- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
mcwolf79 #8289 üzenetére
Igen, a majd és a ha jövő időt és feltételes módot kifejező szavak.
Megjegyzem, a múltról is szoktam írni, csak akkor nem jövő időben és feltételes módban, hanem kijelentő mód és múlt idő. Annak a szava a "volt". Szép dolog a nyelvtan.3-4 év? Ugyan... Ez a következő fél, max egy év. Márpedig most is kapni a boltokban a Maxwell-eket, és az űrtechnika AMD-t... De a legöregebb Maxwell2 GTX-ek sem lesznek öregebbek 2 évesnél egy év múlva.
Ez itt a "bibi", hogy masszívan a nyakunkon a DX12, nem 3 meg 4 évek kérdése.Abu igencsak bőven ír okos dolgokat, csak kell fül értelmezni tudni belőle a lényeget.
Akinek ez nincs meg, vessen magára.
(#8293) Ren Hoek: Amennyire nő a GPU kihasználása, úgy nő a sávszélességigény. Gondold végig, ha ugyanazt a képkockát nem 30ms-ig rendereli, hanem 20-ig, akkor máris 20ms alatt kell a képkockányi adatot a GPU-ba tölteni, nem 30 alatt. 1,5X-ös gyorsuláshoz 1,5X-ös sávszélesség is kell. Ha a sávszélesség nem tartja a lépést a GPU-val, nem lesz jó a skálázódás.
(#8295) Erdei88: 100%, hogy nőni fog, egyedül az a kérdés, mennyivel.
NV-s méréseket olyannak kéne csinálnia, akinek NV karija van.BF4, maxgrafika MSAA-val, FHD. Megy vele kicsit multiban és már van is egy szám.
Amúgy senkit nem buzdítottam AMD kártya vásárlására, én csak leírom, hogy látom a mostani helyzetet. Értelmes emberek vagyunk, magunk döntünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest