- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Ha ezt a 4 Tablettet nézzük akkor melyik a legjobb választás?
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv
[link] Innen kellene tabletet választanom, olyan 70 ezer a keret.de jó lenne, ha alatta maradna azért, vennék mást is.
Átlag (kicsit néha erősebb) felhasználásra kellene, néha kocsiban is, nem baj, ha van gps, de az sem ha nincs.Bika hw, bf4 commander app szereti sajna. 2gb ram kell vajon nekem most, vagy a jövőben?
3g sem fontos, telefont meg tudom osztani, ha kell.
Ne legyen nagyon ronda..Kis kellemes, szolid.
Help! -
Zeki
nagyúr
Ma a kecskeméti Aldiban láttam 10"-os Medion tabletet 60-ért. Ami biztos, az a 4 mag, meg a 3 év jótállás.
Ha érdekel valakit. -
válasz
fungeld #49096 üzenetére
Overmaxot az ellensegemnek se, support nagyjabol egy nagy 0 , a szerviz ( beszallito ceg, conflex kft ) meg nem az igazan korrekt fajtabol valo. Ha jot akar maganak az ismid inkabb alcatel one touch tab 8hd vagy acer a1 810 ...
Amugy az overmaxnak a felbontasa ha jol olvasom hmmm 7 colon is epp eleg , 10 colon mar siralmas .
-
fungeld
aktív tag
Sziasztok! Ismerős szeretne venni tabletet, én nem értek hozzá. Egy Overmax quattor ov 10-et nézett ki, miben jó/rossz? 40k lenne.
-
-
winston88
csendes tag
válasz
this is life #49084 üzenetére
Köszönöm a választ. Az Iconia A1 kifejezetten jó vételnek számít 45.000 forintért, szerintem mellette teszem le a voksom.
-
NoMagix
addikt
válasz
mike1334 #49092 üzenetére
Ez hibátlanúl futott, de a GTA vagy Need for speed már esélytelen!
Erősebbet talán valami használtban nézzen! -
NoMagix
addikt
válasz
mike1334 #49090 üzenetére
Nálunk volt egy ilyen a 7 éves fiamnak, nem volt rossz, a wifi kifejezetten nagyon jó volt benne!
-
mike1334
veterán
Sziasztok.
Ismerős venne fiának tabletet. Főleg netezne, filmezne, játszana rajta. 7 colos kellene, és legyen rajta mini usb, bluetooth, és bővíthető legyen a háttértár.
A keret 20+-, minél olcsóbb. Drágábbat nem akar, gyereknek lesz hamar leamortizálja majd úgyis, meg hamar el is avulnak.
Köszi -
Lavar
aktív tag
Sziasztok, szülők rendeltek 53 ezerért, új, 1 év garival Samsung Galaxy Tab 3 7.0 T211 3G 8GB-ot.
Kérdésem, megér-e ez ennyit, és hogy mennyire megbízható, skype, viber?
Van más alternatíva, ha a legfontosabb feltétel az, hogy lehessen vele telefonálni?
Csak email-ek nézésére, meg skype, viberre lenne használva. -
cellpeti
nagyúr
WP telóról ki lehet teni a netet, hogy a tableten legyen?
-
winston88
csendes tag
Sziasztok!
Két tablet között vacillálok: Acer Iconia A1-810, illetve Alcatel One Touch Tab 8HD. Előbbi 15 ezer forinttal drágább, a kérdésem az lenne, hogy tudás tekintetében valóban van ennyi közöttük? Ti melyik mellett tennétek le a voksotokat? A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
e00dgy
aktív tag
válasz
this is life #49077 üzenetére
-
válasz
wachtertomi #49078 üzenetére
Egy otlet, hatha bejon :Ha jól értem, akkor ezen a készüléken van Reset gomb. Tanult kollégám azonban nem ennek a nyomogatását ajánlotta, hanem a Recovery menüt. Abba a Power gombés a Hangerő (+ vagy - ezt eszköze válogatja) gomb egyidejű lenyomásával lehet előhívni. Addig kell nyomva tartani őket, amíg meg nem jelenik a logo. A menüben a hangerő + és - oldalával lehet navigálni. A Power gomb lesz az enter. Tehát, ha bejön a Recovery, ott a wipe data/factory reset pontra kell navigálni és azt futtatni. A gép magától újra fog indulni miután lefutott a visszaállítás és ha minden rendben van, akkor úgy indul újra a készülék mint újkorában. Az adataid sajnos az utolsó szálig elvesznek, de ha sikerül a mutatvány, nem kell szervizbe menni a készülékkel. Sok sikert a visszaállításhoz! A forras [link]
-
wachtertomi
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy a M-TECH aTab7t típusú tabletem meghibásodott. Az android logóig jut el,de nem lép tovább. Esetleg lenne valakinek ötlete? Vagy szoftver hozzá? köszönöm szépen a segítségeket előre is! -
válasz
e00dgy #49073 üzenetére
Hallgass Kelzsocara, az Akai mar csak nev , nem japo hanem csajniz es abbol is a gyengebb kategoria, a navon naviban jo volt , de tabletben eleg gyengek .
Cellpeti
Esetleg nezz ra a samsung p31xx tabra a hasznaltak kozott, az ara igy elfogadhato , igaz nem egy eromu de megbizhato stabil alkotas a samutol... igen jol optimalizalt sw-vel. -
kelzsoca
félisten
válasz
e00dgy #49073 üzenetére
Inkább egy WayteQ xTAB-7X mondanék ezek helyett.
Persze lehet mást is nézni, de azt az Akai tabletet messzire kerüljétek el, ha jót akartok.
-
e00dgy
aktív tag
Sziasztok!
Tapaszalt tablet userek segítségét kérem. Anyukám két tablet közül nem tud választani, ami az a helyzet, hogy én sem.
Navon Raptor 8 : 36 ezer
Akai Tab-7848 : 30 ezerNetezik rajta, youtube ennyi. Egyik márkát sem ismerem. Annyi volt a kikötés, hogy gyors legyen.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Moleman
addikt
Sziasztok, autóba keresnék navigációhoz tabletet, mert a régi Win CE-s PNA-k már évek óta nem fejlődnek (hiába osztályon felüli a GPS vevőjük).
7", legalább 1024×600-as felbontás (1280×800 preferált, de azok úgy láttam, jóval drágábbak), minimum 2 mag, 1 giga ram, jó GPS (3G-re nincs szükségem, de úgy láttam, együtt járnak), lehetőleg fekete szín. Elsőként a Wayteq xTab-X7 ragadta meg a figyelmemet (eddig is Wayteq PNA-m volt), az ára sem vészes, 30 ezer körül kapható. Hasonló áron jobb, vagy olcsóbban kielégítő masina létezik? (Újonnan venném, külföldi rendelés is szóba jöhet, de komoly árelőny kell, hogy a hazai garanciát ellensúlyozza.)
Köszi! -
nagy.laurent
tag
Sziasztok!
Felesegem venne tabletet, 50ezer forintja van ra (-+ 5ezer) Amire hasznalna az netezes, filmnezes, jatek, foleg otthoni hasznalat, de neha-neha egy-egy haromoras vonatutra is elvinne. 3g annyira nem fontos, plane ha esetleg a mobiltelefon netet meg lehet rajta osztani. Azt mondta, hogy a Media Martkba nezett gepeket es a 7 colos kicsi volt neki, de ami nagyobb volt az mar tetszett.
Fontos neki: ne akadozzon nagyon, roccenes nelkul menjen, birja uzemidovel.
Ti mit ajanlanatok?
Elore is koszonom!
-
St3ven
addikt
válasz
this is life #49036 üzenetére
Az lesz a vége sajnos.
-
-
St3ven
addikt
válasz
cinemazealot #49060 üzenetére
Minden program esetében sárga, és inkább egy foltszerű átmenetről beszélünk.
És - bár ezzel úgy voltam, hogy természetes - melegszik rendesen a gép.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
this is life #49061 üzenetére
Nexus OTG képes?
-
válasz
cellpeti #49059 üzenetére
A nexus elonye hogy arra talan johet meg sw frissites , talan nem a kitkat a vege , ha ez szamit neked , viszonlag eros hw , a memopad gyengebb hw , uzemido szerintem mind a kettonek jo , a memopad bovitheto a nexus nem . Ezek utan neked kell dontened , mind a ketto jo valasztas ...
-
cinemazealot
addikt
válasz
St3ven #49033 üzenetére
Minden program fehér képernyőjén látszik a sárga folt? Próbáld ki a Screen Test-et, az homogén alapszíneket jelenít meg.
Az is kérdés lehet még, hogy a sárgulás határa pixel pontosan egyenes, vagy inkább amolyan foltszerű átmenet. Előbbi esetben lehet szoftveres és hardveres a hiba (SW esete talán javítható firmware update-tel, HW esetén a panel vezérlése lehet bibis), utóbbi eset viszont hasonló lehet a Sony Xperia S hibájához, amikor a hőmérséklet emelkedésére színeződött el a kijelző a rossz ragasztás miatt.
Minden esetben szervizt javaslok.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
this is life #49058 üzenetére
már csak a MemoPad és a 2012es Nexus 7en agyalok.
-
válasz
cellpeti #49057 üzenetére
Ne gondolkozz asus a nyero !!! Nem a wayteq-t akarom lehuzni de nem egy ligaban jatszik az asus-al. Hw teren erosebb a wayteq , de a droidnal nem csak az eros vas a lenyeg ...ha nincs jol osszerakva sw teren akkor csak arra jo az eros hw , hogy legyen mit rairni a dobozra.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
this is life #49056 üzenetére
szemezek a WayteQ xTAB-79qcivel. Illetve az AsusMemoPad HD 7" val is
-
-
válasz
cellpeti #49054 üzenetére
7" mellett a mobilitas, a 10" mellett a nagyobb kepernyo ... nekem rossz a szemem igy a 7 " nem palya ...
Ha a mobilodon a droid 4.x verzioja van akkor minden mokolas nelkul oszthato a net. Igy untig eleg a wifis tab is (en is igy nyomom) .
A skype-nal azert arra szamits hogy kell feny a kameranak (minnel tobb annal jobb) a kinai tabokon az is gyik ... -
cellpeti
nagyúr
válasz
marci1250 #49052 üzenetére
na szóval:
7" mellet mi szól és a 10" mellett?
A helyzet, hogy normális márkát akarok, mert ahhoz van bizodalmam. Fényképezni nem akarok vele, de Skypre lehet használnám. Illetve 3G amiatt kellene, ha esetleg suliba vagy ide oda viszem, tudjak netezni, emailt lőnni vele, de gondolom mobilról ugyan úgy áttolható a net a tabletre is, igaz?
Ha igen, akkor elég a wifi is
-
válasz
cellpeti #49049 üzenetére
Nyugodt szivvel egyik B brandet sem ajanlanam , szemelyszerint en csak egy markaval jartam meg , azota nevesebb tabom van , s nincs vele gond ...amugy a wayteqben kozel ugyanaz a hw mint az asusban , csak asuseknal talan kicsit jobban oda figyelnek az optimalizaciora. A hetvegen volt nalam a prestigio 7.8 4 magos csodabogara , hat hiaba a kozel 2.5 x erosebb vas , megis akadosabb mint a jo oreg tabom 2 maggal ... tiomap 4430 vs rk 3188 es nem az rk volt a nyero, de ez nem a hw hanem az optimalizacio hianyanak szamlajara irhato. A wayteq 7.9 colos tabja nem lenne palya neked ?
Marci
Nem biztos hogy keves hozza, csak esetleg a sw faragasan keveset dolgoztak , azert a nagy gyartok , asus ,acer,samu, toshiba mernokei ossze tudnanak velemenyem szerint hozni egy gordulekeny rendszert ha kello idejuk van ra.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
this is life #49048 üzenetére
nem nagyon akarok rá ennyit költeni az a helyzet. Szeretnék minnél jobban kijönni belőle anyagilag. Ez esetleg?
-
válasz
cellpeti #49047 üzenetére
Mi lenne ha wifis tab melle vennel egy mifi-t , vagy hordozhato routert ? De ez csak otlet..mifi pl [link] mobil router (de ez melle kell stick is ) [link] az asus , illetve N7 jol sikerult darabok , ha a bovithetoseg lenyeges azert az n7 nem palya , mert nix lehetoseg ra. A wifi minden tabon alap...! Legfeljebb a kinai csodakon neha nem szuperal jol ....
Amugy ezt vennem [link] es melle egy mifi aztan csokolom .
-
cellpeti
nagyúr
azért agyalok a 3g+wifi kombón, mert itthon menyasszonyom nagyzüleinél nincs net és hát hétvégente jönni fog és jó lenne ha emailt tudna nézni, meg böngészgetni
elünyben részesíteném a nagyobb márkákat
-
cellpeti
nagyúr
válasz
this is life #49041 üzenetére
Nexus 7 is szóba jöhet
-
-
cellpeti
nagyúr
Acer Iconia B1-A71 tabletről vélemény? Vagy esetleg Asus MemoPad HD 7ről?
-
Samott
addikt
Tud nekem segiteni valaki, hogy ez milyen launcher: kep Es hogyan tudom leszedni ezeket a "konyvtarakat"?
Illetve be van allitva egy "kepernyokimelo", ami minden feloldaskor masik hatteret rak a feloldokepernyore, azt hogy tudnam kitakaritani? Mit keressek az alkalmazasok kozt? (Cube U39GT) Koszi!
-
cellpeti
nagyúr
üdv
tabletet keresek.
videóra, netre, képek nézegetésére. Ha lehet 3G + Wifiset keresek. Sztem a 10" jobb lenne. Használt is jó, de ha van újba megbízható az se gond. Nem tudom mekkora lenne jó ilyesmire ebben kérném a segítségeteket is.
-
válasz
Ipadipad #49031 üzenetére
Google nexus10 , de itthon hivatalosan nem forgalmazott emlekeim szerint. Samsung galaxy note 10.1 ...
St3ven
Nem termeszetes dolog , vidd szervizbe... vagy ragasztasi hiba , vagy a ragaszto nem szaradt meg egyenletesen , esetleg az egyik fele nincs is ragasztva... vidd vissza !!
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok
Tabletet szeretnék venni netezésre, sorozat és filmnézésre, ezért fontos lenne a jó minőségű kijelző.
7-8", bővithetőség, IPS panel esetleg full hd lenne a fontos, márka nem lényeg.Ár is nyilván szempont legyen minél olcsóbb, tudnátok párat ajánlani? köszönöm
-
St3ven
addikt
Vagy eddig is ilyen volt, és csak most vettem észre, vagy most lett ilyen, de a kijelző egyik fele a hófehér helyett sárga színű egy nagy, összefüggő foltban.
Olyan mintha egy függőleges vonal mentén ketté lenne osztva a kijelző.
És nem, nem a szemem rossz, mert megfordítva a tabletet a kijelző másik felére esik a sárga oldal. Olvasás közben rendkívül zavaró, amikor a sárga felébe ér az ember szeme.
Ez normális dolog? Retina IPS-ről van szó.
-
SPeti1984
senior tag
E három közül melyiket ajánlanátok?
- ConCorde tab KRONOS
- ConCorde tab KRONOS IPS
- Alcor Access Q787I -
Ipadipad
tag
sziasztok
8-10" tabletek között jelenleg melyik a legjobb Tablet ?elvárásaim:
- RAW és JPG photo tárolás miatt szeretnék Tabletet
- legnagyobb/legszebb felbontás
- lehetöleg minnél nagyobb akumlátorral rendelkezzen
- kinézetre az LG G Pad 8.3 és az ipad mini ami alapján keresgélek (minél vékonyabb a szegély annál jobb)
- márka mind1 lehet akár noname is
- ram minimum: 2GB
- ár : maximum 120.000ft ( szoba jöhet használt/új) -
tjb007
nagyúr
válasz
xxxyyyzzz111 #49020 üzenetére
Amennyire csak lehet
(#49021) Krepuska
Hogy mi az oka azt ne tőlem kérdezd, hanem a Toshibától.
Mindkét bolt megbízható, nyugodtan megrendelheted tőlük.(#49023) mikersz1
Inkább az előbbi.
(#49029) kobajekill
Én inkább az Alcatel Tab 8HD-t ajánlanám többek között az IPS kijelzõ miatt is.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Üdv néktek!
Már egy ideje szemezgetek ezzel a tablettel, csak nem tudom, hogy megéri-e a pénzét. Filmnézésre és internetezésre lenne tartva. A véleményt/véleményeket előre is köszönöm.
-
-
St3ven
addikt
válasz
Krepuska #49024 üzenetére
8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, ha mégsem jönne be a termék. Ezt egy boltban történő vásárlás esetén nem teheted meg.
A visszaküldéssel járó költségeket természetesen neked kell állnod, de például a DHL Express 2.019 Ft-ért elviszi 24 városból bárhová belföldre, és még dobozt is adnak.
-
mikersz1
senior tag
Üdv.
Nexus 7 32GB Refurbished vagy Asus MeMoPad HD 7? Semmi extra felhasználás, netezés, kis játékok. -
Krepuska
csendes tag
válasz
tjb007 #49019 üzenetére
"Maga a modell ajánlott, itthon viszont nagyon kevesen forgalmazzák csak, egy kezemen meg tudom számolni.
Itt és itt tudod megvásárolni."Köszi! Vajon mi lehet az oka ennek a gyér forgalmazásnak? Tudnád ajánlani valamelyik boltot? Az egyik 1 év, a másik 2 év garanciát ajánl ugyanarra a kütyüre... Ezeket vajon hol és hogyan lehet érvényesíteni? Annyi rossz tapasztalatot olvasni...
-
xxxyyyzzz111
tag
Ez a gép mennyire vállalható? Lenovo IdeaTab S6000 59-373790
-
tjb007
nagyúr
-
bozarjoska
őstag
Helló!
milyen többletet tudnátok ajánlani nekem?
netezés, filmnézés a cél! a lényeg hogy fémházas legyen és rá lehessen kötni valahogy monitorra
ha lehet 10colos az ár kb 50-60ezer de ha többért van azt is írhatjátok
köszönöm -
Jámbor
tag
Már másik topikon kaptam választ.
-
Jámbor
tag
Üdv!
Szomszéd androidos eszközére az unokája bejelentkezett a saját E-mail címével. Hogy tudnám az eszközt eltávolítani az unoka androidos eszközei közül, hogy utána a szomszéd gmail-accountjával jelentkezhessek be rajta? Előre is kösz, hátha valaki tudja a megoldást. -
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Fehercsoki #49014 üzenetére
Illetve akár 30 ezerig is elmennék, most a Navon Predator 7-t nézegetem, ezt megéri választani ha a lényeg hogy gyors és erős legyen?
-
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni, semmiképp sem szeretném külföldről rendelni, 25 ezer forintot szánok rá, kijelző 7"os legyen minimum, leginkább netezésre lenne használva, de néha azért 3Ds játékra is. Elég az 1 év gari is, de azért minél több annál jobb, a lényeg hogy minél erősebbet/jobb képernyővel rendelkező szeretnék. Mit ajánlotok?
-
Krepuska
csendes tag
Sziasztok!
TOSHIBA Excite Pro AT10LE-A-108 (v. 109)
Erre esett a választásom (míg le nem beszél valaki..). Olvastam róla jót, rosszat, de beleszerettem. Már csak azt kellene megtudnom, hogy meg szabad-e (érdemes-e) vennem, illetve, hogy hol, kis országunkban. Néhány web boltban kapni, bizalmam kevés (garancia, stb.). Külföldről érdemes venni, tudni fog az magyarul is, illetve annak lehet később valami hátránya? (Pl. hazai szerviz szóba sem áll velem, ha szükséges lenne).
Köszi előre is a befolyásolást.. -
SPeti1984
senior tag
Ár-érték arányban mennyire ajánlott ez a tablet?
Alcor Access Q787I 35.900 Ft 4 magos CPU 1gb ram 8gb tároló 2 sim 3G GPS. Ezzel akár telefonálni is lehet ha jól láttam igaz?
-
lev1227
újonc
Sziasztok
Van itt valaki aki rootolást vállalna?
Egy zte grand x in-t (ice cream sandwich 4.0.4.)és egy lenovo ideatab a3000-et (jelly bean 4.2.2.) én nem merem bevállalni mert még sosem csináltam... -
maj-viktor
őstag
VOYO X6i
https://www.youtube.com/watch?v=vaQFY1TN3vYEnnek a tabletnak mi lehet a buktatója!? Mert valahogy hihetetlen a 100$ alatti ára a tudásához képest...
-
wachtertomi
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy a M-TECH aTab7t típusú tabletem meghibásodott. Az android logóig jut el,de nem lép tovább. Esetleg lenne valakinek ötlete? Vagy szoftver hozzá? köszönöm szépen a segítségeket előre is! -
St3ven
addikt
válasz
cinemazealot #49005 üzenetére
Még akár meg is lephetnek két plusz töltőfejjel, ha már így hivatalosan is a csomag része.
Viszont engem meg az bosszant most, hogy alighogy megkapom a tabletemet, az Edigitalnál behoznak egy 10%-os kuponkedvezményt az összes Prestigio tabletre.
-
cinemazealot
addikt
válasz
St3ven #49003 üzenetére
Megvan, a Prestigio saját review-jában olvastam. Írtam nekik.
-
St3ven
addikt
válasz
cinemazealot #49002 üzenetére
Lehet, mert én biztos, hogy láttam valahol (tesztben vagy youtube-on), és én csak a 9.7-est nézegettem.
-
St3ven
addikt
válasz
cinemazealot #49000 üzenetére
Meg bizony, de már nem is emlékszem, hol olvastam, hogy adnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest