Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem lesz kupakja.
(#6153) gbors: Ezt mondom egy ideje. Ezzel csak a saját felhasználóikat szívatják, mert az AMD-seknek csak annyit kell tenni, hogy x16-ra állítják a maximum faktort és jobban megy a HairWorks, mint GeForce-on valaha is fog. Ezért nettó hülyeség, amit csinálnak, hiszen a GeForce tulajdonosoknak az egyetlen lehetőség inaktiválni az effektet. Nekem a HairWorks aktiválása 45-ről 30 fps-re csökkenti a sebességet, de ha beállítom a 16x korlátot, akkor csak -2-4 fps-be kerül, és ugyanazt kapom. Nem velem szúrtak ki, hanem a saját felhasználóikkal. Én boldogan bekapcsolom és élvezem, mindenféle komoly teljesítményveszteség nélkül.
Bár én az Intel terveit nem tudom, de emlékszel az Ionra? Az Intel tudja, hogy nem számít ha valami jobb, ha nem tudod megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Rendelésre: Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Lenovo ThinkPad X240,12.5",HD,i5-4300U,4GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest