Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz bviktor93 #91949 üzenetére
Az előtted lévő párbeszédben az iPlay 50 Pro ugyanez a soc 8GB rammal 150 USD EU raktárból. Nyilván a Lenovo név, minőségbiztosítás, hazai 2 év gari amivel a Lenovo többet ad, kérdés megér-e ez 40-45 ezrest pluszban.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
válasz bviktor93 #91953 üzenetére
Nekem most egy Lenovo m9 van ugyan erre használom 4 GB RAM és szuperül kezeli észre sem veszem néha 10-15 ablak van nyitva és semmi lassulás. Az iplay meg sem közelíti.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
borbar
tag
Szervusz! Én ennyi pénzért, ha tartalomfogyasztás az elsődleges cél, nem venném meg ezt a Lenovot. Kicsit rátennék még a keretre, és inkább jobb felbontással Oled képernyővel vásárolnék. Akár küldfüldről EU-raktárból.
(Egyébként én is egy Lenovo tabletet nyúzok, nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Android13 frissítés után meg különösen.) -
gyulaszu
senior tag
Alldocube iPlay 50 mini Pro
Van egy fura jelenség, ami kicsit zavar.
Használom a tabletet, olvasgatok, irkálgatok...
A felső sávban időnként "végigszalad" valamilyen impulzus, de olyan gyorsan, hogy nem látom mi az. A perifériás látásomban veszem észre.
Wifin vagyok, de van benn egy yetteles sim kártya is. Talán mintha azzal történne valami...
Ti észleltek valami hasonlót? Mi lehet az?gyulaszu
-
maestro87
őstag
Esetleg nézd meg a Doogee T30 Pro, T20 Ultra illetve a T30 Ultra tableteket.
Mindegyik erős, G99 procival szerelt, min. 8GB RAM-os és Widevine L1 támogatással is rendelkeznek. Igaz, nem olcsó egyik se.
Az első rendelhető itthonról is, az utóbbi kettőt majd a 11.11-es akcióban lehet rendelni Aliexpress-ről.
Vagy szintén 11-én érkezik a Blackview Tab 18 is, ez még ígéretesebbnek tűnik: ujjlenyomat olvasó, S-Pen támogatás, Harman Kardon hangszórók és elvileg 209$-os nettó ár.[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
Sziasztok!
Ez tábla mennyire ajánlott vétel ezen az áron link
Egy lg 8.3t váltana, autóba nézős gyerekeknek.
Köszi -
maestro87
őstag
Igen, ezt olvastam itt, hogy az L1 ellenére sem 1080p a lejátszás. De a kérdező ilyet keresett, így ilyeneket linkeltem. Egyébként csak a Netflix-szel van gond vagy a többivel is?
Nekem mondjuk nincs előfizetésem, így engem nem igazán érint a dolog, de érdekelne, hogy akkor a legnagyobb hazai tesztoldalak is miért vezetik félre a jó népet hamis információval (költői kérdés).[ Szerkesztve ]
-
jobbacsabba
aktív tag
iPlay 50 Pro: nem tudom csatlakoztatni az otthoni wifihez ha manuálisan adom hozzá a hálózatot a tabon. Ha kikapcsolom a rejtett SSID-t, akkor megtalálja és pw után simán csatlakozik. Ha QR kóddal adnám hozzá, akkor meg nem olvassa be a QR kódot (Lehet wifin kellene tenni rá egy szkenner appot?).
Ilyet látott valaki, ez miért van? -
Zaji
őstag
Sziasztok,
12" feletti tabletet szeretnék venni. iPlay40H van eddig a családban már lassan 2 éve és teljesen jól teszi a dolgát.
Adott a kérdés, érdemes e venni egy Samsung S7 FE-t vagy abból az árból már valami kínai combos tablet a jó választás?
Válaszokat előre köszönöm. -
Dr.NX
Topikgazda
12" felett nem nagyon vannak kínaiak, ha olcsóbb kell, mint az S7 FE, akkor Honor Pad 8.
Akcióban szokott lenni S7 FE is jó árban, most úgyis jönnek a Black Friday-ek, Black Weekendek, Black Weekek, Black Monday-ek, stb.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
Attól függ, hogy kihasználod-e, de egyébként igen.
Egyedül RAM-ból van kevesebb.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10922&idPhone2=11712Elfogadom a sütiket.
-
szkorhetz
őstag
Csak, hogy legyen kicsit más tapasztalat is, mert ahogy látom itt csak az iPlay van ajánlva, de végülis én másik irányba mentem.
Honor Tab X9-et vettem, itthoni beszerzésből, bontatlanul, 50 ezer Ft-ért.
Teljesen jól működik, az akksi simán hoz 10 óra kijelző időt, minimális a készelnléti fogyasztás, így heti másfélszer kell tölteni, a 7000-es aksi elég bika. A 120 Hz nagyon jót tesz a sebességnek és a használhatóságnak, HBO, Netflix mind full hd, teljesen jó a szoftver, több frissítés is jött rá első nap, Android 13, minden app tökéletesen működik, a felület egészen okos, simán kezel jól több ablakot is, teljesen meg vagyunk vele elégedve, a hangszórói brutál jók mind hangerőben, mind tisztaságban.[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
-
szkorhetz
őstag
válasz Graphics #91980 üzenetére
Facebook Marketplace.
Valamelyik Honor telefon mellé adta a Yettel, most nem néztem, de mikor vettem, 3 hirdetés is volt Bp-n.Az X8-at is néztem, de végülis a kisebb akksi és a 60 Hz miat tnem azt vettem, de mivel szoftveresen ugyanaz, CPU sem lényegesen gyengébb, az sem lehet rossz deal.
[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
válasz gyulaszu #91958 üzenetére
Btw duraspeed:
Kezd tele lenni a hócipőm vele.
Mi ez, mire jó, mi akar lenni az értelme?
Azon húztam fel magam, hogy olvasom a hetilapomat és eközben jön fel a következő üzenet: [kép]
Mit akar ez most jelenteni, ha a vonatkozó beállítás így néz ki? [kép]
Az olvasás pillanatában összesen 3 app fut.
Tényleg szűkösek lennének a rendszer erőforrások?
Vagy teljesen félreértek valamit?PS: bocs hogy ide írok ezzel kapcsolatban, de az androidos topikban a szóra keresve nincs találat
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Graphics #91985 üzenetére
Persze, ez lesz a sorsa, de továbbra sem értem...
Amikor épp az egyiket olvasom, miért nem a másik 2 háttérben futó alkalmazást mutatja a listán? Miért mutat bármit, mikor azokat az alkalmazásokat bejelöltem kivételnek?
Miért érzi úgy, hogy a 3 alkalmazás elhasználja a 8 GB memóriát?gyulaszu
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz jobbacsabba #91972 üzenetére
Erre van valakinek ötlete?
Meg arra, hogy lehet valahogy állítani a hangerő és fényerő minimumát?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jobbacsabba #91988 üzenetére
Próbáld ki máshol másik WiFin csinálja-e.
Hálózatok szeparáltak, vagy egyben van szó 2,4/5Ghz?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz Graphics #91989 üzenetére
Csak 2,4GHz van.
Máshol nem nagyon tudok belenyúlni a routerbe, hogy elrejtsem az ssid-t... Nem rejtett ssid-s hálózathoz csatlakozik, mint itthon is, ezt próbáltam.
Most kipróbáltam, hogy telepítettem egy QR kód olvasót és azzal olvastam be a megosztott rejtett hálózatot. Szintén nem csatlakozott, de miután felfedtem az SSID-t, a tab csatlakozott a QR kód olvasó program által korábban beolvasott kód alapján.
Nem élhetetlen, de soha nem használtam felfedett hálózatot, itthon legalábbis.[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz jobbacsabba #91988 üzenetére
Milyen routerről van szó?
Egyébként a rejtett SSID nem jelent pont semmilyen extra biztonságot.Hangerő minimumra a ragasztószalagot ajánlom.
Fényerő minimumra az extra dimming a menüben, meg vannak ilyesmit intéző appok.
Root nélkül nem nagyon lesz más.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz jobbacsabba #91992 üzenetére
Elég kis ósdi router az, lehet hogy egy modernebb ax-essel javulna a teljesítmény.
Bár a jelen hiba valóban elég furcsa.Elfogadom a sütiket.
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok!
Anyósnak keresnénk tabletet. A fő szempontok a kijelző méret és az akksiidő lennének, illetve a gyors rendszer. Wifin fogja használni így mobilnet nem kell rá.
Ezen felül még ami jó lenne, ha telekomtól ki tudnánk hozni részletre, nagyjából olyan 60.000-70.000 forint összértékig (tudom ez előfizetésenként változik)Amit néztem és az ajánlóban is volt a Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen).
Ha esetleg lenne más opció szívesen vennénk.
Segítséget köszi előre is.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egyelőre nem töltöm ki az összefoglalót, mert még csak gondolkodom, hogy mi legyen.
Szeretnék egy tabletet, amit edzéshez tudok használni. Alapvetően az edzőteremben néznék rajta sorozatot ameddig tekeren a bringát vagy sétálok.
Ezen felül esténként néha megnéznék rajta egy sorozatot az ágyban, ha nincsen kedvem TV előtt lenni.Mit gondoltok mi lehet az a méret ami kényelmes?
Köszi
-
-
Rigormortiis
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz smallmer #91996 üzenetére
Én a futópadon szoktam filmet és sorozatot nézni, minél nagyobbat ajánlok, nálam egy Samsung S7 FE (12,4") teljesít szolgálatot.
Nem olcsó, de miután végigpróbáltam többet is (kisebb, de fényerős Samsung és nagy, de gyenge fényerejű Teclast), azt kell mondjam, hogy ez a legjobb eddig.
Lehet hogy egy Ultra még jobb lenne, de az már rendesen el sem férne, meg az már végképp túlvan a lélektani határon árban.Elfogadom a sütiket.
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Automata kávégépek
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest