- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bviktor93
tag
Sziasztok
Szerintetek a Lenovo Tab P11 (2nd gen, 4 GB RAM) mennyire jó deal most 94k-ért? [link]
Egy Galaxy Tab A7-et cserélnék le. Csak böngészésre és tartalomfogyasztásra lenne használva (Netflix, YT, Twitch ...), játék egyáltalán nem fontos. Esetleg valami alternatíva ebben az árkategóriában? itthon szeretném vásárolni, 11-12" környékén, minél nagyobb annál jobb. -
bviktor93
tag
Aha látom, csak az "S"-esek tudják HDMI kimenetet... Annyit viszont nem költenék rá.
Igazából Netflixet máshogy is meg tudom oldani laptop HDMI -> TV, vagy PS4-ről, csak nyilván a tabletes megoldás egyszerűbb lett volna.
Ettől függetlenül szerintem Tab A7 lesz, Huawei után jöjjön egy Samsung. -
bviktor93
tag
Köszi a választ.
Én a Tab A7-et néztem [link] kb. 10k-val drágább, mint a T5.
Ez mennyire ajánlott?
Netflix HD itt is megy, és itt van USB-C, ami előny lenne HDMI miatt "butatévéhez" + kicsit több RAM.
Ezzel már ugye működne a Samsung Dex "OS"-e, tehát tudnék HDMI-n képet küldeni butatévére és pl. Netflix-et nézni? -
bviktor93
tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy Huawei Mediapat T3 10 tabletem, még 2017-ben vettem. Ez anyukámé lenne, és vennék helyette valami újat. Abban kérnék segítséget, hogy mit lenne érdemes, ami előrelépés lenne ehhez képest? Leginkább "tartalomfogyasztásra" használom: böngészés, youtube, twitch, netflix... (játék egyáltalán nincs, nem is lesz):
- legalább 10", minél nagyobb annál jobb
- újat szeretnék
- itthonról
- böngészés, youtube, twitch, netflix
- 70-80k környékén gondoltamelőre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest