Hirdetés
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz jobbacsabba #9400 üzenetére
Ha nincs különösebb igényed a CH-ra ( honeycomb +.x-es android verzió, kifejezetten tábla gépekre) akkor akár itt a hardver aprón is találhatsz ennyiért.
Ha hozzádobsz még egy 10-15 ezer forintot, akkor tudnék javasolni egy gépet, ami elég jó gép ilyen célokra, és ha nem zavar, hogy 16:9 képarányú.
Keress rá a Point of View Mobii Tegra 3G nevű gépre. Van egy élő hirdetés még, sok tartozékkal árulja a srác, kihasználatlanság miatt. Ad dokkolót, bőrtokot, táskát, kábelt hozzá. Tehát nem rossz vétel lenne. Egy kétmagos, 1GHz-es 512MB-os gépről van szó, igen esztétikus darab szerintem.
Én majdnem megvettem, csak nem tetszik a 16:9-es képarány, így rendeltem egy vodafone (ZTE) smart tab 10-et. Még kicsit lentebb is vagyok képességileg, több pénzért.
Tehát ha nem vagy nagyon finnyás, akkor érdemes megnézni. Én magam részéről jobb szeretem a hagyományos képarányt... -
keszo
őstag
Szia!
Így első körben szerintem használtak jöhetnek szóba:
-WayteQ xTAB-100 ilyenem van, lehet szidni de a 4:3 képarány miatt szerintem király és még én sem találtam alternatívát helyette (IPADet kivettem a számításból)
-Toshiba Folio 100 állítólag a legnagyobb hibája a betekintési szög, kikel próbálni
-ARCHOS 101 internet tablet
-FlyTouch3 ,FlyTouch6 ,SuperPad2 valami ilyesmi néven futó MID kínai tabok ezekben van GPS, külső antennával akár még jó is lehet bár gyanús hogy resistive a kijelzőjük függetlenül, hogy kétujjas kezelésűek
Ha félre tájékoztattalak BocsAttila
-
Nara19
aktív tag
Ilyen paraméterekkel új gépet 60k árban nem valószínű hogy találsz. Ha igen engem is érdekel.
-
Fancy-boy
addikt
Én tudok neked ilyet mondani. Úgy hívják, hogy Lenovo A1.
GPS, Bluetooth, Android 2.3, igaz "csak" 7", de 60 körül megvehető az Ebayről.Ha van Amerikai ismerősöd akkor csak 200 dollár egyenesen a Lenovo hivatalos webshopjában.
keszo
Köszi a linkeket, de ahogy látom a magyar webshopokban elég szegényes a kínálat
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz jobbacsabba #9435 üzenetére
Ha ott a 7"-es Lenovo akkor a Huwei S7 slim is megfontolandó. Van benn 3G, GPS, egyedül a 10"-et nem teljesíti, meg hát a rajta lévő 2.2 már elég elavultnak számít. Rezisztív cuccok felejtősek. Esetleg ha nem zavar a külső 3G modem kb bármelyik tablet játszik De hogy hazabeszéljek: a felsoroltak közül a Mobii.
Azért ha Folio-nál megjegyezted, akkor Mobii-hoz is hozzátartozik a gyenge kijelző (ugyanaz az 1024*600-as LCD van mindkettőben)
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Nara19
aktív tag
válasz jobbacsabba #9438 üzenetére
A Huawei IDEOS S7 Slim-ből csak GPS-es verzió létezik.
A különbség a kétféle slim között a wifi only ill. wifi + 3g kivitel.
A gép 7"-os (Te 10"-est kerestél), nem IPS és "csak" 800*480 a felbontása.
Egyébként BT is van benne -
keszo
őstag
válasz jobbacsabba #9572 üzenetére
Szia!
A 100s is külső 3G-s
Tulajdonképp csak a kijelző változik, meg talán a 4GB bővül 8GB-ra de ez nem biztos.
Eldöntöd, hogy tudsz-e addig várni.Attila
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz jobbacsabba #9572 üzenetére
Valaki esetleg?
Amúgy miért adják el olyan sokan iPad-jukat?
[ Szerkesztve ]
-
kezdő
senior tag
válasz jobbacsabba #9580 üzenetére
Én igencsak tapasztalatlan volnék, ezért csak a papírformák alapján.
A helyedben vagy közvetlen Kínából rendelnék, pl. az általam nemrég belinkelt terméket, max 50e Ft értékben. Ekkor elégedett lehetsz, jó vásárt csináltál, mármint ami az ár/érték arányt illeti.
A másik véglet, hogy megemeled a keretedet és veszel 96e Ft-ért egy Vodafone Smart Tab 10-est vagy egy használt Ipad 1-et.Az 50-100e Ft közötti Magyarországon újonnan kapható 10 colos mezőnyből én nem szívesen vásárolnék. Biztos jó cucc lesz ez az új WayteQ is, de az ajánlott ára 69e Ft és ezért cserébe gyengébb kamera, kisebb akku, fele annyi tárhely és megint csak fele annyi RAM van benne mint a linkelt 45-50e Ft-os Kínai csodámban.
Igaz nem szabad elfelejteni, hogy a WayteQ árában benne van a vám+áfa kombó is, de minket kisembereket szerintem csak a végösszeg kell hogy érdekeljen.
Mondjuk van ami mellette szól: GPS, BT, magyar garancia. -
keszo
őstag
válasz jobbacsabba #9580 üzenetére
Szerintem próbálkozz ilyennel:
http://agoraplaza.hu/index.php?page=webshop&productid=8314&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Itt készleten is van :
http://ioutlet.hu/tablet/point-of-view/point-of-view-mobii-tegra-10-2.html?___store=hu[ Szerkesztve ]
Attila
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz jobbacsabba #9588 üzenetére
Csak nem tudtatok megegyezni?
Valaki moderálja már ezt a hsz-t, és törölje már légyszi...
[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz jobbacsabba #9592 üzenetére
50-70K HUF.De inkább a 70-hez közelebb, ha 3G-s. Vagy a pénzt nyújtsd meg, vagy a kijelzőt zsugorítsd, és még a 3G modult nem is említettem. Ez egy kényszerű kompromisszum!
Nézz szét árukereső oldalakon, ahol tudsz összehasonlani is többet. 10" alatt ne álmodj olcsóbbat... Ezt nem magamtól találtam ki, hanem mikor komolyabban kezdtem érdeklődni és gondolkodni a egy tab beszerzésén, ezt a választ kaptam én is. Ha olcsóbbat veszel, akkor vagy nem HC-s, és még az is lehet, hogy no magyar nyelv rajta.
Ha már a technika lehetővé teszi, és többek kiállnak e vélemény mellett, HC-s gépet vegyél, mert a többi csak egy nagyra nőtt telefon.
Biztos tájékozódtál már Te is, hogy a HC, ISC kimondottan tabra szánt OS.
Én nagyon gyorsan letettem a kínai piacról! -
Pistakiss
őstag
válasz jobbacsabba #9616 üzenetére
Háát!
Kiére gondolsz? Én a termék leírásában megfogalmazottat próbáltam értelmeztetni. Egyébként van több és kevesebb kerekű autó is, mint négykerekű, mert van, ahol a 3 kerekű járművet nem a motorkerékpár kategóriába helyezik."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz jobbacsabba #46041 üzenetére
Valaki tud esetleg segíteni a választásban?
-
cidalain
veterán
válasz jobbacsabba #91824 üzenetére
Újonnan semmi értelmes itthonról ennyiért. Használtan esetleg Realme pad 4 GB rammal, ha éppen van eladó.
Kintről viszont értelmes áron vehető új Alldocube iPlay 50 Pro. G99 soc, 8 GB ram. 150 USD körül, vagy olcsóbban ha van éppen kupon. Geekbuying, vagy Banggood, általában van EU raktáron (így semmi extra költség, és a szállítás is kb 1 hét csak)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz jobbacsabba #91826 üzenetére
kintről a már említett iPlay 50 pro.
itthonról meg jó szívvel csak azok ajánlhatók, amik az össze foglalóban vannak, a 4 GB ram-os gépek nem lesznek meg újonnan 75 alatt. ennyi meg azért kell egy normális, problémamentes működéshez.
Realme, Lenovo G80 rendszerchipet használ, annál az iPlay Pro G99-e sokkal jobb nem beszélve a 8GB ramról. Redmi Pad jöhetne szóba, de a ram ott is kevesebb, cserébe jóval drágább.Akárhogy is nézem, ha jó ár-érték arányt szeretnél, akkor az iPlay 50 Pro kell neked.
50-60 között itthonról ehhez képest vállalhatatlan van csak. Ugyanez a teljesítmény még 100-ból sem jön ki itthon.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
válasz jobbacsabba #91826 üzenetére
Nekem az iplay 50 mini 8" mellett van egy Lenovo m9 9" tabom igaz csak HD de használatban köröket vér az iplay-ra. Néz utána.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jobbacsabba #91824 üzenetére
55-ért kintről az iPlay 50 Pro-t venném.
Legalábbis legutóbb még ennyiért lehetett kuponozni.
Nekem a mini Pro van, de hibátlan cucc.
@Beni2360: Az iPlay 50 Mini hogy viszonyul mondjuk egy Pro verzióhoz, mert eddig azt ajánlották neki...
Nem a simát, így nem értem a felvetésed, két külön termékről van szó.
Amúgy nem tudom mi azon a meglepő, hogy egy UniSoc procival szerelt, FHD kijelzős tabnál egy G80-nal szerelt HD kijelzős gyorsabb lesz...
Ez nagyjából egyértelmű dolog, viszont a kérdezőnek nem a simát, hanem a Pro-t javasolták...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
blueye
veterán
válasz jobbacsabba #91849 üzenetére
Jól döntöttél
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz jobbacsabba #91849 üzenetére
Sziasztok!
Geekbuyingról rendeltem, EU raktárból. A csomag elvileg a GLSnél van, de már 5 napja a madridi csomagelosztójukban pihen.
Kell aggódni vagy kell türelem? -
Graphics
Jómunkásember
válasz jobbacsabba #91926 üzenetére
Csak úgy random? Vagy töltés közben?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jobbacsabba #91928 üzenetére
Ha maszatos, akkor lehet.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz jobbacsabba #91934 üzenetére
A ghost touch sajnos valószínűleg hardveres hiba, nincsi köze a maszathoz meg koszhoz.
Elfogadom a sütiket.
-
ÖregMackó
tag
válasz jobbacsabba #91938 üzenetére
Nekem álló helyzetben a bal alsó részen, a saroktól kb 1,5 és onnan kb. 3 cm.-re jelentkezik a gost touch, de szerencsére egyre ritkábban. Szerintem valamilyen a tervezési hiba okozza, talán a hangszóró van rossz helyen. Most már csak napi néhány alkalommal jön elő. És, ha azon a helyen nincs aktiv tartalom nem is érzékelhető. Osztott képernyővel ki lehet zárni ha oda nem releváns programot teszek. Csak sajnos nem lehet 3/4- nél nagyobb osztást csinálni.
-
ÖregMackó
tag
válasz jobbacsabba #91940 üzenetére
Semmi előzmény. Olyan mintha odanyúlnék.
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz jobbacsabba #91972 üzenetére
Erre van valakinek ötlete?
Meg arra, hogy lehet valahogy állítani a hangerő és fényerő minimumát?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jobbacsabba #91988 üzenetére
Próbáld ki máshol másik WiFin csinálja-e.
Hálózatok szeparáltak, vagy egyben van szó 2,4/5Ghz?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz jobbacsabba #91988 üzenetére
Milyen routerről van szó?
Egyébként a rejtett SSID nem jelent pont semmilyen extra biztonságot.Hangerő minimumra a ragasztószalagot ajánlom.
Fényerő minimumra az extra dimming a menüben, meg vannak ilyesmit intéző appok.
Root nélkül nem nagyon lesz más.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz jobbacsabba #91992 üzenetére
Elég kis ósdi router az, lehet hogy egy modernebb ax-essel javulna a teljesítmény.
Bár a jelen hiba valóban elég furcsa.Elfogadom a sütiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest