- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
castiels #76055 üzenetére
Megrendeltem, várom! GearBest EU Express. A szülinapi akciót fogtam ki, így 199,44+1,35 $ a vége, átállított PayPal-lal 51 582 Ft-ra jött ki. Ennyit vont le a számláról.
Ahogy olvasgatom, ezért a pénzért igen jó tablet! Majd kiderül hamarosan. Mondjuk, én nem játszom rajta, már kinőttem -
anadroid
senior tag
válasz
castiels #76059 üzenetére
Automatikusan azt fogja felkínálni. Ha mégsem, akkor a Priority Line-t válaszd ki, lenyílik, és csak egy sor van azon belül: EU Express(Please provide your address & city with English characters) 16 - 27 business days$0.00
Véletlenül se válaszd az Expedited Shippinget, mert inged-gatyád rámegy a sarcra! A shipping insurance-ot vagy kiválasztod és fizeted, vagy nem, rád van bízva. Nem szoktam bejelölni, csak ha valami kicsi és értékes jön. A DPD-s szállítás (az európai szakasz Angliától) elvben biztosított. PayPallel fizess, akkor a PP is véd!
Mostanában nagyon gyors az EU Express, egy múlt kedden rendelt tablet ma hajnalban már úton volt Angliából Magyarországra. A ma hajnali rendelésemet is déli fél 2 tájban már feladták (megjött a DPD-s SMS).
-
Corsa02
őstag
-
-
cidalain
veterán
válasz
castiels #75072 üzenetére
De, csak a Lenovo tab4 10 plus erosebb.
Igaz tobbe is kerul, de kerdezted hogy melyik a ketto kozul. A huawei is teljesen ok atlagos hasznalatra termeszetesen.(#75071) TripleB
Tok jo valasztas, ha 120-140 dollar kozott meg tudod szerezni, es van EU raktarban, hogy ne kelljen afazni. Ennyiert nincs jobb. Bar meg ha erre rajon a 27% afa, akkor sincs jobb. Csak a garancian kell tullendulni, hogy macerasabb. -
cidalain
veterán
válasz
castiels #74966 üzenetére
Eleg borsos ara van, raadasul afahatar feletti, igy varhato meg ra 27% afa + 3000 ft kezepesi koltseg, az ugy meg mar 15 folott van. Annyiert meg van itthon Logitech K480 magyar kiosztassal (marmint angol, de megvan pl az í-nek megfelelo gomb is)
Egyetlen elonye annak amit linkeltel, hogy felbehajthato, is kis helyet foglal. Bar itt latom a gyenge pontjat is. Ott fogja megadni magat.
-
Corsa02
őstag
válasz
castiels #74945 üzenetére
Szia!
Nekem tegnap érkezett meg az M3 Lite 10 LTE. Szerintem meglepően gyors és pörgős a rendszer. Az EMUI nagyon jól optimalizált, a böngészés több fülön megnyitva is hibátlanul, akadás mentesen megy.
Próbáltam osztott képernyőn is, bal oldalon youtube, jobb oldalon chrome, sima ügy volt.
Játékokat még nem próbáltam, nem is nagyon szoktam játszani, de azért majd valamivel kipróbálom.Wifijel erős, 4G hálózatot rögtön talált. Ja, és a hangja az brutál jó, nagyon szép tisztán szól.
Egyébként 1 éve Honor 8-at használok Kirin 950-el, egy fokkal érezni, hogy a Kirin azért csuklóból kirázza a feladatokat, de a Honor 8 után a tabletet használva, nincs az az érzés, hogy húúú ez lassabb. Simán veszi az akadályokat.
Nekem abszolút kellemes "csalódás"
-
cidalain
veterán
-
castiels
addikt
válasz
castiels #74320 üzenetére
Ha nem 4G LTE-s a Huawei MediaPad M3 Lite 8.0 Wi-Fi 32GB Akkor milyen netsebeségre képes wifin?
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
castiels #74290 üzenetére
50-ert rohadt jo. De az adott linken 68 (de ez is jo ar)
Altalanossagban elmondtam korabban, hogy mindegyik Huawei M3 szeri batran veheto. Mindegyiket ajanlani fogom. Hogy ki melyiket veszi, az nyilvan az aratol is fugg, mert 75-110 kozott van az aruk, attol fugg melyik tipust nezem. Ha nyipvan olcsobban hozza lehet jutni, az csak jobb lehet.(#74291) Riccsiz_h
Annyiert az jo bolt volt. Gondolom hasznaltan 1-2 honaposan vetted, igy egy valag gari is van meg rajta. Igaz gyengebb mint a Lenovo P8, de ezt mar most hasznalhatod, nemnkell ra varni, es a gari is egyszeru -
cidalain
veterán
válasz
castiels #74268 üzenetére
szerintem ez el van baltázva, a 10 Lite-ban nem Kirin 950 soc van
hivatalos specifikációegyébként ugyanennyi az Edigitalban is alapáron, de ott még a HUATAB12 kuponnal 12%-kal lejjebb lehet vinni az árát.
(#74269) Wandamme
Lenovo tab4 8" LTE
Huawei Mediapad T3 8" LTE
ezeknél nincs olcsóbb. a fenti kupon neked is érvényes a huaweire az edigitalban. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
castiels #74256 üzenetére
Elotte irtad, hogy fontos a 10".
Az M3-nak 2 verzioja van, abbol is van Lite, meg sima.
A lite kepernyoje 8.0, az erosebbik 8.4
Az erosebb termeszetesen jobb a 10 Lite-nal is.
Ez viszont 100 korul kezdodik kiepitestol fuggoen. Az arukereson ossze is van mosva a ket gep, egy oldalon hozva a 8.0 Lite-ot, es a sima 8.0-at (ami egyebkent 8.4 ugye) -
cidalain
veterán
válasz
castiels #74253 üzenetére
Inkabb az M3 10 Lite.
Vagy a Lenovo tab4 10 plus johet meg szoba. Ebben meg erosebb soc van mint a Huaweiben.(#74254) Boom
Androidban igen. Eleg eros, van speci tollas vezerles. Mondjuk iszonyuan tularazott. Nem tud ketszer annyit, mint a 3 sorral feljebb irt Lenovo peldaul.(#74247) Worlynox
Huawei Mediapad M3 10 Lite LTE
Lenov9 tab4 Plus 10 LTE - ez mondjuk lehet hogy eppen keret feletti kicsivel, de ha nem surgos, ki lehet varni akciot valahol, es akkor bemegy 100 kornyekere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest