- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
bubumaci74 #49497 üzenetére
Itt nagyobb eséllyel fogsz választ találni a kérdésedre: [link]
-
törölt tag
válasz
bubumaci74 #49497 üzenetére
Mivel törölted?
-
bubumaci74
tag
Sziasztok!
Van nekem egy huawei ideos slim tabletem!Egy két programot letöröltem róla,hogy legyen elegendő helyem.Ezek után vettem észre később,hogy nem jön hang a hangszórókon.A fejhallgató csatin pedig van.Nem lett se leejtve,se ledobva.Tudom ilyen távolról nehéz megjavítani,de hátha valaki találkozott ilyen hibával.Mi lehet vele?
Köszi.
-
törölt tag
válasz
csabi10 #49491 üzenetére
Innen nem lehet törölni?
Android eszközkezelő -
Zeki
nagyúr
Hehe... minek választotok olyan feloldót, amit el lehet felejteni? Nem semmik vagytok.
-
csabi10
senior tag
Nekem egy aki tab 7800 van szintén feloldó jelszó elfelejtve, de nem tudok vele mit kezdeni. Recovery-be nem tudok belépni ha van rajta egyáltalán, android multi tools nem ismeri fel. Valami ötlet.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
BLUE TORNADO #49488 üzenetére
Van egy Android Multi Tools nevű proggi, amelynek a 3. pontja a Reset Face/Gesture Lock. Elvileg ezzel lehet.
De csak saját felelősségre! -
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Van egy Element 7 v3 tabletem. Sajna elfelejtettem a feloldó
mintát :/ Tudnátok vmi tanácsot mondani, h hogyan törhetném fel?
Nagyon fontos lenne, h ne vesszen el róla semmi. Előre is köszi -
tjb007
nagyúr
válasz
ész ventura #49485 üzenetére
Kéne keresned egy másik ROM-ot és fel kéne raknod azt. Ha eddig nem volt ilyen jellegű problémád, akkor szinte biztos, hogy a felrakottal nem stimmel valami. Esetleg felrakhatnád előtte még a Wakelock Detectort, ezzel megnézheted, hogy zabálja ennyire az akkut.
-
Kowi84
aktív tag
Csak érdeklődés szinten....
Mi most a best buy, 50-60ezres árkategóriában (újonnan). 7-8" méretben? 3G nem kell. Szép kijelző, gyors hardver, játékok menjenek gond nélkül. Ha van szoftver támogatás az nem hátrány... (későbbi frissítésekre gondolok)
-
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #49482 üzenetére
Lemértem, a tablet 100%-os töltöttségről 32 perc alatt lement 19%-ra és akkor kikapcsolt.
Nem ment a wi-fi sem és semmi sem a háttérben, csak a képernyő világított a settings alatt ahol figyeltem a töltöttséget.
Eddig nem csinált ilyet, most mi lehet az oka? -
ész ventura
aktív tag
válasz
tjb007 #49477 üzenetére
Sikerült egy 4.2.2-t rátennem a leírtak szerint. Nagyon köszönöm a linket!
NEm olyan mint a másik 4.2.2 volt, egyenlőre angol nyelvű, de majd magyarítok valahogy.
Viszont az tűnt fel, hogy az akku üzemidő percenként 1%-kal csökken.
Valószínűleg ezért kapcsolt le olyan hamar. Előtte 4 órát simán kibírt normál használat mellett.
Ezt hogy lehet orvosolni?
Továbbá nem működik az elforgatás internet használat közben. Ugyanakkor maga a giroszkóp jó, mert autós játéknál működött. (A beállításoknál kipipáltam az auto-rotate-et)
Itt mi lehet a gond? -
anonym1s
őstag
Sziasztok!
Melyik 4 magos tabletnek van a legjobb kameraja? Paromnak van egy pipo m9pro, ennek eleg gyenge a kameraja, szoval ennel jobb kellene.
Tudtok ajanlani valamit? -
tjb007
nagyúr
Ezt inkább ne olvassa, mert csak össze fog zavarodni tőle. Az ott leírtak a MediaTek processzoros modellekre vonatkoznak, a Cube U30GT2-ben meg Rockchip van.
Itt található a kelzsoca által készített szájbarágós leírás RK3188-as modellek frissítésének menetéről, ez alapján még egy totálisan kezdő is eltudja végezni. -
Zeki
nagyúr
válasz
ész ventura #49473 üzenetére
A needrom.com-on nézhetsz hozzá romot.
Ebben olvashatsz arról is, hogy kell ROM-ot cserélni. -
-
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #49472 üzenetére
A probléma abból fakadt, hogy játék közben elment a képernyő. CSak a töltő bedugásával volt életre kelthető, pedig előtte töltve volt, majdnem 100%-os állapotban. Ezt tegnap 5X megcsinálta és nemcsak játék közben, hanem üresjáratban is.
Továbbá nem működött a képernyő elforgatás sem. -
Zeki
nagyúr
válasz
ész ventura #49469 üzenetére
Most is android van rajta.
-
ész ventura
aktív tag
SZiasztok!
Szarakodott a tabletem, ezért csináltam egy gyári beállítás visszaállítást, ami minden adatot törölt a gépről.
Hogyan tudom ismét rátelepíteni valamelyik androidot?
Cube U30GT2-m van.Üdv
András -
tjb007
nagyúr
Ebbe a 100e forintos keretbe a Lenovo IdeaTab S6000 és Yoga Tablet 10, valamint Fujitsu STYLISTIC M532 fér bele (utóbbiról nincs semmi tapasztalatom, szóval ez ilyen zsákbamacska).
A következő, ami ajánlott lenne az az ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE-s változata, de ez már 35e forinttal túlmegy a megszabott határon.(#49461) mézespálinka
ASUS Transformer Pad TF701T
-
BLUE TORNADO
senior tag
Frigetrus
aktív tag
válasz
zolee06 #49452 üzenetére
Nekem ilyenem van, nem sokára lesz róla cikkem logout-on. Mondjuk én 28 ezerért vettem, a 23 ezer különösen jó ár. A hardver erős, szépen fut a rendszer, full HD videó meg sem kottyan neki, akár külső merevlemezről is szuperül lejátssza, egy-két jobb játék is frankón megy (Real Racing például), a kijelző nagyon szép, a burkolat jó minőségű.
Hátránya, hogy az akku nem bírja olyan sokáig, mint egy drágább tabletben. Minimum fényerőn, wifivel kb. 3,5-4 óra aktív kijelzővel lehet használni a készüléket, videólejátszás wifi nélkül elvileg már valamivel több. Kihoztam már belőle olyan üzemidőt, amikor 1 napot 7 órát és 5 percet ment, vegyesen, készenlétben és aktív kijelzővel, legalacsonyabb fényerőn, wifivel, 3D-s játékkal, ebből az összes, aktív kijelzővel eltöltött idő pedig így 4 óra 15 percre adódott.
Másik eset pedig az eleinte kikapcsolt wifivel, majd kb. fél óra bekapcsolt wifivel, legalacsonyabb háttérvilágítással, irodai feladat ellátása során, majd a fél óra netezéssel, összesen akkuról ment 7 óra 50 percet, amelyből az aktív kijelző használat 5 óra 29 percet tett ki, ekkor pedig 4%-ig hagytam merülni.Annyit még hozzátennék, hogy a legalacsonyabb fényerő sem mondható igazán alacsonynak, Sony Ericsson Xperia Pro telefonomat mellé téve legalacsonyabb fényerőn a telefon kijezője jóval sötétebb. Szerintem ha ezen lehetne lejjebb faragni, akkor a fogyasztás is csökkenhetne.
Talán még a kijelző az ami néha enyhén pontatlan, de nem vészes, a kamerák felejtősek, illetve a hangszóró ami gyengusz még, de fülhallgatóval teljesen oké a hangzás.
Összegezve:
Előnyök:
+ Jó IPS kijelző, jó betekintési szögek, jó felbontás
+ Árat figyelembe véve korrekt, erős hardver
+ Esztétikus külső, jó építési minőség
+ HDMI kimenet megléte
+ Jó tempó, gyors rendszer, ritka lassulás
+ Jó wifi vételHátrányok
– Nincs bluetooth, GPS modul és 3G/4G modul, NFC
– 8 GB tárhely kevésnek bizonyulhat
– Aránylag rövid üzemidő
– Széleken enyhén pontatlan a kijelző érzékelése
– Gyenge kamerák
– Érzékelők hiánya (fényerőszenzor, stb., csak gyorsulásmérő van benne)Megjegyezném még, hogy szinte mindenhol hirdetik az OTG kábelt, hogy jár hozzá, de a dobozon nincs feltüntetve, és az enyémhez nem is volt.
-
czanga
őstag
Mit állítsak be az MX Player-en vagy magán az Alcatel 8 tab HD-n, hogy egy szimpla, alacsony felbontású avi ne akadjon meg ha bele tekergetek. Ilyenkor megáll a kép, és csak a hangot hallani, továbbá magától se valami jó a lejátszás mivel darabos, és sokszor késik a hang.
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Van most Alcor 813i 35k-ért akcióban.
Jó vétel ennyiért? -
M3oH
addikt
válasz
tjb007 #49454 üzenetére
Szia!
Mostani középkategória, nem csúcshardverben gondolkodom, nem kell FHD kijelző, snapdragon 801 3Gbvel. Vagyis jó lenne, de nem realisNézegettem párat, de ez a 100e környéke, ahol nem igazán van sok alternatíva. Picit drágábbért a Tab3 10,1 van, és nagyjából ennyi.
-
ryger
aktív tag
válasz
tjb007 #49430 üzenetére
Szia,
Koszonom eloszor is, hogy raneztel az oldalra. Az lenne a kerdesem, hogy miert lenne jobb ha a regebbi valtozatot valasztanank(Galaxy Tab 2) mert arban ugyan annyi, biztos nem rossz az sem csak kivancsi lennek ra, hogy az miert johetne meg kepbe. ITT a User rating eleg szep de nyilvanvaloan az akkor a piacon elerheto valtozatokhoz hasonlitjak es idovel mindennel van jobb, ujabb, stb.
Szerk: Persze tudom az uj nem mindig jobb, azert is zartam ki a Lite valtozatot
-
zolee06
tag
Sziasztok!
Ez milyen lehet ezért az árért:
http://www.muszakidepo.hu/VEGA-Q7108-QuadCore-p35513
Játékra netezésre film nézésre ! A gyerekeimnek szeretném / 10 -5 évesek / mert nemrég vettem egy új telefont és szét csesztetik a playről letöltött játékokkal!
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
piRate_nEx #49447 üzenetére
Megoldva, azt hiszem ez nem lesz 4.4-re updatelve...
-
M3oH
addikt
Üdv!
10"os 3Gs táblában mi az ajánlott ~100e környékén. 3G fontos, normális kijelző és hardver, kínai kizárva. Köszi -
piRate_nEx
aktív tag
HELP!
Adott egy Alcor Q933R. Az előbb, miután lehúztam a gépről, össze szarta magát. Csak recoverybe tudtam belépni, onnan pedig restarttal működött. De így is annyira lassú volt, hogy vissza mentem, és toltam egy factory resetet és cache wipe-ot.
Ezután szépen bebootolt, aztán magától restartolt, és most boot loopban van.Az android logonál megállt, a gombokra nem reagál, az aksit kivenni nem tudom. Ötlet?
-
czanga
őstag
Video lejátszáshoz milyen appot használjak az új Alcatel 8 HD tabletemen?
VLC-vel próbálkoztam, de akárcsak a gyári, ennél is akadozós és hibás a lejátszás még egy 700x valami felbontású sima avi esetén is...
További gondjaim is vannak vele, mint a gyárilag rossz kijelző, ami foltos, de egyelőre erre akarok csak megoldást találni.
-
Krepuska
csendes tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Krepuska #49441 üzenetére
Előfordulhat, valószínűleg rosszul van konfigurálva a fényerő szabályzás, ha ez zavar, akkor vedd ki az auto szabályzást, és állítsd be kézzel.
A Beállítások-Készülék adatok résznél keress olyat hogy szoftverfrissítés, természetesen aktív legyen valamiféle netkapcsolat.Az OTA (Over The Air) pedig azt jelenti, hogy a készülékről el tudod végezni a szoftverfrissítést, ha van friss szoftver, akkor azt egy szerverről tölti le a készülék, és azonnal telepíthető, illetve nincs szükség sem számítógépre, sem programra a frissítés elvégzéséhez.
-
hege21
aktív tag
Itt mi a becsapás?
-
Krepuska
csendes tag
Sziasztok,
2 napja én is tablet tulaj lettem, még szokjuk egymást. Mivel a párom iPad 2-je nekem nem igazán jött be, így ez lett:
TOSHIBA EXCITE PRO 32 GB WiFi
Mindent elolvastam róla, pro és kontra, azt a kevés, hiányosságnak feltüntetett tulajdonságát igyekszem elfogadni. Két dologgal van problémám. Még Android 4.2.1 van rajta, lehet ezt hivatalosan frissíteni? Mert eddig keresésem nem járt sikerrel. A másik a kijelző fényerő változásai, lassan, lépcsőzetesen, automatán és néha még kézin is. Normális ez így? Az iPad-on nem emlékszem ilyenre... -
tjb007
nagyúr
válasz
mézespálinka #49433 üzenetére
Samsung nincs, Lenovo van (Miix 2 8).
-
cigam
titán
Hétvégén 1-2 tablet árát leviszi az Euronics. Pl. a Beex S2 17k lesz. Ennyiért már bevállalható?
-
tjb007
nagyúr
válasz
mézespálinka #49431 üzenetére
Samsung Galaxy TabPRO 8.4 vagy 10.1.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen hibridet ajánlanátok?
Árban bruttó 120k huf (+-10%).
Felhasználás szempontjai:
-szép kijelző, megfelelő felbontással
-gps
-használható fényképező
-usb port.Létezik ennek megfelelő eszköz?
u.i.: samsung, lenovo előnyben.Köszi!
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Mar regota jatszottam a tabletvasarlas gondolataval es most, hogy az edigitalnal van a 0THM-es akcio, ugy dontottem veszek egyet. Mivel akciosat szeretnek, szukultek az opciok. Az alabbi gepeket neztem ki, kozuluk kene valasztani. Ebben szeretnem a segitsegeteket kerni:
- ASUS Google Nexus 7 (70e)
- Prestigio MultiPad 4 (73e)
- Samsung Galaxy Tab 3 (80e)
- Lenovo Yoga B8000 (95e)
- Apple iPad Air (132e)Elsosorban film/sorozat nezesre, bongeszes/email, jatek (Hearthstone) hasznalnam.
Igy elsore a Lenovo fele hajlok:
- mindegyik 16GB-os. Ha az iPad 32GB-os lenne, azt vennem, de igy tul kicsinek talalom (a Nexussal egyetemben), felek, hogy kesobb csak gond lenne a kis tarhelybol.
- 3G nem feletetel, az akksi viszont jobb ha tobbet bir, ebben a Lenovo 9000mAh-val tunik a legjobbnak
- nem elsodleges szempont, de a kamera is a Lenovoban a legjobb (5/1.6Mpixel)
- ellen szol, hogy csak 1 ev garanciat adnak ra, szemben a Prestigio es a Samsung 2 evevel.Szerintetek melyiket lenne erdemes megvenni?
Mindegyik Androidoson JB fut (4.3 ill. 4.2). Lehet esetleg tudni, hogy tamogatjak-e a KitKat-et?Nagyon koszonom elore is.
Udv.
-
BLUE TORNADO
senior tag
menyko
tag
válasz
czanga #49422 üzenetére
Hello!
Én 3 hete rendeltem ugyancsak az edigital-tól ugyan ezt a tabletet. Nekem futár hozta, de szerencsére minden rendben van azóta is a készülékkel. Pedig előtte még filóztam is, hogy kinyitom a futár előtt a csomagot, mert ha valami gáz lenne vele, akkor csak így fogadják el a reklamációt.
Ha személyesen veszed át tőlük, akkor legközelebb próbáld meg mindjárt ott a boltban szemügyre venni a cuccot, ha ennyire nincs szerencséd. Vagy akkora sláger termék lett volna, hogy a szépeket már eladogatták? -
czanga
őstag
MA délután edigital-ban átvettem az Alcatel Tab 8 HD-t, majd mikor a városban mászkálva volt időm, gondoltam kibontom, megnézem. Felnyitottam a dobozt, húztam le a kijelzőn lévő fóliát és mit látok? - Méretes és mély karc a kijelző majdnem közepén. Szuper...
Visszavittem nyomban, sztornózták, majd mászhattam át a sugárba, mivel már csak ott volt raktáron.
Átmentem, átvettem, erre az is karcos , de kissebb mértékben. Elhoztam, és megkértem őket, hogy rögzítsék a számlán a dolgot.
Ez nem az Edigital-t jellemzi, mert velük még soha nem volt gondom, így most sem velük van, de arra kíváncsi lennék, hogy mások is jártak e már így ugyanezzel a modellel?
Azt viszont hazafelé eldöntöttem, hogy most nincs időm visszavinni, plusz ki akarom végre próbálni de 8 napon belül elállok a vásárlástól, és vagy veszek ugyanilyen ha lesz újra raktáron, vagy nem tudom...
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Van egy Element 7 v3 tabletem. Sajna elfelejtettem a feloldó mintát :/ Tudnátok vmi tanácsot mondani, h hogyan törhetném fel? Nagyon fontos lenne, h ne vesszen el róla semmi. Előre is köszi
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy Akai tab 7800-at hard resetet kéne rajta csinálni mert a képernyő jelszót elfelejtették. Próbáltam belépni recoverybe de a power+vol up ill. a power+voldown nem működik.
Valakinek valami ötlet? -
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Baratnom szeretne venni egy tabletet es kikernem a velemenyeteket ezzel kapcsolatban.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? min 7"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? uj
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? kulfold de helyben
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) net, PDF olvasas, esetleg filmnezes, skype
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? nagyon max ~35k hufMar kineztem egyet, megpedig a Samsung Galaxy Tab 3 7.0 8GB-ot ezt most kb 30k-ert tudnank megvenni. Neztem osszehasonlitast az ujabb valtozattal(Lite) de nem gyozott meg, igy meg mindig ez a befuto. Ha valaki aki nalam jartasabb ebben a temaban megtenne, hogy atnezi EZT a listat, akkor mondhat masik markat, tipust is, pl: Denver, Lenovo, Acer...
Koszonom elore is!
-
yaastreet
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyámnak keresek tabletet, szeretném kérni hozzáértők segítségét a választásban:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? újat szeretne
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthonról, lehetőleg Budapest belterületén belül
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) lényegében most szeretné elkezdeni megtanulni az érintőképernyős eszközök használatát, tehát alap internetezés/e-book olvasás/mainframe játékok
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 30-40K közöttEgyéb: gps ezért a pénzért természetesen nem kell neki. Az eszköznek inkább minőségében kéne jobbnak lennie, nem tervezek neki assassin's creed-et telepíteni rá.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
mikersz1
senior tag
válasz
BénaNyurga #49411 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy ebben a topicban olvastam, hogy a kék színű hátlap nem olyan fényes műanyagból van, mint például a fehér, ezért érdeklődtem..
-
cigam
titán
válasz
BénaNyurga #49407 üzenetére
A hangerő fel/le gombokkal tudsz lépkedni a menüben? Factory reset után is ez jön vissza?
Nincs beragadva valamelyik gomb? (Bekapcsoló+Hangerő fel(le?) gombokat hosszan nyomvatartva a lehet előhívni ezt a menüt.
Nem akarták "feltuningolni"? -
BénaNyurga
aktív tag
Üdv! Kaptam egy BEEX S2 tabletet! Bekapcsolásnél a következő kép fogad:
Mivel nem vagyok nagy szaki az lenne a kérdésem hogy lehet ezzel kezdeni valamit ?
Vagy mi lehet a probléma?
Android tudásom=0 -
mikersz1
senior tag
Üdv.
Asus memo pad hd7-nél milyen színű tabletnál jobb az anyagminőség? Kék? -
kucza86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég a birtokomba jutott egy (Lenovo) Vodafone SmartTab III 10 (Android 4.2.2)
Micro HDMI - HDMI átalakítón keresztül csatlakoztattam a Samsung UE40D6500 TV-hez. Kiválasztom az adott bemenetet, meg is jelenik a felbontás, de a képernyő nem tükröződik automatikusan. A beállításoknál csak ki/be kapcsolhatom a HDMI kimenetet, illetve a felbontást állíthatom. Utóbbi esetben a TV jelzi is, hogy a felbontás megváltozott.Mi lehet a probléma, ami miatt nem tükröződik a képernyő? Valamilyen beállítás elmaradt?
Segítségeteket előre is köszi!
Üdv.,
Tamás -
ben11
őstag
válasz
pandion #49393 üzenetére
Nekem a sima fonepadem van, nem a fonepad 7. Bár ígéret volt a 4.2.2-re sőtt, a 4.3-ra is, a gép egyelőre 4.1.2-es verzióval van felszerelve és csak reménykedhetünk a frissítésben..
A fonepad 7-re már elérhető a 4.3 is, ha jól néztem.
Az enyém tehát a baloldali: Fonepad vs Fonepad 7Egyébként szeretem nagyon, kellően gyors és reszponzív. A kijelzője szerintem szép, az outdoor módban napfényben is szépen olvasható.
Böngészésre, filmezésre, pdf-ek olvasására használom elsősorban. Azok fekszenek neki. Játszani csak kisebb rendszerigényű játékokkal szoktam, szóval az ilyen irányú képességeivel annyira nem vagyok tisztában, de youtube-on biztos fellelhető mindenféle videó a témában. -
czanga
őstag
30 000-ig bezárólag, 8 colos android-os tabletek közül továbbra is az Alcatel Tab 8 HD a befutó, jó választás, vagy van jobb, vagy valahol ez olcsóbb e mint 30?
-
.mf
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iOS alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- SzoftverPremium.hu
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest