Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjani88
csendes tag
Sziasztok!
Aktív dual simes telefont keresek. Ami fontos, 5-5,5" kijelző, jó kamera. 4G nem fontos. Csak olyan telefon érdekel, aminek van magyar képviselete, szóval a sok kínai kilőve. Mit tudtok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz pjani88 #109501 üzenetére
Valami jó filmet estére. Mert ilyen kritériummal telefont nem fogok. Ha kínát kilövöd, duál aktívval bajban vagy. Összefoglalóban van pár, hátha meggondolnád magad.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
svgyula
addikt
-
Beni2360
félisten
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Surda-
őstag
válasz Beni2360 #109506 üzenetére
Nem,mert egyelőre csak előrendelhető , másrészt a 16gigás máshol is ennyi , harmadrészt nem sokkal drágább a 32 gigás , amiből van egy enhanced verzió amiről fingom nincs,hogy micsoda
[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
válasz LantosBerry8 #109509 üzenetére
igaz,sorry,de octa core és drágább,mint a note 2?
body007 Aliról nem vásárolok, de minidealen is kapható már.
[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
tomjnt
újonc
Üdv!
Előre is elnézést,de nem tudtam mindent elolvasni és lenne egy problémám.Lezárt a dual simes telefonom,mikor beletettem a második kártyát,nagy nehezen sikerült kioldani,de most újra be kell írnom az IMEI számokat,a telefon viszont nem látja az MTK preloader usb vcom portot,pedig van a számítógépemen.Amikor összedugom az usb kábellel a telót,kiírja,hogy az eszközillesztő program telepítése sikertelen a Mediatek preloader usb vcom-hoz.Segítség!
-
tibcsi0407
félisten
-
iMaverick
addikt
válasz palimre #109518 üzenetére
Ha nincs CWM-es, vagy TWRP-s Recovery mentésed, akkor nincs rá esély, hogy "vissza tudsz állni".
Sajnos itt nincs más megoldás: újra rakod a 4.4-es rendszeredet és utána újra belakod. Az OTA frissítést meg kapcsold ki.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Xdongo567
csendes tag
Olyannal találkozott már valaki hogy az érintőképernyő kifogástalanul működik, de pl egy alkalmazás telepítése után meghal az egész? Factory reset/ cache ürítés/SIm csere megvolt, de a probléma ugyanaz. Valaki tud ebben segíteni?
-
Lecs@
addikt
elephone vowney hmm.. 5.5″ 2K(2560*1440) display, MT6795 (Helio X10) CPU, 4GB RAM, 32GB ROM,Android 5.1
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
muszi0521
aktív tag
Van esetleg már valakinek vagy volt már ! HTC Desire 826 Dual !
Pár sort hogy miért nem ajánlót ! Köszi !! -
gerejoe
tag
Hali urak.Kettő masina közt örlődök,meizu m2 note,vagy xiaomi redmi note2,szerintetek melyik,és manapság honnan èrdemes rendelni,mert 2 ève rendeltem utoljára kinai webshopbol,válaszokat előre is köszi.
-
anonym1s
őstag
válasz #79335424 #109499 üzenetére
Viszont ha van csoda akku, akkor nincs szukseg csoda kijelzore, csoda cpu-ra, csoda modemre, meg semmi egyeb csodara, mert egy normalis akku kiszolgalna a nem csoda cput, kijelzot, stb. Nem is ertem miert vagy ennyire az akku fejlesztes ellen.
Amugy szerintem soha nem lesz csoda akku, csoda cpu, stb., mert ha kibirnanak 15 evet az eszkozeink, akkor az emberek nagy resze nem venne ujat semmibol 15 evig, es ezt ugye egyetlen gyarto/forgalmazo sem akarja.[ Szerkesztve ]
-
zolszi
tag
Sziasztok!
A két telefon közül melyiket ajánlanátok inkább:
1, Meizu M2 note
2, Elephone P6000 pro; 3Gb-os verziópro-kontra, előnyök hátrányok
köszi
Xiaomi MI A1, Lenovo T400
-
GIJoe
addikt
válasz zolszi #109529 üzenetére
A Meizu 5,5" tepsi kategória, az elefánt 5".
Véleményem szerint, Meizu minőségibb a flyme ugyan zárt, de gyakran frissített, aktív supporttal.
Elefánték szerintem közel nem lesz ilyen support, és minőségi alkatrész, Számomra nem kérdés h Meizu
Véletlenül nem a sima Meizu M2 5"t akartad írni? A Fánifon se rossz, csak sk vélemény...[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
[link] Vélemény?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
L4mie
veterán
Kár, hát a végén tényleg Redmi 2 pro lesz
csak az meg ha jól tudom nem 64 bit, és csak 64 bitre jön 5.x es droid....bár lehet teljesen el vagyok tévelyedve és hülyeségeket beszélek, akkor javítsatok ki pls.
*nincs a xiaomi-nek valami 50k-ig minőségi anyagokból összeászkábált jóféle telefonja, ami nem nagyobb mint 5"? /már kerestem, nem találtam, de ti nyilván rutinosabbak vagytok/
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Ájvé
veterán
válasz L4mie #109533 üzenetére
Snapdragon 410 van benne, az pedig 64 bites.
Azt ne kérdezd mikor lesz rá 5.x android, mert élő ember biztos nem tudja rá a választ.
Redmi 2 se olyan rossz, prémium telefon amúgy sem olyan sok van a Xiaomi, Mi4 lehet ilyen talán, vagyis hátlap cserélhető, bambusz is lehet. Persze nem 50k-t (ennyiért meg sehol nem kapsz prémium készüléket egyébként se).[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Ahh köszi a választ.
Nem is prémiumra gondolok, hanem minőségi anyagra tudom sokat akarok kevésért, de ki nem, próbát megér.
Lumiák pl. minőségi műanyagból vannak, olcsó samsungok meg szar anyagból
Szóval inkább a lumiás minőség felé hajlót keresek, de még nagyon a keresés elején, válogatás igényformálás szinten tartok. Ami fix, hogy dualsimes telefont keresek.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
ccs2929
senior tag
válasz v-man #109514 üzenetére
Na, szóval:
Remek építési minőség
szép formák
jó teljesítmény
kijelzőre sem lehet panasz
gps viszonylag lassan talált jelet, de utána stabilan megy
játékos teljesítménye alul marad a Thl t6s-hez képest, legalább is a Mortal Kombat X az utóbbin szaggatás mentesen futott, ezen viszont akadozik Lehet a nagyobb kijelző felbontás miatt
akksiidőt reálisan nem tudom megmondani, mert még nem volt időm nyúzni, így ma reggel vettem le a töltőről, használgattam is, és 65%-on van.
Szerintem rendben van ez a kis telefon, csak egy nagy bajom van vele, hogy jelenleg sehogy nem tudtam rootolniFlickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Mercutio_
félisten
válasz L4mie #109535 üzenetére
Írtam, hogy van aprón ZTE V5 2/8GB 33k-ért, ha hibátlan 50 alatt nem igazán van alternatíva a megspórolt pénzt meg elisszuk
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
atala
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy telefont venni külföldről, de EU raktárból. 30.000 Ft környékén.
Az sem baj, ha nem dual sim-es.Nincs nagy elvárás, csak megbízható legyen.
Minimum 1GB RAM, 8 GB ROM (bővíthető legyen)
Min 4 magos proci
Min 4" IPS kijelző.
Elég a 3G is.Mit ajánlanátok, ami megbízhatónak mondható?
Valami best buy? -
beg
veterán
válasz dome.no1 #109543 üzenetére
Cubot megint gurított alsó szegmensben (s168 után). Száraz adatok és a leírás alapján jó vételnek tűnik, pláne eu raktárból huszonhét környékén.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
GIJoe
addikt
válasz Mercutio_ #109546 üzenetére
Akkor a DOOGEE X5 Pro elvileg az lesz, csak jöjjön EU raktárba...
-
Mercutio_
félisten
válasz GIJoe #109547 üzenetére
Cubot nem kamuzós cég, a doogee -ról ugyanez ha jól rémlik nem mindig mondható el (az az 5MP-s kamera 8MP-re interpolálva )
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
dlaj
őstag
válasz ccs2929 #109539 üzenetére
Olvastam, hogy root problémád van.
Próbáld meg ezzel, ez nekem eddig mindent vitt.
Ha esetleg azzal sem menne, akkor esetleg ezt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest