Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
majorgent
tag
Az normális, hogy a tablet bedugott headset-nél /többel is próbálva/ a tablet mikrofonját használja és nem a headset-ét? A háttérzaj igy eléggé hallható a másik félnél pl skypolás közben. Illetve megoldás lenne pl egy bluetooth headset?
-
majorgent
tag
Nos a kérdéskör ugy néz ki eldőlt. Multnap asszony megvette az alcor q787-t. Minden szépnek tűnt, de mikor a skypot probáltuk kiderűlt hogy az előlapi kamera kicsit sötét képet ad illetve skype alatt is mindketten olyan zajt hallottunk hogy nem lehetett érteni mit mond a másik. Visszavitte üzletbe hogy csere, de több ilyen készülék nem volt. Igy ráfizetéssel elhozott egy beex mini bee 3g-t. Ezen is kiprobált amit tudott, de skype közben ismételten hallani lehet a zajt. Eddig úgy skypoltunk hogy ő vagy laptopot használt vagy a telóját én pedig telefont, és ezzel a problémával még nem találkoztunk. Én ujraraktam telora a skypet. Mit lehet még tenni ha ez sem segit? Illetve mi a vélemény erről a modellről?
-
majorgent
tag
Alcor q787-ről mi a véleményetek?
-
majorgent
tag
Melyik tablet jöhet számitásba ami tudja: sim kártya befogadás és arról 3g, gps, ips kijelző, normális vagy erős hardware 35k-s árkategória.
-
majorgent
tag
Üdv. A kérdésem a következő volna: alcor q787-hez van olyan hardwerü vagy jobb tablet ami tudja ugyanúgy a3g-t sim kártya hely, gps-t, ips kijelző,4mag, árban hasonló es euronicsban is kapható? Tudom nézzem meg, csak külföldön vagyok telefonról.
-
majorgent
tag
Üdv. A kérdésem az volna hol/hogy/mivel lehetne beállitani hogy a facebook messengerben a fizikai billentyűzetet használva lehessen az üzenetet elküldeni? Tablet: alcor d786m
-
majorgent
tag
Mi szamit jo jateknak ami ha elmegy a tableten jonak/nagyon jonak mondhato?
-
majorgent
tag
Van egy alcor d786m-m. Lehet rá varázsolni multi window-t? Illetve altalanossagban a tabokra?
-
majorgent
tag
Jelentem pár napon belül végre hazajutok es birtokba veszem az Alcor d786m-t. Majd irok róla néhány sort

-
majorgent
tag
válasz
Mike88
üzenetére
Igen az aprodos...
igazabol arra lenne tobbnyire hasznalva hogy tv-re kotve youtube es online videokat nezzen az ember.. ahogy olvasgattam neten ezzel a tipussal tobben is ugy jartak hog Android logonal megallt. Van akinek segitett a factory reset van akinek frissiteni kellett. Az elado egy szervizt irt ahol megcsinaljak de gondolom oda postakoltseg stb... telefont mar rootoltam tettem masik romot... akkor talan ezzel is elboldogulok... -
majorgent
tag
Üdv. Ico d70 pro II tablet csak az android logoig tölt. Lehet kezdeni valamit? A választol függ megvegyem e

-
majorgent
tag
Tv okositasahoz megfelelo a tablet? Ebből a celbol keresnek olcson repedt kijelzős darabot a lényeg hogy hdmi legyen rajt... illetve gondolom hogy egyszerre kezelje a billentyűt egeret aktiv usb hub kellene igaz?
-
majorgent
tag
Hali. Vennék hasznaltan tabletet. Törött a kijelzôje ezért nem mindenhol erzekel ami tegyük fel nem gond ha kezeli a billentyuzetet egeret. Viszont az elado azt irja hogy bekapcsolaskor email cimet es jelszot kér. Ez mi lehet es lehet e vele valamit kezdeni? Tablet tipust még nem tudok folyik a kommunikació az eladóval

-
majorgent
tag
válasz
mpierre
üzenetére
Pl milyen komolyabb jatek fut rajt? Kijelzo kepe mennyire szép? Igazabol nekem nextbook7 premium se 3g helyett lesz. Az gyakran lefagyott es mivel egy honapja szervizben van kertem a boltot csereljek ki erre a tipusra mert arban ugyanott van amennyiert a nextbookot vettem es tudasban is azt tudja ami bejem kell, azaz 3G gps otg, hivasinditas fogadas.. csak a nextbookban ips kijelzo volt igy erdekelne ennek milyen a kepe..
-
majorgent
tag
Üdv
Nekem egy nextbook premium 7 se 3g van. 30-ért vettem újan. nem egy erőgép szóval nem épp játékra termett, hdmi csatlakozó sincs benne, ellenben van benn gps és 3G támogatás, igy sim-kártya behelyezéssel még mobilnetre is képes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX