- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Alex91 #46252 üzenetére
Tartalomfogyasztásra nincs azzal még mindig gond szerintem, az árkülönbség meg elég súlyos azért. Párom választotta magának a minit, jövő héten vesszük meg - neki a régi is jó lenne (nincs azzal hardveresen sem még jó ideig semmi gond), én akarom rábeszélni inkább a retinára, hiába drágább egy százassal euróban, mert megérdemli.
Én a kolléga helyében elgondolkoznék még egy Nexus 7-en, nem tudom, mennyire számít a méret. Az is már teljesen más világ egy b-brand tablethez képest, hiába mindkettő android.
p
-
dunkel
őstag
válasz
Alex91 #45933 üzenetére
Köszi. Elfelejtettem mondani, hogy android platformot szeretnék.
Volt iphone3-am, az kb 2 évig volt jó, addig tudtam szeretni. Folyamatosan lassult az egyre újabb iOS-től. Az iPad2 pedig most jár kb 2 évnél ha jól látom. Jailbreakkel és hasonló finomságokkal sem szeretnék már foglalkozni, nem beszélve az iTunes-ról.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Alex91 #45848 üzenetére
Amit nem próbáltál, ahhoz minek szólsz hozzá?
Én huzamosabb ideig is használtam egy Toshiba külső vinyót a Nexus 7-tel és működött rendesen. Igaz, az Xperia V-től például nem kapta meg a megfelelő áramellátást, így azzal nem ment. Szóval ez is függ a tablet-től. Külső táppal viszont nem kell már ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tőzsde és gazdaság
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest