Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz Mezcal #32097 üzenetére
Ha ezeknél csődöt mondott akkor ott valami nagyon nagy baj van mivel ezeknél jóval komolyabb játékokkal semmi problémája nincs az MX -nek.
A Gameloft játékai meg híresen bugosak és problémásak, ha valami nem megy akkor első körben őket kell ekézni. -
Ateess
tag
Sziasztok!
Magyar boltban, legalább 8 colos, de inkább 9,7 vagy 10,1, 70-80 ezer forint környékén milyen tabletek kaphatók, amiknek jó a kijelzőjük, illetve hosszú ideig bírja az aksijuk és erős a wifijük?
Kinéztem egy Prestigio 9.7 Ultra Duot, ez majdnem minden kritériumomnak megfelelne, esetleg erről van valakinek véleménye, tapasztalat?
De bármi, ennél jobb és az említett kritériumoknak megfelelő tabletre nyitott vagyok!
Előre is köszi a válaszokat!
-
Lejszi
senior tag
sziasztok!
epp most hozta meg a postas a tablet-emet.
lenne egy kis problemam. a WIFI be van kapcsolva, jelszot beirom...elkezd csatlakozi...(hitelesites... bla bla bla) aztan leall es azt irja ki, hogy azonositasi problema.mit tegyek? help pls
-
balpeter04
tag
Sziasztok!
Kb. 1 hónap után már tönkre is ment a MyAudio tabletem (nem is vártam mást, kb. erre az 1 hónapra kellett). Az akkumulátor nem tölt fel 15%-nál többre. Az Edigital-ban vettem, és jövő héten vissza is viszem.
Köteles vagyok elfogadni a cserét, javítást vagy van rá mód, hogy visszakapjam a pénzem? -
ityam
senior tag
válasz balpeter04 #32110 üzenetére
elsősorban javítás vagy ugyanolyanra cserélés között választhatsz. Ezt a választásod utasíthatják el ha nekik a másik aránytalanul rosszabb üzlet.
Ha sem javítani sem cserélni nem tudják, akkor jár vissza a pénz.Ez a hivatalos. Közös megegyezéssel bármi lehet.
-
Buster17
addikt
Alig tudok a tabletomra adatot másolni. Állandóan megáll a másolás és csak a kábel kihúzásával tudom lecsatlakoztatni a gépről. Ez miért van?
Most a windowsom ellenőrzi mert felkínálta, hogy ellenőrizzem a lemezt... -
elttiL
senior tag
Udv! No beszereztem dog olcson egy mid tablat, hibasnak hirdettek, megvettem. 7"os. nem toltott egyaltalan. gyari toltot megmertem, 9v helyett 15.5 v-ot kuldott szeveny aksinak. Hackeltem egy modem tapbol 9v os toltot, es nagyon klafan mukodik. Most errol irok, en, aki ha megkerdeztek, a legfeleslegesebb
l
dolognak tartottam a tablettet. No a kis bevezeto utan a kerdes: meddig kell birnia egy feltoltessel? /anykey magyar billentyu telpites alatt, igy nuku ekezet meg..../ tehat wifi, netezes, alacsony fenyero mellett. kb 2 -2.5 oraja megy.
Valami jo idojarasjelzo widgettet tudnatok ajanlani. honicomb ra....[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Van egy freelander tab (talán PD10), amin 4.0.3 van, de a Play-re (ill. egyáltalán a Google fiókra) nem lehet csatlakozni.
Olyasmit ír, hogy átmeneti hiba lehet, próbálkozzon később, de mégsem megy - egyébként a net megy a gépen.
Próbáltam már FR-t, ill. gyári recoveryből wipe cache, wipe data is volt.
Remélem tudtok segíteni...Köszi!
-
Prien
addikt
Sziasztok! Van valami ötlet,hogy egy Aurora II-est hogy lehet kompatibilissá tenni néhány magyar alkalmazással? Jelenleg P6210-nek látja a Google Play, de így se jó. Mit kéne még mókolni?
A kevés is több a semminél.
-
stmiklosi
tag
Az enyémet Nexus7-nek látja, mert ez van a ROMjába "beleírva"..
Hogy aztán melyek azok az alkalmazások, amely nem menne, azt nem tudom, eddig még minden ment amire kíváncsi voltam.
Lehet, csak a build.prop-ot (ban) kéne átírni, de nekem nem volt szükségem rá.Üdv: StMiklos
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
Prien
addikt
válasz stmiklosi #32120 üzenetére
Konkrétan az "RTL Most" alkalmazást megnéznéd nekem,hogy úgy a tiéd kompatibilis-e vele?
Galaxy S II-nek és P-6210-nek álcázva nem tudom telepíteni, lehet,hogy valami más lesz itt...
Egy sima Galaxy tabra (1024x600 felbontással) gond nélkül telepíthető...(meg persze az S II-re is.)[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
hamikike
tag
Lenne egy kérdésem tabbal kapcsolatban.
Tudok-e hasonlóan adatot bevinni (számokat kódokat) a tabletbe, mint a telefonon a numerikus billentyűvel. A tabban nincs 3g, sem más lehetőség, legfeljebb usb-én keresztül, de nekem ez nem kell. A billentyűzet csak program függően, helyzetfüggően jön be és így nem tudom arra használni, amire kellene. Az kell, hogy android parancskódokat tudjak beírni.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz hamikike #32125 üzenetére
Ez talán parancssoron keresztül mehet, próbáld meg terminal emulatorral, csak igyekezz nem elrontani vele a készüléket.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
hamikike
tag
válasz z0d1AK #32126 üzenetére
A terminal emulator egy program, amivel parancsokat írok be? Egyébként olyan kódokat akarok beírni, melyek ismertek mindenkinek, pl. display vagy kamera teszt, ram verzió, stb. Ez erre is jó. Direktebb billentyűzet program nincs, ami önálló programként indítható? Hogyan kellene keresni, akár a play-ben?
-
válasz hamikike #32127 üzenetére
Szerintem nem nagy meglepetésre, ha rákeresel a Play Marketben konkrétan arra, hogy "terminal emulator", akkor kapsz jó pár találatot.
-
Ateess
tag
Erre valaki valamit?
-
student
őstag
olyan cucc várható idén hogy cortex a15ös rockchip vagy allwinner?
-
hamikike
tag
válasz Ateess #32103 üzenetére
Nekem ez [link] van csak 3G nélküli, szintén e-digitalos (69000 Ft volt). Kb. egy hónapja van meg, eddig semmi problémám nincs vele, jó a képminőség, gyors,stb. (igaz nekem kizárólag olvasásra, netezésre, hírek, tv újság, stb olvasásra kell, néha film és fotók nézésére : eddig erre OK), sőt előtte két más típust is kipróbáltam, de visszavittem, mert mindkettőnek fagyásos problémái voltak. Ezzel ez eddig egyszer sem fordult elő.
Már megjelent rá a JB 4.1.1 frissítés, de még nem telepítettem. [link][ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
válasz Ateess #32103 üzenetére
Bár ez túl nő a belőtt kereten, de nekem meg ilyen lett:[link]
Digiprime-nál rendeltem mást, de 2 nap múlva hívtak, hogy az több hét/hónap lenne, mire szállítani tudnák És felajánlották ezt, a rendelt termék,és ennek az eladási ára között (95K-át fizettem érte)Eddig minden ok, engem egyedül a hátlap csillogó anyaga zavar. (nem magával a műanyaggal van bajom) De inkább asszony használja, őt nem érdekli + nagyon ritkán 2x kell valamire rábökni, hogy vegyen 1-1 parancsot.
Viszont gyors, kijelző szép,fagyás még nem volt, wifi ok. Akku üzemidőt még nem vágom, tegnap 100%-ról indulva, net+yt használat,(nem folyamatos) most 48%-on áll folyamatos wifi kapcsolattal. Éjszakára kikapcsoltam talán(bár nem 100% )
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Leszűkítettem a kört és erre a két tabletre esett a választásom, de melyik legyen?
Asus TF300T v Samsung Galaxy N8010 Note 10.1
Előre köszi a válaszotokat! -
stmiklosi
tag
Szevasz!
Természetesen (nekem) megy, telepítettem, futtattam valamit...
Csak azt nem kérdezed, mondod, milyen ROMod van van, pedig az nagyon nem mindegy!
Mert ROM alap (amit varilálnak) van legalább 4 és ezeknek van legalább 12 alváltozata (de lehet 20 felett van).
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
törölt tag
Sziasztok!
Tervezek vásárolni tablet pc 9" lényeg jól vigye a kisebb játékokat a youtube videokat.Betekintési szöge tűrhető legyen.
Ezt néztem ki magamnak DPS Dream 9 tablet.Van valakinek esetleg ez a fajta tablet érdemes ezt vennem ? 30 ezernél többet nem szeretnék rá száni.És jó bírja a akkumlátora?
[ Szerkesztve ]
-
elttiL
senior tag
Üdv. Mit és hol állistak át a tableten ha egyes programokra azt irja, hogy ezen az eszközre nem telepithetö? Mid-em van 7"-os
-
NorDezs
senior tag
Szerintetek milyen tabletet érdemes venni? Kint vagyok az usában és elég jó áron van itt mindenféle dolog
7" és 10"-ra is írhattok javaslatot, árban 500$ a max amit rászánnék. -
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Djmarko #32146 üzenetére
Az részletkérdés, hogy ez a tok iszonyatosan gagyi egy 120-130 ezer forintos tablettel használva...
Egyik tableten sincs USB, mind a kettőre gyári adapterrel varázsolható csak USB, amivel talán rátolható a billentyűzet, emelve a gagyizást. Azt viszont nem tudni, hogy miképpen kezeli majd a billentyűzetet a tablet, pl nem biztos, hogy ékezetes karaktereket összehoz majd.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779