Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz PongiBandi #47470 üzenetére
Én is ilyet tervezek, csak nekem már megvan hozzá a tablet (Freelandey PD10). Erős, nagyon gyors és baromi pontos GPS (már sokat használtam), jó mindenre. Annyi, hogy én egy középen felnyitható változatot akarok berakni, de majd csak nyáron fogunk neki apóssal és a testvérével. Addig egy sima kis autós tartóba rakom.
A lényeg, hogy ezt nagyon tudom ajánlani, mert nem takar ki sokat (az általad választott már egy elég nagy darab), de mivel erre a célra nem szükséges bitang hardver, ha nem lenne már meg az eszköz, én egy ilyen jellegű eszközt szerelnék be a méret és praktikum miatt. Ezt pl könnyen be lehet rakni olyan módon is egy DIN-es foglalatba, hogy onnan kihúzva majd felhajtva használhasd.
Azt nem tudom, hogy itthon fogják-e ezt árulni, mert egy elég új készülékről van szó."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest