Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz LantosBerry8 #110851 üzenetére
A kuponkód: prohardver
-
-
-
RVR400
veterán
-
joy_k
tag
Jo reggelt!
Eu raktarrol lehet valami normalis telot rendelni 5"(max), 3Gb ram es legyen valami normalisabb aksija? Blackwiev Omega pro nagyon bejon, csak itt a forum tarsak azt mondjak nagyon nem nepszeru marka. A Mi4 tetszik nagyon, de az nem dual sim es kisse draga. Max 150$ bele kene fejek az arba. Ha van jo linketek kuldjetek el.Mi4c-rol velemeny? Koszi[ Szerkesztve ]
-
gamegod
senior tag
B20 nélkül is megvagyok szvsz én így látom, de amint látom a kákán is csomót...
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
b0bcat
addikt
-
Beni2360
félisten
válasz kelzsoca #110852 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, hogy hogyan zajlik egy garancia ügyintézés nálatok?
Az éjjel nem volt türelmem végig olvasni és most sincs nagyon.
1: Hova kell vinni a telefont, vagy küldeni?
2: Kinek a költsége az ide-oda való szállítás?
3: A gari után fellépő hibák esetén mi a teendő ha itt helyben nem orvosolható a hiba?
Köszönöm előre is a válaszodat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
beg
veterán
válasz Beni2360 #110866 üzenetére
Amíg ezt leírtad, kattinthattál volna kettőt az oldalon:
http://eustock.hu/garancia-hu"Minden termékre 100%-os magyarországi garancia is vonatkozik a hatályos jogszabályoknak megfelelően." Ott van szépen leírva 23 pontban.
Mert nincs türelmed, csinálja meg más? Biztos én jobban ráérek munkaidőben.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
LantosBerry8
senior tag
Melyik lenne jobb vétel? /ha min. 2 évben gondolkodom/
Zopo Speed 7 / Plus, vagy Xiaomi Redmi Note 2?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz LantosBerry8 #110873 üzenetére
Én inkább a Redmit venném a jobb támogatottság miatt.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
rebellis51
tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni!
Kaptam egy NEWMAN K2S telefont,és egy szoftverezés ráférne,csak nem igazán merek rámenni.
Önmagától pedig nem ajánl fel semmiféle frissítést.
Hátha tudja valaki,hol,merre van vállalkozó szellem erre.
Ami nem működik: bekapcsgomb,bár áramot kap,szalag hibátlan,GPS,WIFI nem talál hálózatot.Más miden tökéletesen működik.
Köszönöm,akár negatív,akár pozitív választ kapok,értem ez alatt,hogy javítható,vagy felejtős!
Bebe azt mondta: be-be szólok. Én is! De! Ha akarod süket-néma vagyok,írj! privit,olvasni tudok,s válaszolok. (alapvető)
-
Ájvé
veterán
válasz LantosBerry8 #110873 üzenetére
Redmi Note 2, hardver jobb benne, ha esetleg fontos a 4G akkor jobb a Speed 7.
-
iMaverick
addikt
válasz rebellis51 #110877 üzenetére
Nem is a Te hsz-ra reagált... Ráadásul az eredeti hsz-ban még javításban utaztál, most meg már egy új beszerzéséről lenne szó?
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
krezna
tag
Barátaim,tényleg nincs közöttetek senki akinek UMI IRON telefonja lenne,és írni 3 mondatot???Segítséget kérnék érdemes e a telefont megvenni,vagy nem????
Forza Milan!
-
-
wolfman
veterán
Jóemberek!
Lenovo A916 mobiltelefonomra, ami már rootolt, tudok rá valahogy android 5.1.1 vagy 6.0-t (majd) telepíteni???
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
A DOOGEE X5 Pro 4G telóról van valamilyen infótok? Ezen az áron jónak tűnik (EU warehouse) vagy esetleg ennyiért van jobb ajánlat?
-
Beni2360
félisten
válasz Bertiee #110885 üzenetére
Indulj neki még 1x a keresésnek és figyeld a beállításokat bal oldalt.
Csak 1 Doogee Y100 pro teló van náluk EU-ból .[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
válasz Bertiee #110892 üzenetére
Beírod a kuponhoz, hogy FACEBOOK, akkor már csak 75.99. Remélem, így már tetszik az ár.
Így ha fenn is akad a határon, 30k-ból megvan egy 2GB/16GB-os 4G telefon HD kijelzővel, 6735-ös procival. Ha nem a kamera mozgat valakit hanem csak egy olcsó készüléket keres a mindennapokra, akkor ez szimpatikusnak tűnik.MOD
Igen, lehet, hogy 100USD fölé megy az ár, hiszen 96,51USD lesz, a postai kezelés költséggel együtt így tényleg épp 29k körülre jön ki, ezáltal mondhatjuk, hogy nem is akkora ajánlatAzért várjuk meg, hogy milyen lesz, de az X5 nem sikerült rosszul...
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
szutyok13
csendes tag
válasz Bertiee #110885 üzenetére
TD-n 80 EUR most akcióban és ott van EU-express 9 EUR áron, ami jaffa-mentes okosság, feltéve, ha a DPD nem keveri el valahol.
Mindenki mantrázza a B20-at, na, ebben van Más kérdés, hogy a dodzsemek sokszor szépek, tele vannak fícsörökkel (hátlapi touchscreen szerintem világbajnok) de kb. 2 hetente kiadnak egy új modellt, abból egy PLUS-t, meg egy PRO-t, aztán a hosszú távú használhatósága már lutri. Nekünk volt már 2 ami csendben elhalálozott 1 év után, mondjuk most jön a 3. Ennek a sima verziója B20 vitamin nélkül és 1 Gb rammal. -
b0bcat
addikt
válasz szutyok13 #110895 üzenetére
Pont ez a furcsa nekem, hogy a sima X5, amiben MT6580 SoC van (tehát nem is tud 4G-t) és fele RAM/ROM, nem sokkal olcsóbb. Gyanús... De persze azt az eshetőséget sem zárhatjuk ki, hogy az X5 Pro lesz a 100 USD alatti kategória fölényes ár-érték bajnoka.
De ebben a mezőnyben akkor sem szokványos a 2 giga RAM, ahogyan a HD kijelző sem.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.