Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy a cikk hogy lett linkelve, az a linkelő dolga, ill. én pont nem is azt szűrtem le a cikkből, hogy bukott.
Legyen 1.5 év akkor (nincs kedvem 2013. novemberi cikkek után kutatni
), így is túl lassú a dolog, ha azt vesszük, hogy gyakorlatilag minden kész volt hozzá. A technológia pedig a szokott módon mászik belé a kommunikációs gödörbe 
(#8890) HSM: én sem, viszont nem értek a display technológia mélyebb perverzióihoz. Az LCD kezdettől fixed refresh volt, ki tudja, mik épülnek erre a feltételezésre. Lássunk egy FreeSync monitort, ami nem ghostol - de mintha ezt a beszélgetést már lefolytattuk volna 4 hónapja, és mintha azóta nem változott volna semmi.
Szörnyűséges az a G-Sync hiba, amit írsz - asszem Jensen már fontolgatja miatta az öngyilkosságot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk. (#8898) Abu85: ugyanezeket mondtad tavaly ilyenkor is, csak számok nélkül. Hmmmm.
A notis G-Syncet ismerem, csak azt is le kellene tesztelni, nem-e-rendelkezik-e-esetleg-e ugyanazokkal a gondokkal, mint a FreeSync.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), így is túl lassú a dolog, ha azt vesszük, hogy gyakorlatilag minden kész volt hozzá. A technológia pedig a szokott módon mászik belé a kommunikációs gödörbe 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)