- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
mcwolf79 #8117 üzenetére
Hat O azt mindketten tudjuk hogy a Ti sokkal erosebb meg alapon is, en arra gondoltam meg ha mast is irtam hogy tobbet zabal a huzott 290X-emnel is
72C-os is remek hutessel akar a 290X-em volt, az mar mas kerdes hogy boven erosebb.
Nem reprezentativ, eleg keves a meghibasodas, Ciripelnek ezek mint az istennyila, G1-ek igen hiresek errol, MSI 6G-rol egyaltalan nem hallottam ilyet, sot annak remek hutese is van, Zotac-nak is jo a hutese.
Valoszinuleg nem egy helyen olvasgatunk, en olyan helyen nezem, ahol napi szinten tucat-javal hordjak el a Ti-ket es ott is keves a hibas kartya, a ciripeles az jellemzobb.A tapot lecsereltem, ebbe mar nem raktam bele a hibas kartyat, uh errol nem tudok nyilatkozni. Ebben lenyegesen kevesebb esellyel fog ciripelni, leven hogy ez Superflower belsos, akik arrol hiresek hogy szantak ra par honapot meg egy kis penzt hogy kikiserletezzek a leginkab CW mentes tapot.
Szoval varom a Classit es meglassuk, mint emlitettem turelmes ember vagyok es azzal is szamolok hogy csak nem volt szerencsem Benne van a kalapban.
Mindezeket leszamitva remek a kartya, eros, gyors, megcsinalja amit akarok es ahogy, kivallo DX11-es kartya, ahogy mar masok is mondtak szoval nem adom fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest