Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Luki_01 #74749 üzenetére
Én bemennék egy jobb autó-hifi-s boltba, és ott előadnám, hogy mire is van szükségem: két display a fejtámlákhoz erősítve és egy "központi lejátszó" (lehetőleg nem a fejegység cseréjével).
Szerintem arra, hogy a kölykök videózzanak a tablet bizonyos szempontból overkill, míg más szempontból pedig nem is jó megoldás.
Esetleg szétnézhetsz az Alin is. Pl.: ver1, ver2 (ebbe még DVD lejátszó is van), ver3(#74753) E.Kaufmann
Ha a másik kijelző nem pont olyan felbontású / képarányú, akkor - tapasztalatom szerint - elég nagy szo*ás lehet a kép megjelenítése. Értsd: pl. levágja a képet. -
-
cidalain
veterán
válasz
Luki_01 #74749 üzenetére
Hat ez igy nem fog menni szvsz.
Egy tablet nem tud kulso kijelzokent mukodni kabelen, masreszt egy olcso tab nem tud kulso kijelzot normalisan meghajtani (nincs madzagos lehetoseg)A WiDi, Miracast szerintem alkalmatlan normalis vitokeleitelre. Legalabbis amikor en probaltam, akkor nem volt sose tokeletes. Oke elmegy, de nem olyan mint mondjuk hdmi-vel tovabitani.
Kerdes, hogy van e lehtoseg tabletet beallitani kijelzokent. En tabletrol csak TV-re lottem at jelet. Tablet-tablet kerdeses
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Videós, mozgóképes topik
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Microsoft Excel topic
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő