!
-
válasz
Dzsolo #108112 üzenetére
S lőn olvasás:
Szállítás Kínából! Ezért 20 munkanapot is igénybe vehet a feladástól számítva. Ennek tudatában licitálj csak!Fizetni rózsaszín postautalványon is lehet, vagy bankon. Csak előre fizetést fogadunk el.Szállító partner
ülföldi küldemény esetében a Kínai posta (és partnerei) - 20 munkanapos szállításMás futárszolgálat esetében pedig a DHL (Ez esetben a szállítás a feladástól számítva mindössze maximum 1-2 hét. Vám a vevő terhe. Garancia nincs a kijelzőre és a tartozékokra + fizikai hibákra sérülésre
Minden le van írva ....
-
-
Dzsolo
senior tag
Gondoltam, hogy van turpisság a dologban
Tudom a költségeket, vettem pár horgászorsót Japánból
-
Dzsolo
senior tag
Ez létezik? Olcsóbb mintha Kínából rendelném....
Leagoo Elite 5 tényleg Sony kamera van benne? Kellene valami jó Dual SIM-es telefon
-
zebede
őstag
Létezik az hogy az Mlais M7 a Gearbest-ről EUR warehouse-ból rendelve 7-8 euroval még olcsóbb is mint kínából?
-
-
csibe1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest