- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy a cikk hogy lett linkelve, az a linkelő dolga, ill. én pont nem is azt szűrtem le a cikkből, hogy bukott.
Legyen 1.5 év akkor (nincs kedvem 2013. novemberi cikkek után kutatni), így is túl lassú a dolog, ha azt vesszük, hogy gyakorlatilag minden kész volt hozzá. A technológia pedig a szokott módon mászik belé a kommunikációs gödörbe
(#8890) HSM: én sem, viszont nem értek a display technológia mélyebb perverzióihoz. Az LCD kezdettől fixed refresh volt, ki tudja, mik épülnek erre a feltételezésre. Lássunk egy FreeSync monitort, ami nem ghostol - de mintha ezt a beszélgetést már lefolytattuk volna 4 hónapja, és mintha azóta nem változott volna semmi.
Szörnyűséges az a G-Sync hiba, amit írsz - asszem Jensen már fontolgatja miatta az öngyilkosságot
szerk. (#8898) Abu85: ugyanezeket mondtad tavaly ilyenkor is, csak számok nélkül. Hmmmm.
A notis G-Syncet ismerem, csak azt is le kellene tesztelni, nem-e-rendelkezik-e-esetleg-e ugyanazokkal a gondokkal, mint a FreeSync.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telekom mobilszolgáltatások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest