Új hozzászólás Aktív témák

• 1amarr

tag

Sziasztok!

Nekem még nem volt soha tabletem, sem androidos, sem másmilyen. Hamarosan azonban szeretém megvenni az elsőt, egy Concorde Tab Speed-et néztem ki magamnak, mely remélem nemsokára kapható is lesz.
    Androidos telefonokat viszont 3 éve használok kb., szóval van azért valamennyi tapasztalatom az operációs rendszert illetően.

A kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy míg pl. a Nexus 7 gépen futó Android verzió "Phone UI"-val, míg pl. az általam kinézett Tab Speed, de mindegyik másik mezei tablet is "Tablet UI"-val rendelkezik., vagyis hogy: a Nexus 7-nél rendesen, mint a telefonoknál fent van az értesítési sáv, lent pedig középen 3 virtuális gomb, addig más tableteken bal oldalt lent van a 3 virtuális gomb, jobb oldalt lent pedig az értesítési terület.

Számomra az lenne a kívánatos, ha a 7 colos tabletemen is ugyan az a felület lenne megtalálható, mint a 4 colos telefonomon.

Létezik-e erre beállítás a gyári rendszerben? Vagy: Lehet-e "dpi"-t root jogosultsággal állítva elérni, hogy a tablet átálljon Phone UI-re? Esetleg laucher-csere (bár ezt kétlem)?

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés