Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz mcwolf79 #8289 üzenetére

Igen, a majd és a ha jövő időt és feltételes módot kifejező szavak. :K
    Megjegyzem, a múltról is szoktam írni, csak akkor nem jövő időben és feltételes módban, hanem kijelentő mód és múlt idő. Annak a szava a "volt". Szép dolog a nyelvtan. :))

3-4 év? Ugyan... Ez a következő fél, max egy év. Márpedig most is kapni a boltokban a Maxwell-eket, és az űrtechnika AMD-t... De a legöregebb Maxwell2 GTX-ek sem lesznek öregebbek 2 évesnél egy év múlva. :N
    Ez itt a "bibi", hogy masszívan a nyakunkon a DX12, nem 3 meg 4 évek kérdése. :U

Abu igencsak bőven ír okos dolgokat, csak kell fül értelmezni tudni belőle a lényeget. ;) Akinek ez nincs meg, vessen magára.

(#8293) Ren Hoek: Amennyire nő a GPU kihasználása, úgy nő a sávszélességigény. Gondold végig, ha ugyanazt a képkockát nem 30ms-ig rendereli, hanem 20-ig, akkor máris 20ms alatt kell a képkockányi adatot a GPU-ba tölteni, nem 30 alatt. 1,5X-ös gyorsuláshoz 1,5X-ös sávszélesség is kell. Ha a sávszélesség nem tartja a lépést a GPU-val, nem lesz jó a skálázódás.

(#8295) Erdei88: 100%, hogy nőni fog, egyedül az a kérdés, mennyivel.
    NV-s méréseket olyannak kéne csinálnia, akinek NV karija van. :)) BF4, maxgrafika MSAA-val, FHD. Megy vele kicsit multiban és már van is egy szám.
    Amúgy senkit nem buzdítottam AMD kártya vásárlására, én csak leírom, hogy látom a mostani helyzetet. Értelmes emberek vagyunk, magunk döntünk. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés