- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
drzozo #48299 üzenetére
Bár ezzel nem próbáltam ki, de általában a Samsung ezen termékei már kezelik a microSDXC-t. Én a Samsung UHS-I kártyáit használom ebben a méretben bő fél éve FullHD videó rögzítésre folyamatosan, elégedett vagyok a sebességével és eddig nem nagyon akart elromlani sem. Bár hozzá kell tenni, két régebbi 16 GB-os Samsungom már köhög.
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Ehhez tudna valaki egy megbízható, olcsó, 64GB-os memóriakártyát ajánlani? Egyáltalán képes a tab kezelni a 64GB-osat? Csak filmek, és ebook-ok tárolására kell.
-
tybsen
addikt
Sracok, az uj 7" fonepad-nak 149 EUR-ert van valami hatulutoje vagy bevallalhato ha a nagy kijelzo+telefonalasi lehetoseg a szempont? Altalanos feladatokra, bongeszes, kepek, eleg lehet mindez a teljesitmeny (semmi jatek) vagy egy akadozo, hasznalhatatlan cucc lesz?
Igazabol ugy dontottem megveszem, ennyiert nem talalni kompakt tabletet+telefon fukcioval, csak egy kis megerositest szeretnek ha egyaltalan erdemes foglalkozni a keszulekkel.
Koszi
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
daniel2121 #48295 üzenetére
Megint egy olyan webshop, amelyre nincs infó, vagy ami van, az bőven kevés, de mivel olcsó, ezért vennél onnan valamit.
Screenshop.hu:
Cég: Boto Group.com
Alapítva 2012 júniusábanm nem foglalkoztat az elérhető adatok szerint egyetlen embert sem, utolsó mérlege 2012-ben volt, ekkor az árbevétele 1,02 millió forint volt, azaz fél év alatt ennyit forgalmazott.
A webshop hulladéknak néz ki, nincs meg az elegendő. törvényben előírt tájékoztatás, nincs személyes átvétel (utánvét van), Árukeresőn ott van, ahol keresett tud lenni a webshop a feltűnően olcsó termékeivel, árukeresőn is feltűnően sok a negatív kritika.A Screenshop ezek alapján nálam egyelőre vásárlásra nem ajánlott kategória!
-
tvamos
nagyúr
válasz
daniel2121 #48295 üzenetére
Ez nem tunik tul biztatonak.... de persze lehet jo is. 2011-es a bolt, akar patinasnak is nevezheto mar...
-
daniel2121
őstag
Ez a bolt mennyire megbízható, mert ez az Asus nagyon jó áron van?[link]
-
Offtopic kommenteknél legalább az offtopic-ot érdemes bejelölni. Akinek nem inge, ne vegye magára...
Sok más is eszembe jutott, de nem szeretnék szombat este elküldve lenni akárhová. -
Bozek
nagyúr
válasz
darnics #48272 üzenetére
Root és Foldermount. Ezzel a programmal át tudod rakni mondjuk a belső memóriából az egész Android mappát (általában a programok ide rakják a cuccaikat) és onnantól fogja az SD kártyáról nyitja meg. Ez az APK-t nem pakolja át, de általában nem is az foglalja a helyet, hanem a kiegészítő fájlok.
A stílusból meg visszavehetnél kicsit. Normális helyesírás nélkül nehezen értelmezhető a kérdésed.
-
Üdv!
A router-em tud vendég hálózaton keresztüli internet megosztást, amihez általában a böngészőben megadott jelszóval lehet csatlakozni.
Viszont a tabletem nem akarja megjeleníteni ezt a felületet a böngészőben.
Mit tudok tenni? -
djkacor
tag
[link]
Erre senki? -
tjb007
nagyúr
válasz
GZoli7 #48280 üzenetére
Alcor Access D786M, Lenovo IdeaTab A1000, ConCorde tab KRONOS IPS
(#48281) Süvi
LG G Pad 8.3, de:
- HDMI kimenet csak akkor lesz, ha veszel egy SlimPort HDMI adaptert
- VGA projektor csak konverter közbeiktatásával fog működni (ez mindenre igaz, amin digitális csatlakozó van)A másik meg a presenter. A SlimPort adaptert a micro USB portba kell dugni, így ide már nem fogod tudni OTG adapter bedugni, amire a presenter vevőjét kell csatlakoztatni. Ezeken a SlimPort adaptereken általában szokott lenni egy micro USB port, de nem tudom, hogy az használható-e ilyen célra is, vagy csak tölteni lehet rajta keresztül a készüléket.
Ezek miatt mondhatnám, hogy akkor legyen Samsung Galaxy TabPRO 8.4, ami ugyan drágább, cserébe viszont nagyobb felbontású a kijelzője, de annál is ugyanez a helyzet azzal a különbséggel, hogy ahhoz nem SlimPort, hanem MHL adapter kell.
Alternatívaként két dolgot tudok javasolni:
1. Lemondasz a 8 hüvelykről és veszel inkább egy 10 hüvelykes ASUS MeMO Pad FHD 10-et, amin van külön HDMI kimenet, így a presenterrel sem lesz gond.
2. Veszel egy Bluetooth-os presentert, így maradhatsz a 8 hüvelykes kijelzőnél. -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen készüléket javasoltok?
- mire szeretnéd majd leginkább használni:
Tartalomfogyasztás mellett munkára is használnám, ezért az szükség van legalább FullHD kijelzőre
A tabletről előadásokat szeretnék kivetíteni, így 2 dolgot csatlakoztatnék rá együttesen
- VGA, vagy HDMI kimenetre köthető projektor
- USB -n működő Logitech Wireless Presenter R400.
Szükség lenne ezen kívül xlsx., pdf, docx, pptx file-ok olvasására.- hány hüvelykes legyen a kijelző?
leginkább 8" , min. FullHD- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
mindegy- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
amennyiért ezeket tudja normális minőségben.Köszönöm szépen
-
GZoli7
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni tabletet navigációra.
- 7"
- Új
- Itthon szeretném megvenni, fontos a garancia.
- Gyakorlatilag csak navigációra kellene.
- Ár: 30-40, ennyiért már láttam többfélét.Ami nagyon fontos lenne az a kijelző. Jó lenne IPS, de egy jó nagy fényerejű TFT is elmegy, lényeg, hogy nyáron napsütésben is jól látható legyen. A teljesítmény másodlagos, ahogy a RAM is (512 elég).
Megköszönném az ötleteket, tapasztalatokat. -
-
TechArtist
aktív tag
Hali, Navon predatorom van, amire elvileg már jönnie kellett volna OTA 4.4.2-nek, de nálam azt írja ki, hogy up to date vagyok, ez miért lehet? Esetleg más régiósok kaptak még csak?
-
djkacor
tag
Sziasztok Ehhez a masinához Beex s1 tud valaki valamilyen gyári romot linkelni? És egy kis segítséget hogy hogyan lehet feltenni rá?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm -
nexus1026
csendes tag
Aki egy gyors és megbízható 10"-os tabletet szeretne 3 ÉV garanciával, annak ajánom az Overmax SteelCore 10+III-at. Ha kérdesed lenne a géppel kapcsolatban, szívesen segítek: ice-tech@outlook.hu
-
darnics
aktív tag
üdv! lenne egy problémám.van egy tuti jó táblagépem imádom a neve NAVON RAPTOR 10 és van benne egy 32 GB-os sd kártya.gondolotam hogy legyen haszna elég komoly játékokat leszedtem amiket máshova nem nagyon tudtam mert azért kell hozzájk gép vagy telefon de ennek a 4 magos grafikai gyorsitónak nincs akadálya semmi elött.a játékok kb 1,5 GB-osak fejenként. halálos iramba 6,vasember 3,stb de mindig amikor leszedi figyelmezetet egy progi ami fenn van nekem hogy áthelyezem sd kártyára?én erre persze igen és akkor beadja az eredetileg a gépen lévő alkalmazás menűt és ott rákell ugye nyomno hogy áthelyezés sd kártyára.na most mikor kb 15 játék környékén tartottam vagyis az összes felment amit akartam kivéve a fifa 2014 ott már jelezte hogy kevés a hely.na most kiderült hogy az összes játékot nem az sd kártyára rakta hanem a 8 GB-os belső memoriára ami szintén nem belső memoriaként van irva a gépbe sem hanem sd kártyaként van feltüntetve.a 32 GB-os kártyám mert csutka üres.innen hogy tovább?mert áthelyezni nem tudom csak vissza a táblagépre de eredetileg látja a 32 GB-os kártyát de a belső memoria nem belső memoriként van hanem az is sd kártya néven van az alkalmazások listában ahol ugye irja hogy mennyi ram mennyi sd kártya és hogy emnnyi foglat és mennyi szabad.ott nem is sd kártya van nem belső memoria és csak azt a 8 GB-ot látja.esetleg valami profi progi amivel ezt megtudom oldani?áthelyezni az én általam betett 32 GB-ra??szép napot!
-
Attila xy
tag
Üdv!
Az lenne a
kérdésem hogy droidos játékot hogy lehet magyarítani,megoldhat-e a pc-s változtból? -
Stafni
aktív tag
válasz
daniel2121 #48267 üzenetére
Nekem ez a kínai Concorde Slim lett, nincs összehasonlítási alapom, nekem nagyon tetszik. Olcsó és megkockáztattam, remélem nem megy tönkre. ASUS tabja biztos jobb ennél, de nekem ennél többet nem ér egy Tab.
-
Khelben
nagyúr
Ismerősöm venne tabletet a feleségének. Cél a 10" és csak netezésre használná, otthon, wifivel. Árban minél olcsóbbat, 50k körül gondolkodik. Ötlet?
-
Általános felhasználásra (semmi különösen teljesítményigényes dolog) a kettő közül Ti melyiket választanátok, és miért? Az árkülönbözet most nem számít...
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G 8GB
vagy
Asus Fonepad 16GB -
kovacs65
őstag
válasz
energy4ever #48261 üzenetére
A 10" nagyon nagy a 7" után.
Majd letörik a kezem utána, fél kézzel nehéz tartani.
Most emiatt akarok inkább egy 8" körülit. -
energy4ever
addikt
Nexus 7(2012)-rol valltanek Sony Tablet Z-re.
Koztuk mekkora a lepcso? megeri a valtas? A Z-nel van ilyen arban ajanlottabb tab?
Nexus-hoz kepest valami amit figyelembe kellene vegyek? Barmi gondja, hibaja van a Z-nek? -
rizso
addikt
Helló Srácok!
Ismerősömnek kellene erről a tabról egy kicsit több infó. Tudtok róla valamit, van valakinek tapasztalata vele (vagy esetleg ugyanezzel a hardverrel csak nem medion néven)?
-
Meddu
tag
Sziasztok!
Tábletemen 4.2.2. android van és több felhasználó módban (Multi-User )a Bluetooth nem működik.
mit lehet tenni ilyenkor? -
AtHoS
nagyúr
10"-os méretben 70k magasságában milyen tablet most az ideális vétel?
pl. Asus ME102A-1A023A 16GB fehér [link] rendben van vagy van ettől jobb ajánlat?
-
tjb007
nagyúr
válasz
gzbotii #48251 üzenetére
Nexus 7 vagy G Pad 8.3, innentől meg már elég egyszerűen el lehet dönteni.
Ha szükséged van a nagyobb kijelzőre és a micro SD kártyahelyre, akkor LG, ha pedig elég a kisebb kijelző és kártyahelyet beáldozod a jobb támogatásért, akkor Nexus 7.
Videolejátszás szempontjából az üzemidő kb, egál, böngészésben viszont a Nexus 7 teljesít egy picit jobban. -
junior11
veterán
Hali, a haverom szeretne egy Asus MemoPad 10.1 masinát venni magának (nem a fullhd-s verzió). Mi a véleményetek róla? Van esetleg vmi hibája vagy gyengéje a készüléknek? Várható még rá frissítés (KitKat)?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kovacs65 #48252 üzenetére
Nekem volt i4S-em, iOS7el ls nagyon bejött előtte meg i4 iOS6-al. Én alapjában szeretem az Apple cuccokat. Csak ugye itt ha filmezni is akar az ember..
Annyira a bivaly teljesítmény nem kell és a tiszta Android élményt jobban preferálnám mint az LG felületét.
Neked a mennyit bírja az akkuja filmezés-netezés mellet?
Hány gigás verziód van? 16-osnál mennyi a szabad, felhasználható hely? -
kovacs65
őstag
válasz
gzbotii #48251 üzenetére
7, 8.3 vagy 10 "
Szerintem a 8.3 az ideális méret.G Pad van már 80 alatt is.
A procija jobb, mint az új Nexus 7-nek.
Én semmi pénzért nem vennék Apple I***-t, de ízlés kérdése. Ha filmet akarsz nézni jobb, ha nem 4:3 arányú kijelzőset veszel.Nekem Nexus 7 (2013) van, de szívesen elcserélném egy LG-re.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Nem találtam ennek megfelelő, mindent átfogó topicot, így ide írok:
Szerintetek melyik éri meg jobban:
Nexus 7 2013 76 156Ft
iPad mini (nem retinás) 90 015Ft
G Pad 90 015Ft
vagy esetleg,
Galay Tab 3 10." 83 085FtA könnyebb médiafogyasztás miatt (itt főképp filmekre gondolok, androidot választanám) ám a jobb tabletre tervezett app-ok miatt iOS.
Kijelzőben meg újra a Nexus 7-G Pad nyer. -
tudodte
csendes tag
sziasztok!
elég nagy bajban vagyok, ugyanis tablet vásárlására adtam a fejem és nehezebb a döntés, mint képzeltem. ebben szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
először is leírnék pár paramétert, ami alapján nagyjából be tudjátok lőni, hogy milyen irányban keresgélek. alapvetően a 7.8 - 8 col környékén nézelődtem. első körben úgy gondoltam, hogy a 7 biztosan kicsi, de kézbe véve nem ez volt a tapasztalat, tehát ez a méret is szóba jöhet.
új készüléket szeretnék vásárolni, főleg a garancia miatt, de nem zárkózom el semmilyen használt bomba ajánlat elől sem.
ha lehetséges, az országból szeretnék hozzájutni, de jutányos külföldi opciók is szóba jöhetnek, de ebben az esetben a garanciát itthon szeretném érvényesíteni, amennyiben lehetséges.
a jelenlegi laptopomat szeretném tehermentesíteni az új szerkezettel, tehát filmet nézni, youtubeozni, facebookozni, netezni, játszani szeretnék. játékoknál nem feltétlenül fontos, hogy a legfaszább grafikájú játékok gond nélkül menjenek. leginkább itthon szaladgálnék vele, de nem szeretném, hogy 2-3 óra böngészés vagy filmezés után már a töltőt kelljen keresni, tehát egy 2-3 órás utazást bírjon ki minimum.
maximum 50 000 ft-ot szánok a készülékre, de ez már tényleg a teteje.nyilván tisztában vagyok vele, hogy ezért az összegért csodát nem lehet várni, de a lehetőségekhez mérten szeretném örömmel használni a kütyüt. 1 évre minimum tervezek vele. ez lesz az első tabletem, ezért is lőttem be ezt az árat.technikai paramétereit nézve 4 magnak örülnék 2 gb ram társaságában, de ha csak 1 van ramból azt is túlélem, lényeg, hogy vigye a szoftvert. wifis verziók érdekelnek és az sem árt, ha fogja a jelet kb 10-15 méterről is.
ki is néztem pár táblát, ezekről ha írnátok véleményt, vagy hogy szerintetek melyik a legjobb ezek közül, annak nagyon örülnék. természetesen elfogadok bármilyen más ajánlatot is, nyitott vagyok bármire.
nexus 7 2012 refurbished
acer iconia a1-810
concorde tab slim
prestigio multipad 4 quantum 7.85
wayteq xtab-79qci
asus memopad 7 hdköszönöm szépen előre is a válaszokat. további szép napot!
-
tjb007
nagyúr
válasz
venemberke #48245 üzenetére
Ez a sima KRONOS, amit te kérdezték az meg a KRONOS IPS. A kettő nem ugyanaz.
-
tjb007
nagyúr
Utóbbit semmiképp.
Vagy a Nexus 10, vagy a MeMO Pad FHD 10. Utóbbi frissebb modell, esélyes, hogy kap még frissítéseket, előbbi meg ugyan referenciamodell, de nem tudni mi lesz a sorsa.(#48238) venemberke
7: ilyen paraméterekkel rendelkezőt itthon nem kapni
8: Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 3G, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 WiFi + 3G (ST-3110) -
pc-user
senior tag
Sziasztok! DSL net beállítására van lehetőség androidos tableten?
-
venemberke
csendes tag
válasz
venemberke #48195 üzenetére
Up...
-
keccsa
aktív tag
Boltja válogatja...
Nekem meghalt egy garis fedélzeti kamera (az E-Prance-tól vettem az Alin), és kérték, hogy a visszaküldés díjáról szóló papírt szkenneljem be és küldjem el e-mailben nekik, és annyi értékben választhatok valamit a termékeik közül, vagy beszámítják a következő vásárlásba. Nagyon korrektek!
-
Swami
senior tag
Melyiket ajánlanátok? ASUS MeMo Pad FHD 10 vagy Nexus 10? Vagy ASUS MeMO Pad Smart 10" + QWERTY Folio Key. Köszi!
-
Evome
senior tag
Aliexpress-ről tud valaki valamit mondani ? Ha meghal egy tablet akkor hogy megy a szervizelés ? Felküldöm saját költségre és megcsinálják vagy küldenek újat ?
-
Male
nagyúr
válasz
daniel2121 #48225 üzenetére
Weboldal alja: "2013 - 2014 demo" ....egy demó verziót használnak a webshopból?
Fizetés előre utalással, személyes átvétel, ügyfélfogadás nincs... szóval elég gyanúsan néz ki, vagy még csak most indulnak. -
motoflug
őstag
válasz
daniel2121 #48225 üzenetére
-
Evome
senior tag
http://prohardver.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_48202-48202.html
Valaki tud segíteni ?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
daniel2121 #48222 üzenetére
Feltűnően olcsó minden, személyes átvétel nincs, ismeretlen cég, websop.
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Van arról valakinek biztos információja arról, hogy a Concorde 9.7 IPS PLUS-hoz a gyári 4.1.1-en kívül van-e valami alternatív ROM?
A CC oldalán a kütyü fóruma döglött...
-
fenoman78
csendes tag
7-9" kijelző méretű, 3G-képes táblát keresek, Kínából rendelném, nem kell brutál felbontású kijelző, sem fénysebesség. Dual core elég, ám 1giga ram azért legyen, rom mérete sem szempont és régebbi android is jöhet. 30 ezer pénz alatt megállhatna.
De nekem az, hogy Pipo, Freelander, vagy Cube, semmit sem mond...
Pls help! -
m0py
tag
Sziasztok.
Tudtok ajanlani a 30-40 ezres kategoriaban olyan kinai tabletet, ami megfelel ezeknek a parametereknek:
- "7-8 kijelzo
- eros CPU
- megbizhato GPS
- jo minosegu kameraMunkaval kapcsolatos dolgokra lenne, fontos lenne a jo GPS es kamera.
Elore is koszi!
-
safy
tag
Sziasztok.
Az emag oldalon akadtam az akciós asus memopad hd 7-re alig 40.000 ftert...igaz hogy csak a 8Gb-os valtozat, de azert csak nem a kínai kategória lévén asus..vélemények? Support ea megbízhatóságban csak jobb kínai no name társainál..vagy tévedek? -
TCr
veterán
Sziasztok!
Adott egy Galaxy Tab 2 és egy Telenoros mobilinternetes SIM kártya.
A SIM kártyát beletettem a tabletbe, be is kérte indításnál a PIN kódot.
Viszont net nincs a tableten.Miket kell beállítani, hogy legyen net?
A SIM kártyát szoktuk használni USB stick-ben, ez az első alkalom, hogy a tabletben lenne rá szükség.
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Nem tablet, hanem kiegészítő vásárláshoz kérném a segítségeteket. Tudnátok esetleg vezetékes vagy bluetooth-os hangszóróból ajánlani olyat ami jó minőségű? Találtam jó párat neten, de inkább személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. (LG G-PAD 8.3 gépem van.) -
z0d1AK
nagyúr
válasz
AxBattler #48207 üzenetére
Miért ne férne el? Próbáltad már? Természetesen kabáttól függ, hogy belefér-e.
Nekem van olyan hagyományos farmer nadrágom, amibe belefért az ASUS Fonepad. Természetesen farzsebből kilógott, így nem volt biztonságos, elől pedig alig látszott ki, persze itt meg lépni nem volt kényelmes, természetes, így nem ez a megfelelő hely számára. De elfér.
Én láttam már olyan fejlesztőt, aki a széldzsekijében egy 10,1"-os Samsungot tartott a belső zsebében, mert ő ott szerette hordani. -
Üdv!
A városban (bkv, suli, gyorszabálda, stb.) többször is láttam, hogy néhány ember úgy kapja elő a dzsekije alól a 7-8"-os tábláját, mintha csak egy sima telefon lenne, és olyan könnyedén rakják is vissza. Mivel kizártnak tartom, hogy kabátzsebben elférjen egy ekkora gép, ezért gondolom vmilyen tokot használhatnak.
Valaki használ, vagy látott már ilyen tokot? Egyáltalán létezik ilyesmi?
-
törölt tag
válasz
royalnoire #48193 üzenetére
Van a Beex-nek 3G nélküli változata is kb. 40e. körül! (ugyanúgy néz ki, ugyanazt tudja, csak mobilnet nélkül.)
-
Evome
senior tag
Hello
Tablet vásárlás előtt vagyok és néhány márkát szeretnék felhozni hogy melyik lenne jobb választás illetve melyikről van jó tapasztalat hosszú távon !!
Kettő tabletet néztem ki így a neten ConCorde ROKEE illetve a Chuwi V88HD
Melyik lenne stabilabb döntés minőség téren ? Teljesítményre tudom hogy a Chuwi erősebb, de viszont nem annyira elterjedt márka nincs róla sok tapasztalat leírás sehol sem!
Illetve ha semelyik sem okos döntés akkor ilyen MAX 25-30 ezerig tudtok mondani pár tabletet amire megéri költeni ? -
gaydzsy
újonc
Szervusztok!
Kb ez a paraméter-csoport lenne nekem a megfelelő. Viszont jó lenne magyarországi garanciával vásárolni. A kérdésem ezért az, hogy mit ajánlanátok nekem helyette itthoni beszerzést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- TP-LINK routerek
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest