Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Na ja csak a bukás szinte borítékolt.Persze lehet itt piacot/euro árfolyamot nézni,eladni a generáció váltás előtt és alaplapi ratyi karival ellenni ideiglenesen,de kinek van erre ideje.Én Majd 1.5-éve vagyok Hawai tulaj,bukok rajta egy valag pénzt,de ez van,bele volt kalkulálva.Ha a vadi új kocsit megveszed és kijössz a szalonból az -xxx ezer ft .
Spanom is eladta a 290-et kis bukóval,majd a 970 kis bukóval,majd most a 980-at is eladja kis bukóval (már ott tart lassan mint amit én egyszerre buktam) és most várja a csodát 2 hónapig az alapalapi karival amíg én vígan játszok.
Erre mondják,hogy ilyen szakma a popszakma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Arctic
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Acer LED monitor (B247Y)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest