Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bostone addikt A hozzáértők szerint melyik ajánlottabb? 
 Alcor Access Q787I
 vagy
 Wayteq xtab 7x?
- 

tjb007 nagyúr válasz  knifemaster

üzenetére knifemaster

üzenetéreHogy milyen paraméterekkel rendelkeznie azt mindenkinek magának kell tudni eldöntenie attól függően, hogy mire szeretné elsődlegesen használni. Például aki csak képregényeket szeretne olvasni rajta, annak nem feltétlen van szüksége erős processzorra meg több gigabyte RAM-ra. 
 Némely kétmagos SoC meg a bennük lévő processzormag dizájnjából fakadóan lehet erősebb egy négymagosnál. Például négy darab 1GHz-es órajelű Cortex-A5-ös mag teljesítménye körülbelül 10%-kal gyengébb, mint két darab szinten 1GHz-es órajelű Krait 300-as processzormagnak.
 Ez olyan, mint az asztali gépeknél a négymagos Celeron meg a szintén négymagos Core i7. Hiába van mindkettőben ugyanannyi processzormag, utóbbi megeszi reggelire, ebédre, és vacsorára is előbbit.(#49293) palipa ASUS MeMO Pad HD 7, refurbished Nexus 7 (2012), WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 
- 

válasz  knifemaster

üzenetére knifemaster

üzenetéreHali! 
 Attol fugg mire hasznalnad a tabot ha kell az ero es van ra keret akkor az lg 8 colos tabja, acer iconia a1 810 bar ez gyengebb mint az lg ,8 col kb mindenre eleg , se nem tul nagy igy konyebben hordozhato , de nem is apro mint a 7 colos tabok...ha ugy erzed a nagyobb darabokat szereted akkor a 10 col a jo valasztas pl asus memopad . Ha birod anyagilag akkor inkabb A brandet vegyel es ne B brandet. A samsung tab3 szeria kerulendo, tul arazott tabok , ar ertek aranyban gyengek. A cpu-k kozti kulonbseg 2 vs 4 mag , annak koszonheto , hogy egy egy cpu nem ugyan olyan belso utasitaskeszlettel rendelkezik , ezert lehet egy 2 magos nagyobb azamitasi kapacitasu , mint egy 4 magos.
- 

retyetye újonc Sziasztok! Van egy kis problémám. Van egy Prestigio PMP3670b típusú tabletem. A helyzet az, hogy frissítés után nem működik a kijelző touch funkciója. Nem tudna valaki nekem a saját, ilyen típusú eszközéről készíteni egy rom backupot? Próbálkoztam visszatenni ismételten a gyári, holnapjukról letöltött firmwaret, nem javult a helyzet. Köszönettel: 
 Norbert
- 

NoMagix addikt válasz  szildavid90

üzenetére szildavid90

üzenetéreTalán segíthet egy launcher csere, vagy letiltasz pár dolgot ami a háttérben zabálja az erőforrásokat. 
- 

szildavid90 aktív tag Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy egy huszon ezres tabletből hogyan lehetne kihozni a legtöbbet? Szeretném egy kicsit gyorsabbá tenni, mert nagyon lassan reagál mindenre. Vagy ezeken semmi sem segíthet már? 
- 

palipa csendes tag Sziasztok! Gondolkodom egy táblagép beszerzésén. - hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8 - új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Mindenképpen újat - itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Tk. mindegy, bár nem látom, milyen előnyökkel jár, ha külföldről szerzem be. - mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Fórumok böngészésére, email olvasás  - mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Max. 50k HUF. Még fontos számomra, hogy súlyra könnyű legyen. Illetve preferálnám a minőségi kijelzőt. Tudnátok adni tippeket? Köszi!  
- 

knifemaster aktív tag Napot, 
 kellene egy kis segítség,mert összefolytak az infók a fejemben,de gyakorlati tapasztalat még nincs.Milyen paraméterekkel rendelkezzen egy tablet ,8" és 10" esetén,hogy élvezhető legyen a használata? A kérdéses paraméterek: 
 1. kijelző típusa ,felbontása
 2. CPU 2 vagy 4 magos
 (itt pl.olvastam,hogy némely 2 magos erősebb mint egy 4 magos de hogy miért azt nem tudtam meg)
 3. nem tudom..esetleg a GPU?Előre is köszönöm ha valaki útbaigazít. 
- 

tjb007 nagyúr válasz  Viktoár

üzenetére Viktoár

üzenetéreNincs lista, szóval a legbiztosabb megoldás az, ha rákeresel a topikjában. 
- 

tjb007 nagyúr válasz  Thronks.90

üzenetére Thronks.90

üzenetéreWayteQ xTAB-79qci, ASUS MeMO Pad HD 7 (#49287) Viktoár Van, amelyiket lehet, és van, amelyiket nem. 
 Ha maradtok a 79qcinél, akkor a válasz igen, de természetesen nem mindegyikkel.
- 

Viktoár addikt Ha olyan helyen vagyok ahol nincs wifi akkor a mobilstick-kel lehet használni a tabot? 
- 

Thronks.90 tag Sziasztok! Szeretnék tabletet az öcsémnek, PSP helyett... A PSP már kicsit szét van, csúnya már a grafika, sok hely kell a lemezeknek stb. A táblagép játszani kellene elsősorban, illetve filmet nézni. Kínai tablet is játszik, főleg az ára miatt, ami maximum 40000 HUF. Használt is érdekel, illetve új is, akár hajózással is. A méret nem mérvadó, de azért 10"- nél ne legyen nagyobb ha lehet. játékok max NOVA 3- 4 szintjén mozognának, illetve néhány autós. Köszi a segítséget.  
- 

Evome senior tag Lenne valakinek valami tapasztalata a Colorfly S782 tabletről ? 
 Vagy valami jó tipp 25 ezer forint körül ? 
- 

Vodar senior tag 
- 

Vodar senior tag Sziasztok, 40 ezerért milyen tabletet vennétek? Egy "home júzer" laptopját fogja felváltani, legalább 9'' körüli képernyőmérete legyen. Amire főként használva lesz: filmnézés 
 "wifizés"
 SkypeÚjonnan, valamelyik magyar webáruházból. 
- 

Zeki nagyúr Az Auchan szülinapi akciójában kuponfüzeteket osztogatnak a pénztárosok, abban van egy -15% kupon Alcor tabletekre. 
- 

aizen92 addikt válasz  Joeker67

üzenetére Joeker67

üzenetéreNem ismerem, de itt van egy-két felhasználói vélemény! 
- 

Joeker67 aktív tag Üdv! 
 Véleményeket kérnék!
 A fiam kinézett egy Navon platinum 10 típusú tabletet használtan
 20eFt-ért, de sehol nem találok róla tesztet!
 Valakinek van ilyen típusú készüléke, ill. tapasztalata?
 Tulajdonképpen netezésre és képregények olvasására használná
 (ezért venne 10"-es készüléket, mert a 7"-esen kicsik a betűk),
 némi játékkal megspékelve.
 Előre is köszi!
- 

Wanderlust tag Üdv! Van egy elsőre lehet iszonyat furának tűnő kérdésem, de mivel még nem volt tabletem ezért legyetek elnézőek!  Tablet vásárlás előtt állok és látom, hogy vannak 4:3 és 16:9 képarányú tabletek. Szóval, ha pl. egy Concorde tab Amazon-t (4:3) veszek azon milyen képarányban futnak majd az app-ok? Vagy létezik mindkét képarány pölö Angry Birds-ön belül, és a Play-ből azt húzza majd le, ami a tab-bal kompatibilis vagy marad egy fekete csík alul és felül? Akinek van ilyen irányú tapasztalata kérem ossza meg velem! Előre is köszönöm! Tablet vásárlás előtt állok és látom, hogy vannak 4:3 és 16:9 képarányú tabletek. Szóval, ha pl. egy Concorde tab Amazon-t (4:3) veszek azon milyen képarányban futnak majd az app-ok? Vagy létezik mindkét képarány pölö Angry Birds-ön belül, és a Play-ből azt húzza majd le, ami a tab-bal kompatibilis vagy marad egy fekete csík alul és felül? Akinek van ilyen irányú tapasztalata kérem ossza meg velem! Előre is köszönöm! 
- 

Feenyx aktív tag Sziasztok! Ismerősöm szeretne tabletet venni, ezért a segítségeteket szeretném kérni. - hány hüvelykes legyen a kijelző? 
 7"-nél nagyobb legyen.
 - új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
 Kizárólag új.
 - itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
 Itthon szeretné beszerezni, és ha lehet az Extreme Digitalból, nem szeretné netről rendelni, jó lenne ha élőben megnézhetné előtte.
 - mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
 Filmnézés, netezés.
 - mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
 50.000 Ft max.Válaszaitokat előre is köszi! 
- 

Viktoár addikt válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreKöszi,megmutattam az asszonynak de nála a wayteq a nyerőbb a káva kialakítás (keskenyebb a hosszanti oldalon) és a fehér szín miatt.  Az hogy az alcatel is elég lenne neki arra amire használná az már mellékes, dehát könnyű más f.szával a csalánt verni. Az hogy az alcatel is elég lenne neki arra amire használná az már mellékes, dehát könnyű más f.szával a csalánt verni. Én itt bújom a netet hogy minél több tabletet megnézzek meg kérdezősködöm a fórumon, ő meg lerendezi azzal hogy szebben néz ki.  Nők.... Nők....
- 

üzenetére tjb007

üzenetéreAha értem,szerintem a játék annyira nem mérvadó az asszonynál bár a telóján szokott pötyögni mikor nagyon unatkozik.  Abban az esetben ha a játékot teljes mértékben hanyagolnánk a költségek lefaragása végett,tehát marad facebook,skype,viber,zene,filmezés,netezés akkor mit tudnál ajánlani? A ~8 -as kijelző jó lenne ha maradna. Kicsit kellemetlen hogy ennyire buta vagyok hozzá,inkább számítógépben vagyok jártasabb. Abban az esetben ha a játékot teljes mértékben hanyagolnánk a költségek lefaragása végett,tehát marad facebook,skype,viber,zene,filmezés,netezés akkor mit tudnál ajánlani? A ~8 -as kijelző jó lenne ha maradna. Kicsit kellemetlen hogy ennyire buta vagyok hozzá,inkább számítógépben vagyok jártasabb. Sajnos még márkát sem ismerek ezekből a gépekből,de ha van rá gari és elfogadható a support is akkor nekem mindegy milyen nevet szitáznak rá.  Néztem a WayteQ xTAB 7x tesztet is,engem meggyőzött sebbeségre is és felhasználhatóságra is csak a 7-es kijelző amit nem preferálok benne. 
- 

tjb007 nagyúr válasz  Garsza

üzenetére Garsza

üzenetéreEgyrészt azért, mert a 7 hüvelyk körüli kijelzővel rendelkező modellek közül nagyon kevésben van 2GB RAM, másrészt meg azért, mert azt írtad, hogy ne legyen noname. (#49268) Viktoár Abban az árkategóriában, amiben nézelődtél a WayteQ xTAB-79qci-ben is lévő RK3188 a legerősebb processzor, amit ennyi pénzért kaphatsz. Ennél csak gyengébbek vannak, persze ha csak YouTube videókat nézegetni kell, meg az e-maileket olvasgatni, akkor nem feltétlen van szükség a legerősebbet választani. 
- 

Viktoár addikt Sziasztok Tabletet szeretnék vásárolni az asszonynak,de bevallom férfiasan hogy teljesen analfabéta vagyok hozzá. Kinéztem a Wayteq xtab 79qci tipusút,de még nem randeltem meg.Szeretnék egy kicsit utánanézni hogy melyik proci mire képes (való) mert annyifélével találkoztam a leírásokba hogy már azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány.  Létezik valami összehasonlító teszt? Létezik valami összehasonlító teszt?
- 

Garsza veterán Helló tudnátok nekem ajánlani olyan Androidos tabletet 7" körül amiben legalább 2 magos proci van és 2GB RAM. Ée lehetőség szerint ne valami noname legyen. A keret max 45000HuF 
- 

tjb007 nagyúr válasz  WinZol

üzenetére WinZol

üzenetéreNekem nem volt vele gondom, de ez én vagyok. 
 A 10 hüvelyk az neccesebb. A nettó 70 az ~ bruttó 100, annyiért meg nincs olyan modell, ami minden kitételnek megfelelne. Ami a legközelebb áll az elvárásokhoz az az ASUS MeMO Pad FHD 10, ami belefér a keretbe, 2GB RAM van benne és FHD felbontású kijelzője van, viszont a SoC csak kétmagos.(#49257) LógaGéza Maga a SoC tartalmazza, szóval még ha nem is írják sok helyen akkor is van benne. 
 Beszerzés meg a szokásos helyekről (Extreme Digital, iPON stb.).(#49259) daniel2121 Átlagos. 
 A Samsung Galaxy Tab 3-as szériája meg nem ajánlott, tudásukhoz képest mindegyik túlárazott. Mindegyik helyett van jobb alternatíva azonos árion.(#49260) Tewe013 LG G Pad 8.3 
- 

spyduck nagyúr Sziasztok, Akinek van egy kis ráérős szabadideje válaszoljon nekem, előre is köszönöm: [link] 
- 

Tewe013 őstag Sziasztok! Minimum 8"-os tabletet szeretnék, főleg játék és youtubera használnám. Új legyen, max. 80ezerért. Melyik tablet lenne a legjobb nekem? 
- 

Met nagyúr Másnál se frissül a fészbuk chat? Nem a külön app hanem az ami fészbuk oldalán van, írok írok de a válaszokat csak akkor látom ha frissítem az oldalt. 
 Gyári rom (talán 4.2.2), próbáltam a gyári böngészővel és a Dolphinnal és Chrome-al is.
 Egy WayteQ xTAB-100qcr-ről van szó.
- 

WinZol aktív tag válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreLG G Pad 8.3 Szimpi, de a fényereje a teszt alapján alacsonynak tűnik. Kis napsütésben a HTC One is problémás pedig annak a fényereje 
 egész jó.Neked más a tapasztalatod? 10" környékén mi az ajánlat? 
 Az asus ME102A szimpinak tűnne, de az 1 GB RAM és a proci vékonynak tűnik.Köszi 
- 

WinZol aktív tag Sziasztok! Én is Tablet vásárlásán gondolkodom. Amit szeretnék: 
 - minimum 8" ,
 - új lenne a preferált
 - jó felbontás
 - legalább 2 Gb RAM
 - 4 magos proci
 - min 16 Gb storage
 - ár nettó 70 000 HUF-igJöhet Kínából is!! Korábban említésre került az Onda V975M Kínából. 
 Erre nem láttam tesztet sehol.
 A saját fórumja a Prohardveren eléggé halott.Tehát mit ajánlotok? 
- 

LógaGéza veterán Üdv! 
 8col környéki (7 már kicsi, 10 már nagy...) tabletet keresnék, 50 ezer körüli árban, hölgynek, ezért fehér kellene 
 Stabilitás lenne az elsődleges szempont, na meg hogy offline fordító legyen rajta, és GPS-es legyen, meg vékony Ilyen szempontok mellett milyen ajánlott? Alcor Zest Q813i mennyire jó? 
- 

tjb007 nagyúr 
- 

kezdő senior tag válasz  ittakary

üzenetére ittakary

üzenetéreVan Nexus 7 is a háztartásban, én ki nem állhatom, valahogy nem jön be a design, de valószínűleg a 7 col a fő bajom, alig nagyobb mint a telefonom. Tablet nálam tipikusan a minél nagyobb annál jobb kategória, nem hordozható eszközként tekintek rá, otthon fotelban ülős/ágyban fekvős tartalomfogyasztásra való (nekem).  
- 

kopogo tag hello tud esetleg valaki olyan oldalt ahol lehet rendelni navon raptor 8 kijelző üveget köszönöm 
- 

kezdő senior tag ASUS Transformer Pad TF300T 32GB nekem van eladó, az mondhatni a Nexus 7 csak 10 colosban  
 A hirdetések között megtalálható, kihasználatlanság miatt adnám el, még gyári garanciával.Bocs az offért.  
- 

Smile8822 senior tag Üdv 
 Ipad 1 ről mi a vélemény ?
- 

NoMagix addikt válasz  nobela

üzenetére nobela

üzenetéreNem rossz, de szerintem az Alcatel HD 8-as jobb, erősebb akku, jobb soc, igaz ebben csak 4.1-es android van. 
- 

canniball nagyúr 
- 

nobela senior tag Concorde Tab VIVO-ról kerestem tesztet de nem találtam sehol... Az árkategóriájában látott tabokhoz képest nagyságrendekkel jobbnak tűnik a képernyője, MM-ben 28e. A23 / 1gb / 4.2.2 / 7'85" Jó ajánlat ez ennyiért? 
- 

canniball nagyúr Kérdezz rá a topikjában. spiritex! 
 Az Asus Memopad HD7 nincs gyárilag rootolva (sőt a szerviz szerint ezzel ugrik is a gar.), gondolom a többi sincs.
- 

spiritex veterán A komolyabb, márkás tabletek, mint az ASUS, Samsung, Lenovo ki kell root-olni, és mindegyikhez a saját topicjában keresgéljek, vagy ezek eleve root-olva vannak? Köszi! 
- 

yamal csendes tag Help. 
 Asus Memo hd 7 resetre valami ötlet? nem kapcsol be a készülék.
- 

canniball nagyúr válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetére"...az üzemidejük nem biztos, hogy el fogják érni a szintjét." 
 Valóban, rosszul fogalmaztam, az üzemidőre gondoltam. Az nem gond ha ebben nem pont olyan jók, a Memopaddal elvagyok 1,5-2 napig, ha ennek felét-háromnegyedét tudják az már szvsz megfelelő; kérdés hogy ez elvárható-e tőlük?
- 

tjb007 nagyúr válasz  Viktoár

üzenetére Viktoár

üzenetére35e forint körül nincs elfogadható 10 hüvelykes modell. 
 Én megbízhatónak mondanám, de biztos van olyan, aki az ellenkezőjét fogja állítani.(#49217) canniball Mindkettő ajánlott erre a célra (vagyis többes szám). A kijelzőjük nem rosszabb, az akku is kb. egál, viszont a MeMO Pad 7 HD-ben takarékosabb SoC van, szóval az üzemidejük nem biztos, hogy el fogják érni a szintjét. 
- 

canniball nagyúr Ismét szeretnék egy kis segítséget kérni. 
 Páromnak keresnénk tabletet "tartalomfogyasztásra" (net, YT, FB, mérgesmadarak miazmás). Az Asus MemoPad HD7-m kb. az a szint ami szerintem jó lenne neki is csak szeretne billentyűzetet, ergo kéne OTG.
 A Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 és a Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo mennyire ajánlottak erre (vagy sem); mennyivel rosszabb a kijelzőjük, akksijuk, esetleg jobb vétel nagyjából ilyesmi árban?
- 

üzenetére tjb007

üzenetéreÉrtem,köszi szépen. Amit kinéztem Wayteq tablet az megbízható darab? 
 Asszonynak gondoltam internetezésre,skype,viber,facebook,filmezés ilyesmi. Nem tudom hogy a felsoroltaknak milyen hardverkövetelményei vannak ahhoz hogy akadásmentesen menjenek,de ha gyengébb model is jó akkor talán abból futja a 10"-os kijelzősre is?Vagy 35k körül nincs elfogadható 10"-os táblagép? 
- 

tjb007 nagyúr válasz  Laci13

üzenetére Laci13

üzenetéreKijelzőben nekem a Z2 jobban bejön annak ellenére, hogy a felbontása kisebb. A rendszer stabil, a frissítéssel meg se az ASUS, se a Sony nem szokott kapkodni. 
 Én a Z2-t ajánlanám inkább, több a RAM, erősebb a processzor, plusz ott a vízállóság is (na meg a legtöbb helyen QX10-es jár mellé ajándékba, amire ha nincs szükséget eladhatod).
 Viszont ha jobban vonz a billentyűzet, akkor válaszd az ASUS-t.(#49182) ZeroZero ASUS MeMO Pad 10 (ME102A), Lenovo S6000L (#49184) fungeld Igen, ez a legjobb, amit itthon ennyi pénzért kapni lehet. (#49192) Axel007 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 (nagyobb felbontású és magasabb fényerejű kijelző, erősebb processzor stb.) (#49193) Smile8822 ASUS MeMO Pad HD 7, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, refurbished Nexus 7 (2012-es modell), WayteQ xTAB-79qci (#49194) Viktoár Ebben az árkategóriában nincs jobb. Egy hasonló tudású, de nagyobb kijelzős modellért meg legalább 20e forinttal többet kell fizetni. (#49196) naja Előbbi fehér, utóbbi pedig szürke, ami olyan majdnem fekete. (#49205) Gyuri27 Alcatel Tab 8 HD (#49207) mnbtrew Olyan tablet, amit soha nem kell szervizbe vinni nem létezik  
 Még egy iPad Air is elromolhat bármikor.
 Amúgy ez lenne a felhozatal: WayteQ xTAB 7X, ConCorde tab KRONOS IPS, Lenovo IdeaTab A3000, BeeX Mini Bee 3G
- 

Ph895 csendes tag válasz  kelzsoca

üzenetére kelzsoca

üzenetéreah, értem, köszi. Tettem fel avast-ot, aminek a tűzfalát be is kapcsoltam. Viszont ahhoz root jogot kér. Szerinted általánosságban mi a biztonságosabb: leszedni a SuperSU-t, hogy ne legyen root vagy megtartani és így lehet tűzfal? Esetleg egy harmadik megoldás? 
 Köszi!
- 

kelzsoca félisten Csak pre-rooted volt a készülék, tehát semmi nem fért hozzá a rendszerhez rendszergazdai jogokkal, most viszont hogy úgymond "aktiváltad" most lett teljesértékű a root hozzáférés. 
 Azt pedig onnan veszed észre, hogy valami alkalmazás root jogot kér, hogy az adott alkalmazás indításakor felugrik egy supersu popup ablak, és ott dönthető el, hogy megadod vagy megtagadod az alkalmazásnak a hozzáférést.A root hozzáférést pedig szintén a SuperSU alkalmazással tudod teljesértékűen eltávolítani,ehhez indítsd el a SuperSU alkalmazást, lépj a beállításokhoz, és választ a teljes unroot lehetőséget, ezzel eltávolítod a su binárist (elérési út: system/xbin/su) és az alkalmazás is eltávolításra kerül. 
- 

mnbtrew csendes tag Sziasztok! segítséget szeretnék kérni: 
 még soha nem volt a kezemben tablet, de azt hiszem szükségem van egyre.
 elvárásásaim: gmail fiók, office, pdf, teamviewer fusson rajta, 3g-t tudjon, ne kelljen soha szervízbe vinnem , és ha lehet 50ezerbe férjen bele(skót görény is vagyok). de minél olcsóbb, annál jobb.használt nem érdekel. , és ha lehet 50ezerbe férjen bele(skót görény is vagyok). de minél olcsóbb, annál jobb.használt nem érdekel.
 nem tudom mekkorát szeretnék, nagy lapát mancsom van, meg vakegér is vagyok, de ezért nem biztos, hogy 10 collosra van szükségem.
 ha lehet tudjon magyarul, és csak maximum tölteni kelljen, mást nem akarok vele foglalkozni.köszi a válaszokat, üdv: 
 t
- 

üzenetére kelzsoca

üzenetéreOké, feltettem az ES File Explorer-t, de a "bekapcsolod a root kezelést és a system-et írhatóvá teszed" menüpontokat nem találtam sehol, viszont úgy tűnik nem is kellett mivel simán a gyökérbe engedett lépni egyből és így a /system/xbin -ben meglett a su. Ha jól értem, akkor a szabályos root-talanítás menete az, hogy egyszerűen letörlöm a su filet? (Előtte azért a SuperSU-val meg szeretném nézni, hogy melyik app kér /kért root jogot, de azt még nem találom a SuperSU-ban). Illetve hogyan tudom ellenőrizni, hogy a su letörlése után maradt-e fenn esetleg vírus/rootkit? Mit javasolsz ellenőrizni mielőtt újra merhetek bankkártyaadatot megadni a tableten? Esetleg tudsz ajánlani valami jó vírus/rootkit keresőt? Köszönöm. 
- 

Gyuri27 félisten Üdv az uraknak (lovagok és lovaginák).  
 Melyik az a tablet ami 30-35k körül van (normális összeszerelés, nem kell hetente gariba hordani, hearthstone elfut rajta)?
 Köszönöm.
- 

üzenetére kelzsoca

üzenetére2. : oké, feltettem a SuperSU-t, continue-ra klikeltem és installálta a su -t. Most itt hol tudom megnézni, hogy "melyik alkalmazás kér root jogot"? A fejlécben lévő "apps" és "log" menupontok üresek. Szerk: 
 nekem egyre inkább olyan érzésem van, hogy nem volt rootolva rendesen a készülék, esetleg "félig", ha lehetséges olyan...
- 

kelzsoca félisten Gondoltam, hogy ilyen probléma lesz, az ES File Explorer-el miután a beállításaiban bekapcsolod a root kezelést és a system-et írhatóvá teszed, meg tudod keresni, és akár ki is tudod törölni a su binárist. 
 Esetleg a Root Explorer, Root Browser stb.. alkalmazások is használhatóak.
- 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen processzort vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Linux Mint
- Xbox One
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nők....
 Nők.... 

Dr.NX
 Dr.NX