Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
-
mexel
veterán
válasz
Rawulf
üzenetére
Az U30GT2-höz kaptál fülest és OTG kábelt is? Nekem csak egy töltő és egy adatkábel volt a dobozban

Én a Pandawillről rendeltem. Te honnan?Egyébként ezt a 4.1.1-es romot érdemes felrakni. Ez jól megy, a 4.2.2-ből még hiányzik egy-két dolog. Ha esetleg nem megy a csere, írj privit, elmondom hogy megy, nagyon egyszerű ennél a darabnál.
Mondjuk megnéztem gyorsan a Pandawill oldalán, a csomag tartalmánál nem is írtak mást, csak töltőt (ami nem saját) és adatkábelt.
-
-
-
válasz
Rawulf
üzenetére
A valasztekkal nincs gond a minoseg az ami hagy kivanni valot maga utan,de ha belegondolunk hogy ami itt 50 az mibe is kerulhet ha -afa-vam-itthoni beszallito haszna-uzlet haszna-utikoltsege-adattarolo jogdijja ,ha ezt mind kivonjuk akkor aza csoda hogy mukodnek egyatalan...
-
válasz
Rawulf
üzenetére
Az otletedre ertettem,t nel se rossz venni. Nekem csak azert lett ez merta kinai brandelt megdoglott es nemi segitseggel ossze tudtam hozni a samut , de nagyon komazom...hogy kinaibol mit vennek ,hogy oszinte legyen nem tudom,ezert is lett samu,na jo egy huawei mediapad fhd 101 johetne jo aron

-
-
laszlohu
addikt
válasz
Rawulf
üzenetére
Ha videót nem csinálsz, akkor szövegben mindenképp meg kell említeni a készülék előnyös tulajdonságait,
pl. milyen érzékeny az érintőképernyője, azonnal reagál, késve reagál, bizonyos helyeken nem működik az érintésre, stb., persze ha az utolsó 2, akkor nagyokat kell hallgatni. -
laszlohu
addikt
-
laszlohu
addikt
válasz
Rawulf
üzenetére
1. Kicsomagoló videó, mit tartalmaz a doboz
2. Antutu teszt Google play - ről letölthető
3. Kijelző betekintési szög minden irányból : Sima LCD, vagy IPS paneles, vagy MVA paneles
4. Wifi jelerősségmérés (decibel) db
5. Pár játék futtatása.
Egymagos, kétmagos, négymagos proci,
további speckók
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár gondolom mindegyikbe van már

Dr.NX