- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
yetir
tag
Korábbi kérdésemre esetleg valaki?
-
yetir
tag
Sziasztok!
Android 4.0.4 alatt a gyári böngészőben a Mentett oldalakat (offline olvasáshoz), hogyan lehet lementeni? A linkjeik lennének fontosak, de hosszan rákattintva csak a Mentett oldal törlése funkció jön elő, valamint megjelenik a link, de se másolni, se kimenteni nem tudom. Ötlet, tipp van esetleg?
-
yetir
tag
Itt se fog tudni senki segíteni a kérdésemben?
-
yetir
tag
Sziasztok! Van egy Sanei N10 quad core-os tabletem és szeretném rootolni. Egy SRSROOT for andoid nevezetű programmal próbáltam, de egy ilyen hibaüzenet után nem tudok továbblépni: "ERROR: Make sure your device is connected in Android Debug mode, and the drivers are installed. then try again."
Driver kell neki? Ha igen, akkor azt honnan tudok szerezni és mit kezdjek vele?
Elmondom az okokat: a Simpson Tapped Out miatt használtam főleg a gépet, de egyszercsak kiírta, hogy nem kompatibilis az eszközzel... Ezért valamiféle azonosító átírást ajánlottak, de ahhoz rootolni kell ugye...
A másik, hogy lehetséges, hogy szoftvert is frissítenék valahogyan, biztos van újabb.
Próbálkoztam a saját topicjában is, de ott nem nagyon pörögnek az események...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest