Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
SmartBook Surfer 7", eleg kellemes az ara...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz parandroid #45845 üzenetére
Na, a parodnak jo erzeke van ehhez, ra kell hallgatni! Es retinat venni, best buy! Simat nem venni, nem tudni mennyi lesz az eletciklusa, imho a vege fele jar...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz edeleny #45850 üzenetére
Ha mar aranba dugod, akkor mi ertelme?
Nem tudom, nekem is van mind a harom, es most is tabletrol vagyok, mar a masodikat nyustolom...
-
Alex91
félisten
Azt qrva kenyelmes igy tabletet hasznalni . Aze egy dolog, hogy meg lehet csinalni, csak van-e ertelme? (Tudom, az 65"-os plazmat a tabletrol eteted...)
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz gabag28 #46198 üzenetére
Pl. pont az akku ilyen. Pl. MyAudio valamelyik cucca is pont akku problemaktol volt terhes. Topicjaban sorban mentek ki a gepek hasonlo tunetekkel. Ocsemnek is volt szerencseje hozza, mikor a szervizbe vitte, akkor mondtak, hogy ez az elso fazis . Szoval tudtak mar, hogy mirol van szo. Szerencsere penzt kapott vissza, es vett egy Nexus 7-et.
En azt ajanlom, ha tenyleg komolyan gondolod ezt a tabletesdit, hogy vegyel egy iPad minit. Es ha lehet, akkor retinat! Nem olcso, de ra fogsz jonni, hogy megeri az arat...
-
Alex91
félisten
válasz parandroid #46253 üzenetére
Azert a retinas Mini az A7-tel eleg utos lett. Itt eleg nagy a 2 gep kozott a kontraszt.
Persze, a sima is veri a legtobb gagyit, de az ara se ott van ennek se.
-
Alex91
félisten
válasz klepto #46265 üzenetére
Szivem szerint azt mondanam, hogy vegyel egy Air-t, de jo leszek hozzad: [link] . Nem rossz ar, bar en 5k-val tobbert vettem a 64GB-osat...
-
Alex91
félisten
válasz OddMan #46599 üzenetére
iTunes-ba termeszetesen beteheted az otthoni mp3-akat, vagy a cd-idet is behuzhatod vele. Felni nem kell tole, csak be kell allitani, hogy ne masolja at a cuccokat, igy megmarad a konyvtarszerkezeted is, es duplikalas sincs igy. Amugy nem ertem, hogy miert mas egy TotalCommanderrel masolni, mint iTunes-sal Az teny, hogy havertol nehezebb lejmolni. De ha nagyon nem fekszik, akkor van mas alternativa is, a google biztos segit...
Tarhely kerdesben annyit, hogy a 32 GB hosszabb tavon termeszetesen jobb, de ha valasztanom kellene, akkor inkabb a retinasat vennem 16 GB-al, mint a regit 32-vel. A retinas brutal lett, sokkal jobban megeri.
-
Alex91
félisten
válasz Alex91 #46606 üzenetére
Esetleg meg jo valasztas lehet az Edigitalbol egy 32GB-os ipad4, ha nem gond a nagyobb kijelzo, nagyobb tomeg. Eredeti iPad Mini-t, iPad2-ot jo szivvel mar nem tudom ajanlani.
-
Alex91
félisten
válasz Vismajor01 #46755 üzenetére
Szerintem iPad!
-
Alex91
félisten
válasz bull84ghia #47413 üzenetére
IPad-bol elso generaciosat mar ne vegyel...
-
Alex91
félisten
válasz bull84ghia #47418 üzenetére
Tudom, nekem is van egy. De uj OS-t mar nem kap. IPad 2 meg bevalalhato...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest