- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Alex91 #46252 üzenetére
Tartalomfogyasztásra nincs azzal még mindig gond szerintem, az árkülönbség meg elég súlyos azért. Párom választotta magának a minit, jövő héten vesszük meg - neki a régi is jó lenne (nincs azzal hardveresen sem még jó ideig semmi gond), én akarom rábeszélni inkább a retinára, hiába drágább egy százassal euróban, mert megérdemli.
Én a kolléga helyében elgondolkoznék még egy Nexus 7-en, nem tudom, mennyire számít a méret. Az is már teljesen más világ egy b-brand tablethez képest, hiába mindkettő android.
p
-
dunkel
őstag
válasz
Alex91 #45933 üzenetére
Köszi. Elfelejtettem mondani, hogy android platformot szeretnék.
Volt iphone3-am, az kb 2 évig volt jó, addig tudtam szeretni. Folyamatosan lassult az egyre újabb iOS-től. Az iPad2 pedig most jár kb 2 évnél ha jól látom. Jailbreakkel és hasonló finomságokkal sem szeretnék már foglalkozni, nem beszélve az iTunes-ról.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Alex91 #45848 üzenetére
Amit nem próbáltál, ahhoz minek szólsz hozzá?
Én huzamosabb ideig is használtam egy Toshiba külső vinyót a Nexus 7-tel és működött rendesen. Igaz, az Xperia V-től például nem kapta meg a megfelelő áramellátást, így azzal nem ment. Szóval ez is függ a tablet-től. Külső táppal viszont nem kell már ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 90 - modellalkat
- World of Tanks - OFF topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest