- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
OK, erre a kettőre szűkítettem le: WayteQ xTAB-100qcr vs Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7
Melyiket válasszam? Tudom, a specifikácó alapján majdnem ugyanaz a kettő... Esetleg hasonló tulajdonságokkal (különös tekintettel a felbontásra és a képátmérőre) tudtok ajánlani újabb versenyzőt?
-
Benex
senior tag
válasz
daniel2121 #48491 üzenetére
Telenor Hipernet Medium elofizetessel 80K
-
kelzsoca
félisten
válasz
royalnoire #48488 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
royalnoire #48486 üzenetére
Ja, hogy arra.
Őszinte leszek, nem tudom megmondani. Nem szoktam nézegetni és figyelemmel kísérni. -
tjb007
nagyúr
válasz
royalnoire #48484 üzenetére
Nekem nincs WayteQ xTAB-100qcr-em
-
Bobyjack
senior tag
válasz
donjohnson #48481 üzenetére
És nincs esetleg app, amivel a mobilos korlátozas kikerülhető? Windows Phoneon is böngészőben tiltottak általában a zenés videók, de a 3rd party appok gond nélkül játszák ezeket.
Amúgy hány lapot képes kezelni az androidos böngésző?
-
-
Bobyjack
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon android téren, ezért lehet hogy lesznek vicces kérdéseim, ezen mindenki magában nevessen.
Szóval egy ismerősöm egy kajálós helyen dolgozik, ahol van egy régi asztali gépük, amit arra használtak hogy youtuberól zenéket raktak be a vendégek. Nagyon gyenge kis P4-es gép, ennek leváltására keresett gépet. Ekkor jött fel ötletként, hogy lehetne egy tabletet is venni abból a pénzből, amit egy pár éves használt gépre szán.
Szóval a cél egy olyan androidos tablet, ami a böngészőben el tud kezelni több youtube ablakot gond nélkül. Egyszerre csak egy ablakon történik lejátszás, de bekészítve legalább 5-6 youtubeos film elférjen és ezt röccenés nélkül viselje el.
Van egy ilyen egybe épített bluetoothos egér-billentyűzet kombója, ezt szeretné vele használni. Jól gondolom, hogy ezzel az android megbírkózik ugye?
A fenti szempotokat teljesítő jó minőségű, Budapesten, számlával megvehető, lehetőleg vállalható kinézetű és minőségű tablet ajánljatok 30-60e között akár többet is.
Előre is köszönöm!
-
petz73
újonc
válasz
tjb007 #48477 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. A mobil stickes internetezésről lehet olvasni -mindenféle trükközéssel állítólag működik.Én nem értek hozzá, ez lesz az első tabom. Ha jól értem ezeknél a típusoknál nem működik a mobil stickes net, vagy van olyan Tab amelyik támogatja ezt a funkciót?
köszi
-
petz73
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, tablet vásárlás előtt állok. 2 típus tetszik az LG GPad 8.3 és az Asus Memo pad 8. A teszteket elolvastam - amit találtam. A különbségeket kb. tudom. Egy nagyon fontos dolgot viszont nem találok, melyikre tudok mobil sticket kötni( T-mobil).Ez fontos lenne.
Köszi
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sontir Fel #48471 üzenetére
Tegra 3 < RK3188
-
kelzsoca
félisten
válasz
800.henrik #48469 üzenetére
Miért nem használod a google-t?
Keresőbe: dps dream 9 frissítés -
800.henrik
senior tag
dps dream 9 táblagépre hogyan lehet recoveryt, és rom-ot rakni? nem kapcsol be, gép nem látja
-
St3ven
addikt
válasz
csemberlen #48466 üzenetére
Ez azért megnyugtató. Mondjuk csúnya lenne, ha kompatibilitási gondok merülnének fel Android-Android viszonylatban.
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Van egy barátomnak egy Navon Platinum 10 táblája. Szeretném frissítené a jelenlegi 4.1.1 fölé. Létezik erre firissebb? Hogy kell rá feltenni?
-
St3ven
addikt
Hülye kérdés jön: ha az androidos telefonom mobilnetjét a beépített WiFi megosztás funkcióval megosztom, arra gond nélkül rá tudok csatlakozni tablettel? Mert ha igen, akkor végleg eldöntöttem a 3G tablet dilemmámat.
-
St3ven
addikt
válasz
Sontir Fel #48463 üzenetére
Nekem az ASUS-t és a WayteQ-et is ajánlották itt tegnap, utóbbin én is erősen gondolkodom most.
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
Tablet vásárláson agyalok és ezt a két játékos néztem ki, kb hasonló árban mozognak (boltok és kedvezmények függvényében 55-70k között) és nem tudom hogy a tegra a jobb vagy a másik
Asus
illetve
Toshiba
illetve itt ez a wayteq cucc aminek retina felbontása van, érdemes vele foglalkozni vagy ratyi?
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam leirom, hogy a választásom egy Samsung galaxy tab3 8.0 LTE -re esett. Mivel irtam , hogy nekem fejlesztésre kell , gondolom nem igazán van értelme ennek a tabnak.A magyarázat: Azért ezt választottam , mert úgy vagyok vele , hogy európába akik androidos készüléket használ azoknak szerintem közel 30-50% samsung készüléket használ. (Jó reklám miatt terjedt el szvsz.) Ezért én úgy gondolom , megéri ha a tablet app részben erre , külön a "szép" tácsvizes UI-hoz alkalmazkodok egy appal majd, bízva a samsung továbi sikereiben (S5 mondjuk pont csúnya lett szvsz, de biztos vagyok benne, hogy azt is sokan fogják venni).
Pénteken vettem meg és be kell , hogy valljam nagyon megtetszett. Hiába csak két magos proci másfél GB ram de egy 8"-os kijelző, és eddig (lekopogom) nem volt se kisebb se nagyobb akadásom.(Ellenben barátnőm s3 mini-je , sokat laggol, akad etc.)A kijelző szerintem nagyon szép (N4 kijelzőjéhez képest igaz nagyon erősek a színek számomra),maga a készülék is egészen kézre áll, nem csúszik ki a kézből (igaz életem első tabletje, ezelőtt fogni se sokat fogtam ).Nem bántam meg , hogy ezt választottam
-
Peat;)
veterán
válasz
NOKA32 #48457 üzenetére
"(Hát nincs egy tablet ami mindent elvisz röccenés mentesen akár legmagasabb beállításon
)" De csak nem android vonalon. Lg-n nálam a RR3 akadt max grafikán (ténylegesen akadt), beach buggy blitz lassú max grafikán, de egy asphalt 8 is be tudott lassulni. Ezek korrigálhatóak a beállítások által, de a jövőt állóság szerintem nincs meg a gépben, végül is már fél éve megjelent lassan és még csak nem is felsőkategóriás a készülék.
Nvidia gépéről ITT olvastam, de tökmindegy ha nem szimpatikus + kijelző az adott modellnek kicsi(mondjuk csak a városépítős játékoknál hátrány ez szerintem), nagyobbal nem tudom van-e.
-
St3ven
addikt
válasz
tjb007 #48447 üzenetére
& AxBattler:
Kösz mindkettőtöknek, ezeket most átnyálazom, aztán jelentkezem, ha sikerült előrébb jutnom.
A 3G-hez még annyit, hogy ha lemondasz a 10 hüvelykes kijelzőről a 8-as javára, akkor már 50-60e forintért is hozzájuthatsz 3G-s modellekhez.
Ez azért elgondolkodtatott.
-
NOKA32
aktív tag
[link]
Engem ez a video nem gyözött meg ugyan úgy fullHD és snapdragon 600 és extra highon is normálisan vitte de mint mondottam leginkább psp és psx cimekkel játszanék és az androidra kiadott farm épitös oregon settlers és hasonlokkal játszanék szóval szerintem elbírná, 800 inkább időt állobsága miatt vennék ha van jó ajánlat.De lehet A samsung mellé pártolnék bár szerintem mivel az 2560*1600 as ez által kb ugyan annyit birhat erőben mint a fullHD 600 al szerelt LG.(Hát nincs egy tablet ami mindent elvisz röccenés mentesen akár legmagasabb beállításon)
-
Peat;)
veterán
válasz
NOKA32 #48445 üzenetére
Ha fontos a játék én nem ajánlom a G padet sem más full hd felbontású készüléket. Ez a felbontás azért eléggé erőforrásigényes, nálam (LG G pad) vannak programok ahol vissza kellett venni a grafikai beállítást. Én játékra hótziher a legerősebb belső de nem full hd felbontást keresgetném. Szerintem az nvidia tabletje is jobb választás az LG-től játék célra.
-
NOKA32
aktív tag
válasz
kovacs65 #48446 üzenetére
Nagyon tetszik ez a tab akarom de nem tudom mikor jön ki + nekem nem kéne lte de abban van csak dragon 800 bár kiadok érte annyival többet ha az kell csak ne legyen hatalmas a különbség.400$ látni sok helyen amazonon 379$a fehér ami nekem kéne de az wifis persze vagy becsapnak vagy nem tudják hogy melyikbe milyen proci van.ha 100 alatt marad biztos Samu lesz csak a hasznos Q(slide,knock,memo alkalmazást hiányolom
)
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #48444 üzenetére
Bár most látom, hogy több helyen is van ennyiért. Mennyire ajánlott ez a tablet ebben a kategóriában?Netezésre,e-bookra kellene főleg.
-
NOKA32
aktív tag
Hát 10 " már talán sok lenne + nem szeretem a vastag kávát.
-
tjb007
nagyúr
válasz
St3ven #48434 üzenetére
Inkább amiatt, hogy vannak jó páran olyanok, akik azt vallják, hogy ez az egyik legrosszabb olyan dolog, aminek még mindig nem sikerült kikopnia.
Lehet válogatni (ár szerint növekvő sorrendben): WayteQ xTAB-100qcr, Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1, Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7, Lenovo IdeaTab S6000L (van GPS), Asus MeMO Pad 10 (ME102A, van GPS)
A 3G-hez még annyit, hogy ha lemondasz a 10 hüvelykes kijelzőről a 8-as javára, akkor már 50-60e forintért is hozzájuthatsz 3G-s modellekhez.(#48441) psg5
Olcsó, de teljesen vállalható Dual SIM-es 3G-s tablet GPS-szel és egy nem túl erős, de takarékos processzorral. Ha ezekre van szükséged, akkor érdemes várni rá.
(#48445) NOKA32
Van másik, csak nem ekkora kijelzővel.
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
LG G pad 8.3 on gondolkozom.Nekem tökéletes lenne de Dragon 800 nak jobban örülnék de az csak a Kindle Fire hdx ben van +az nem bővithető (rohadt idegesítő belerakni egy foglalatot nincs 5 k és akkor elég a 16gb os is de nincs)szóval érdekelne hogy van e másik android tablet Dragon 800 al vagy játékhoz elég a 600 meglenne hajtva nagyon sok játékkal(jo részben emulátor játékokkal ami gondolom némi optimalizáció hiányában futna) és nem akarok semmilyen mokeolást azért hogy maxon vigyen mindent+ a LG 64gb os slotja nagyon sokat jelent számomra.Jobb tablet nem is igazán lenne igaz?Az ár nem lényeges. -
daniel2121
őstag
Ez is kamu cég nem?[link]
-
-
St3ven
addikt
válasz
AxBattler #48435 üzenetére
Annyit, amennyiből a fent megfogalmazott elképzeléseim legtöbbje racionális ráfordítással megvalósítható. Például 30k a 3G-ért nem racionális, tehát annyival kevesebbet, ez már biztos.
Magyarán erre a kérdésre én sem tudom még a választ. Megnézem, amit a szakik ajánlanak, és azt választom, amelyiknek a tulajdonságaiért különösebb dilemmázás nélkül kifizetném azt az adott árat, amit kérnek érte.
-
psg5
veterán
válasz
kelzsoca #48440 üzenetére
Concorde Kronos IPS is közben képbe jött. Erről mit tudni? Érdemes lenne esetleg várni rá? Igaz ez "csak" 7".
-
kelzsoca
félisten
Egyébként mit jelent a nem túl acélos wifi?
Erre nem lehet egyértelműen válaszolni, mert ahány ház annyi szokás, tehát nincs két azonos hálózati kiépítés.
Nálam például egy emeleti szobából, ami ytong téglás, látja a földszinten, de másik házrészben (60-as téglafal) mögötti routert is (köztük van még egy vassal jól megrakott betonfödém)
-
psg5
veterán
válasz
this is life #48436 üzenetére
Köszi!
Akkor +1 a wateq-nak és -1 az alcornak. egyenlőre
Egyébként mit jelent a nem túl acélos wifi?
Azért egy 10m-et egy fallal ellátva átvisz? Vagy az már gond neki? -
Ismeretsegi korben az alcor nem valt be , sok gond gyenge szerviz , igy 2-en wayteq-re valtottak , es nem bantak meg , ezt ugy valjak hogy ismerik a wayteq 7.9 qci nem tul acelos wifijet. De ezt leszamitva eddig nix panasz. Ellenben az alcornal az egyikben nem volt akksi, a masik folyton fagyott es force close, random reboot es tsai. Ha en valasztanek akkor wayteq...
-
St3ven
addikt
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
St3ven #48427 üzenetére
Hm... 3G/LTE mobilnet-igény nélkül mit javasolnátok? Vagy esetleg mobilnetes stick csatlakoztathatóság olcsóbb megoldást jelentene?
Mivel szóba került az usb stick mint lehetséges alternatíva, én gyorsan le is beszélnélek róla, és inkább a hordozható router (MiFi) felé terelnélek, mivel annál biztosan nem lesznek kompatibilitási problémáid, nem fog semmi lógni a készülékből, nem csak egy eszköz kapcsolódhat az aktuális előfizetéshez hanem 5 vagy akár 10 eszközt is ki tud szolgálni egyszerre egy MiFi, a készülékeket nyugodtan cserélheted alatta, tehát bármivel fel tudsz rá csatlakozni ami WiFi képes. (asztali PC, notebook, netbook, telefon, tablet stb..)
-
St3ven
addikt
Hm... 3G/LTE mobilnet-igény nélkül mit javasolnátok? Vagy esetleg mobilnetes stick csatlakoztathatóság olcsóbb megoldást jelentene?
Illetve pontosítanám is a fentieket: a filmnézés nem azt jelenti, hogy FHD-ban szeretnék mozizni, hanem néha-néha pár sorozatrészt megnéznék a maguk gagyi felbontásában.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Első tabletemet szeretném beszerezni, gyakorlatilag zéró tudással és piacismerettel, ezért van szükségem a segítségetekre.
Az alábbiak az 1. hsz. szerinti kritériumok:
- minél nagyobb kijelző (a lent részletezett felhasználási területhez igazodva)
- csakis új készülék jöhet szóba
- itthon szeretném beszerezni, webáruház játszik, de csak az ismertebbek
- felhasználás: internet, e-learning tanulás, kommunikácó (Viber, Skype), filmnézés, 0 játék (kb. csak otthon lesz használva, áramzabáló, röghöz kötött asztali gép helyett)
- az ár talán a leginkább képlékeny tényezőEgyéb követelmények, amelyek lehet, hogy alapok a mai tabletekben, de az is lehet, hogy helyenként túlzó extrák:
- nagyon korrekt, lehetőleg IPS kijelző
- (BT) billentyűzet csatlakoztatási lehetőség
- Wifi és 3G mobilnet egyaránt
- 3,5 mm-es Jack audió kimenet
- erős akksi (a tanulás miatt huzamosabb ideig fog folyamatosan "járni" a kijelző)
- valami jobbfajta, stabil Android, akadásmentes működésselAmi kevésbé fontos, tehát ezeken lehet spórolni:
- kamera
- GPSA lényeg, hogy valami jó ár/érték arányú tabletet találjak, a fentiek figyelembevételével.
-
phoenix64
őstag
www.pandawill.comról rendelt már valaki talbetet? Vagy nem érdemes kockáztatni ezekkel a kínai tabokkal?
-
psg5
veterán
Bár a márkában csalódtunk, de csak visszakerült negyedikként a pixisbe, vagyis még ez is opció újra:
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Döntenem kellene: Leszűkítettük az alábbi háromra:
Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 vagy
Alcatel Tab 8 HD vagy
Alcor Zest Q813IX vagyNem tudunk dönteni.
Wifi jelfogás, aksi és betekintési szög a legfontosabb.
Szerintetek?
-
cinemazealot
addikt
válasz
tvamos #48416 üzenetére
Egy Garmin nüvi 30 kapcsán kezdtem el kutakodni, ami ugyan nem micro, hanem mini USB-s, és ezt találtam. Aztán nézelődtem Motorola telefonok terén is (van még régről egy v360-asom, és az sem volt hajlandó pl. PC-ről vagy egy általános szivargyújtós USB aljzatról tölteni, pipa is voltam miatta), arról ugyanezen az oldalon találtam némi infót.
Tábla ügyben (ha a tábla igényelt töltőárama az USB szabvány szerinti max. áramnál jóval nagyobb, pl. 1-2 Amper) szerintem hasonló az elv: ha a gyártó saját micro USB-s töltőjét használod, akkor abba be van drótozva egy bizonyos értékű ellenállás (nem feltétlenül a kábelben, inkább a töltőfejben). Ezt a tab "látja" és mer fogyasztani. Ha viszont akár más, akár ugyanazon kábellel, de pl. PC-re dugod, a tab nem látja a töltőfejben ismert értékű ellenállást, és azt mondja, hogy "oké, látom én, hogy USB-re dugtál, de legfeljebb adatokat közlök, tölteni nem fogok".
-
tvamos
nagyúr
válasz
cinemazealot #48415 üzenetére
Dobhatnal egy speckot, ahol ezt talaltad! Erdekelne!
-
cinemazealot
addikt
válasz
l.skywalker #48404 üzenetére
Előfordul olyan, hogy egy gyártó (pl. egy nagyobb fogyasztású navigációs készülékéhez) olyan USB-s töltőt ad, amin valamelyik érpár között elhelyez egy bizonyos értékű ellenállást. Erre a töltőre dugva a készülék érzékeli ezt, így tudja, hogy ez a neki szánt nagy teljesítményű töltő, tehát bátran elkezdheti felvenni az USB szabványban foglaltnál nagyobb áramot. Az ilyen készüléket szabványos kábelre dugva általában nem vesz fel töltést, nehogy leégesse a nem neki szánt tápot.
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Ma lett nálam egy új Samsung Galaxy Tab3 7".
Szóval alényeg tudnátok segíteni nekem, hogy mit kellene tennem, hogy kicsit felturbózzam ?
Apósnak kellene, rá valami kamionos GPS program európában, meg filmeket nézne rajta.
Esetleg tudnátok segíteni, hogy miket tegyek fel, mibe nyúljak bele, hogy kicsit jobb, pörgősebb legyen a masina.Előre is köszi
-
tjb007
nagyúr
Többek között az erősebb és támogatottabb SoC miatt.
(#48402) psg5
Igen, van amiben elmaradnak (ezalatt a GPS-t kell érteni).
Ezek közül igazából mindegyik ajánlott, de az Alcatelen kívül mindegyik nagyon gyengének számít már. Csak akkor szoktam ezeket ajánlani, ha fontos a GPS megléte.
A Prestigio Ultra Duo pedig kb. az Alcatellel áll egy szinten.(#48404) l.skywalker
Működésileg nincs különbség micro USB kábel és micro USB kábel között. Ugyanazt kell csinálnia a Samsung USB kábelének is mint az LG kábelének. Képet tudnál felrakni róla ?
(#48407) ladislau5216
A nulla felé konvergál erről a modellről az interneten fellelhető információ.
Én nem foglalkoznék vele a helyedben, ennyiért lehet Alcor Access D786M-et is kapni, arról legalább tudni, hogy milyen. -
ladislau5216
újonc
Sziasztok! Teljesen új vagyok itt. Segítségeteket kérem, hogy ez a 7" X-Tech MyPad 3g táblagép általános felhasználásra nem fotó művész szint, nem telefon guru, csak 30-as hívószám, némi internet használat jó-e, Van-e róla információ, mert a gyártója teljesen homály előttem.ladislau5216
-
psg5
veterán
No ezek maradtak a rostán, melyik a legjobb választás?:
Alcatel (HD
Navon Raptor 8
Navon Raptor 10 (akcióban)
Alcor Q8131X
Wayteqxtab 79qci
Prestigio Ultra Duo 8.0Wifi jelerősség, aksi, betekintési szög a keresztmetszetek.
-
psg5
veterán
válasz
l.skywalker #48404 üzenetére
Köszi.
Vettem a humort. csupán azért foglalkoztat a betekintési szög kérdése, mert a jelenlegi wayteq 700dc-nek tulajdonképpen nincs betekintési szöge...Majdhogynem egyetlen szögben (pont szemből) nézhető és ez picit számomra legalábbis zavaró.
Továbbra is nézegetem a tableteket és erről az alcatelről nem rosszak a vélemények, de kezdek elveszni a 35-40 ezres ársávban...
Pl most ez a Navon raptor 8-as is jól hangzik. -
l.skywalker
titán
Betekintési szögben nem tudok nyilatkozni, kicsit szörszálhasogató vagyok ebben a témában. A tablet sztem egyszemélyes eszköz ezért nem fogom a "kanyarból" nézni. Magam elé veszem és használom, ráadásul fejlett ősember utáni logikám van, ezért pont úgy fordítom magam felé, hogy jó legyen
Sorry, a száraz humorért.
Ami az aksit illeti, 5 óra aktív használat után már sír a naftáért ill. a gyári töltő kissé vacak. Az adapter pár napja melegszik, a kábel rövid és a microUSB fejen lévő 2 kis kampó beragadt, ezért kimozdul.
Ezért az elmúlt napokban nehezen tudta a feleségem tölteni, de tegnap este megokosítottam, mostmár megint rendben tölt.
tjb007: szaki kérdés: Az lehet, hogy az Alcatel OneTouch 8HD-nak másmilyen az USB kábele? Ami a csomagban volt sokkal vastagabb mint eddig bármelyik másik és mintha másik kábellel nem is töltötte volna ha be volt kapcsolva. Függhet a feszültség és a töltés magától a kábelzsinórtól??
-
psg5
veterán
Prestigio Ultra Duo is képbe került (bár márkára , továbbra is lehet, hogy csak számomra) kicsit ismeretlenebb, de jókat mondanak róla.
Ez a többihez képest hol áll? -
psg5
veterán
válasz
tjb007 #48379 üzenetére
Szia ismét!
Köszönve eddigi segítségedet, mégis lenne egy-két kérdésem vásárlás előtt.
Nézegettem 40 ezerig és szemet szúrt, hogy vannak (számomra) márkásabbnak tűnő tablete is, mint az Alcor Zest Q813IX vagy WayteQ xTAB-79qci.
Gondolok itt pl:
- Lenovo A1000L
- Alcalet Tab 8
- Lenovo IdeTab A1000
- Acer Iconia B1-710Szóval ezek és a hasonlók elmaradnak az Alcortol és a Wayteq-tól? Az látom, hogy egyik másik nem IPS kijelzőjű, gondolom nem is olyan szépen mutat.
Továbbra is a wifierősség, betekintési szög, és aksi a mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ford topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell XPS 13 9343 - i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest