- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hivatalos oldalt kértem arra próbáltam rámutatni, hogy az AMD nem tünteti fel a hivatalos specifikációkban a fogyasztást/TDP-t GCN 1.0-n megnézhető bios editorral, GCN 1.1 és fölötte nincs kompatibilis bios editor, de kilehet hexázni ha valakit érdekel...
A HDMI dologban biztos vagyok és elvileg DP-vel is így van, mert a hangátvitel miatt nem lehet aktív régebben voltak emiatt gondok gondolom utána inkább kikapcsolták...
"A 224GB/s sávszélesség ugyanis elérhetetlen a termékkel a hagyományosan alkalmazott értelmezés szerint."
Ez igazából ettől bonyolultabb, 7 sáv érhető el egyszerre ~196 GB/s-en, az utolsónak is 32 bites kapcsolata van a memóriavezérlőhöz, de az vagy megy/vagy nem esetleg megosztva, az pedig nincs a specifikációknál részletezve, hogy milyen módon kapta ezt az értéket az nVidia - ez egy kitűnő védekezési alap - és ezt nem csak én, de más tesztoldalak is így látják: [link]
"This in turn is why the 224GB/sec memory bandwidth number for the GTX 970 is technically correct "
Sunyi dolog: igen, támadhatóak: nem - majd kiderül...
Pl. a Boostnál is csak az alap órajel van feltüntetve, de ettől mindegyik kártya feljebb fog menni."Oké, nincs megemlítve, hogy HDMI-vel nem megy, de az sincs, hogy megy."
De az sincs, hogy mire kell érteni, úgyhogy számomra "hagyományosan alkalmazott értelmezés szerint" működnie kellene bármivel...
És ez azért nem egyetlen kártyát, hanem az egész GCN lineupot érinti.A gond inkább ott van, hogy ok mellőzzük a 970-et mit kéne venni helyette ? 290X-et egyre több újabb játékban lassabb ? +50-ért 980-at ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Hétvégi akció!!!Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest