Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  LantosBerry8

üzenetére LantosBerry8

üzenetérenote 2 
- 

válasz  gipsztigris

üzenetére gipsztigris

üzenetéreNem olcsó. Inkább magamnak - és másoknak is néha - berhelem  
- 

Ne már, h az akkumulátort is becézni kell "embereknek".  Én kérek elnézést a tudatlanságomért... Én kérek elnézést a tudatlanságomért... 
- 

válasz  molnardenes

üzenetére molnardenes

üzenetéreEz tanulságos volt  
- 

- 

válasz  fateless

üzenetére fateless

üzenetéreNem ragaszkodom mindenképp az mtk-hoz, csak azt ismerem / használom sok éve, de nyitott vagyok az új dolgokra  
 Ez a HiSilicon Kirin 620, h viszonyul egy 6752(3)-hoz?
 És a Mali-T450 MP4 mondjuk egy Mali-T760MP2-hez (ami a MT6752m mellett van). A Lenovo A7000 keltette fel még az érdeklődésem.
- 

Tudnátok nekem mondani egy-két telót az alábbi paraméterekkel: - 5+" (5,5" lenne a legjobb) 
 - 720as felbontás (tök feleslegesnek tartom a full HD-t egy telóm, csak nagyobb erőforrás kell neki...)
 - 2-3 Gb ram - ez már alap úgy gondolom
 - vmi újabb, erős MTK soc - fontos
 - hazai 4G (voda) - másodlagos
 - olyan 3000 mAh körüli akku - fontos
 - fém ház - jó lenne
 - dual sim - fontos
 - nem kell az olcsó kategória (200+ USD nyugodtan lehet)
- 

válasz  cappa72

üzenetére cappa72

üzenetéreÚgy értem, h a nvram warning hibát csináltam már meg a WIFI / WIFI_CUSTOM file-ok cseréjével (ha volt backup abból ha nem akkor az xda-s leírásban találttal). Most - mivel nincs backup - gondolom az xda-s file-okkal tudok operálni. Megy a mentés, köszi a leírást, ha elakadok jövök  
- 

Sziasztok! Kis help kellene! Párom jiayu f2 telóján frissítettem a fw-t. Simán recovery update.zip-el. Azóta nem ismer fel semmilyen sim kártyát. Gondolom rossz fw-t toltam rá (nem EU talán) ezért már a 3. rom-ot próbálom (már flash tools-al) de egyikkel se látja a sim-et... Milyen fw-t keresek ami jó lehet hozzá? Vagy mi lehet a gondja?  szerk.: természetesen backup az nincs  (csak egy sima upgrade-nek indult) (csak egy sima upgrade-nek indult)
- 

Sztem az egy másik amit linkeltél... 
 Én a A7600-t néztem.
 Más a soc, kijelzőméret, akkutök más a 2... 
- 

Lenovo Golden Warrior S8/ A7600 4G FDD LTE Android 5.0 Smartphone Ezzel mi a gond, h ilyen ócsó  
- 

válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreÉn csak kijelölöm a sort és középső gombbal beillesztem. Van a linux-nak haszna is  
- 

Jaja, jobb lenne a topikot is átnevezni... 
- 

válasz  Old Gyfland

üzenetére Old Gyfland

üzenetéreÉs mtktools-ban mentsd le az imei-t azárt  
- 

Rendeltem páromnak egy jiayu f2-t a tönkrement g3s helyet. Ha megérkezett majd írok róla egy kis review-t 
- 

Ezek a kingzone és elephone nevű gyártók mennyire "gagyik"? Én csak mostanság hallok róluk. Nagyon tetszetős és jó ár / érték (de milyen minőségű?) készülékeik vannak. Mennyire készítenek rájuk fw-t? Nem csak a gyári támogatás érdekel. És úgy általában (minőségre), felveszik a versenyt egy thl, jiayu esetleg zopo-val? 
- 

Sziasztok! Mondjatok nekem lszi olyan shopokat akik EU-ból is postáznak, 
 köszi 
- 

Sziasztok! 5-5,5" / 720as kijelző / nagy aksi / korszerű SoC mi most a best buy? 
 THL t11et cserélném. t5000 tetszene csak "idejétmúlt". Nem előrelépés a t11-hez képest max üzemidőben.
 köszi 
- 

Sziasztok! 
 Egy négy és egy nyolc magos mtk proci között "éhségben" mennyi a különbség?
 A g3s-em cserélném Huawei Honor 3X-ra de a g3s üzemidejét nem adnám (sokkal) lejjebb...
 g3s: MTK6589 1.2Ghz / 2750 akku / 4,5 col
 3X: mtk6592 1.7Ghz / 3000es akku / 5,5 col
 Semmi bajom a g3s-el csak el "kell" ajándékozzam és akkor már vmi "komolyabbat" vennék 
- 

Nézegetem ezt a Xiaomi Mi3-at következő készüléknek. Azt nem tudom, h az a snapdragon mennyit fogyaszt a mtk 6589-hez képeset (1,2 Ghz-s jiayu g3s). Ezzel nagyon jó üzemidőket tudok produkálni (2 töltés / hét) és ennél lejjebb nem adnám ha nem muszáj. Szerintetek? 
- 

válasz  cappa72

üzenetére cappa72

üzenetéreés TKey7: érdekes trend... és akinek kicsi a keze (párom) az milyen telefont használjon? Két magosat? Vagy használja két kézzel? Nem is értem... steve1977: Nem tetszik neki, csúnya nagy a kávája és alul - felül is vaskos a "kerete"... Pedig 100 dodóért tényleg nagyon jó vétel  
- 

Sziasztok! Ajánljatok már egy lánynak egy kis (4" körül) egy vállalható minőségű telót (4 mag, 1 gb ram) 
- 

Sziasztok, Megjött a jiayu g3s-em  Ha lesz kis időm írok róla pár sort. Ha lesz kis időm írok róla pár sort.
 Kéne hozzá vmi jóféle custom rom. Tudtok ilyet?
- 

Töltésvezérlő BGA-t keresek halott kínai telóból! A szervizes azt mondja, h nagy valószínűséggel ezekbe ugyanolyan van, szóval akinek törött/ázott/kukázandó kínai telója van szóljon! Egyébként egy star (nem tudom a pontos típust) htc hasonmás telóba kellene... 
- 

válasz  FalconKnight

üzenetére FalconKnight

üzenetére2 telót küldtem már vissza. 2-3 ezer HUF. Gariba javították mindig. Egyszer nem tudták és küldtek helyette másikat... Az igaz, h sok idő, de megcsinálják. Nekem volt már a nokiánál 1,5 hónapig telóm szal ezt is kibírom. 
- 

Ajánljatok már nekem 4"-os 6577es 1 GB ram-os telót. Valami minőségi(bb) kellene... 
- 

Frissítettem a FW-t a telómon (cds cd1000) és azóta a proximity senzor nem igazán működik. Hívásnál elsötétedik és úgy marad hiába veszem el a fülemtől... Gyári tesztet futtatva kiderült végig úgy érzékeli, h takarásban van egyfolytában. 
 Hallott már vki ilyen hibáról? És van ennek vmi módja, h javítsam?
- 

Nem volt egyszerű... Miután cds cd1000 nevén nem találtam nekiálltam sajátot gyártani, de mikor nem akart visszamászni a telóra keresgéltem tovább. És nagy véletlen megtudtam, h ez a teló a Chigon A720 klónja. Miérdekes? Klónteló klónja...  Arra meg már az első találat is dobott főt romot és csont nélkül fel is ment rá. Arra meg már az első találat is dobott főt romot és csont nélkül fel is ment rá.
- 

Megérkezett a napokban a legújabb szerzeményem ami cds cd1000 névre hallgat:  
 Minden szép és jó, root-oltam, rom-ot cseréltem, ez a 2 dolog nekem az első teendőm egy új telón... 
 Egy vmi zavar. A külső SD kártyát felcsatolta sdcard-nak a belsőt meg sdcard2 néven (/mnt/sdcard2/). Ezt, h tudom megfordítani. Linuxon megcsinálnám simán egy live rendszer alól de itt... Mindig sír, h nem nyúlhatok ezekhez a mappákhoz (teljesen jogosan, h is nyúlhatnék ha fel vannak csatolva de akkor, hogy csináljam???A telóról majd készítek egy rövid szösszenetet logout-ra 
- 

Sziasztok! 
 Tudom nem ide tartozik de ezt sokan olvassák...
 Keresek Debrecenben sürgősen egy db min. 4 GB-os class 10-es (esetleg 6-os) mSD kártyát.
 Párom desire-ét bővíteném vele (a belső tárhelyet). Tettem bele egy class 4-est de baromi lassú. Venni boltba nagyon drága rendelni meg sok idő... Esetleg nagyobb class 4-est tudok érte adni (vagy beszámítással) 4-esből van 4,8,16 GB-osom.
 Köszi
- 

az aliexpress-en vmerre, már nem tudom  de, h ne csak hülyeségeket beszéljek, ehhez mit szóltok? most ez nekem nagyon megtetszett...  
- 

Ez mekkora duma: Storage ROM 16GB (note: the operate system and Apps take some spaces, so only show 2GB + 502MB) agyam eldobom...      
- 

válasz  fateless

üzenetére fateless

üzenetéreHa mindenki jelezné, h melyik bolttól van pozitív és negatív tapasztalata az is segítene, így pl.: kínai rendelés 1. hsz infó 
 +6 pandawill (6 db kütyüt rendeltem onnan, mind szerencsésen megérkezett / nem volt probléma)
 +1 mixeshop (1 db teló, no problem)
 -1 hootablet ( ) )ez az én tapasztalatom 
- 

Kínából rendelés / kínai online boltok topikot a népnek!!! 
- 

Találtam az xda-n a b92m-hez cuccokat. 
 Star b92m cwm recovery root + CWM AND ROM BACKUPEz mi lenne: 2.5 GB DATA PERMANENT ROOT + FULLY WORKING RECOVERY 
 (for 2.5gb data after flash you must format data in recovery)Átparticionálás + root + recovery menü? 
 Annyi, h ráteszem ezt a rom részletet? (mert bele nézve a .zip-be látom, h ez csak az eleje a rom-nak)
- 

válasz  easy...rider

üzenetére easy...rider

üzenetéreJó az nincs vele semmi gond. És pont, h a böngészés nem fogja megakasztani, én 75el is elvoltam 720p-n (a zp300-al, igaz azt már lassúcskának nevezném de böngészés sima vele) 
- 

Azt elmondja nekem vki, h tudom a 6577 órajelét feljebb húzni? 
 Kíváncsi lennék mennyit megy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

válasz  hevizms

üzenetére hevizms

üzenetéreAmint lesz időm bővítgetem majd a leírást. 
 Addig is: szép nagy, tűéles, minimálisan felhős, jó minőségű; a bejegyzésbe van link képekkel, a végén lévő 3at ezzel csináltam nézd meg; jó (max hangon se torzít); 1 led-es (az erősebb fajta) elég erős. Persze, h van: kezdj el rajta böngészni és meglátod; azt én honnan tudja? beállítottam 5 MP-re annyi bizonyosan... beállítottam 5 MP-re annyi bizonyosan...
- 

válasz  Sir Riccio

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreEzek mar csak ilyenek, kulon szotar kell hozzajuk  
 Engem se akartak addig megerteni mig le nem idiotaztam oket...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én kérek elnézést a tudatlanságomért...
 Én kérek elnézést a tudatlanságomért...