Új hozzászólás Aktív témák

• gps76

őstag

válasz koncsik #47452 üzenetére

Nem foglalkozok egyelőre vele,semmi gond nincs vele,megmondom őszintén inkább a Gpad-ot adtam el ez számomra használhatóbb és nekem jobban tetszik a kijelzője,mert az LG-nek olyan sárgás,mintha fakó lenne a képe,auto fényerő nem működött rendesen és a leglényegesebb,hogy a 2 GB RAM-mal annyira pocsékul bánt,mintha 1 GB lett volna benne. Letiltogattam felesleges dolgokat,rootoltam,kitakarítottam de nem változott számottevően.A custom romoknak mindnek volt valami,ami nem stimmelt.
    Ennél a 2 GB mindenre elég,több böngésző több oldal betöltve,RR3 elindítva utána home gombbal kilépve,a böngészők nem töltögetnek újra visszadobnak minden oldalt.
    Ha gond lenne vele,gondolom akku lesz leghamarabb idővel,majd "megbarkácsolom".
    Rájöttem ez a Qualcomm őrület,csak parasztvakítás,nyers tesztekben jól szerepel,de használat közben? G2 is hasonló szinten produkált a Gpad-dal.
    Kíváncsi leszek az Intel 4 magosok mit produkálnak androidon,ha a 2-esek ilyen jók,ls még csak a "kicsit" próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés