- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Alogonomus #48412 üzenetére
Talán félreérthetően fogalmaztam, amikor azt mondtam, hogy nem mondták konkrétumot. Azt akartam mondani, hogy hibákat, nyilvánvalóan félresikerült, vagy sikertelen, várakozásokhoz képest alulteljesítő tényezőket soroltál. Én viszont azt mondtam, hogy szép, hogy látjuk ezeket, de az korántsem egyértelmű - legalábbis számomra - hogy hol és mik voltak azok a stratégiai ballépések, amelyek nélkül az Intel még mindig, vagy legalábbis nyerőbb pozícióban lenne.
Raymond megemlítette a Raptor lake hiba fiaskót. Ami jogos, összességében tényleg rosszabb kihatása van, mintha kevésbé bátorak a frekbenciával és amiatt rosszabb picit az eredmény.
Te most azt mondod, hogy Bob Swan által kijelölt double-sourcing irány lett volna helyes. Ezzel kapcsolatban én is tettem az előzőekben néhány a te érveiddel szembenálló állítást, ezt nem ismétlem meg. Ez egy jó pont lehet, persze nyilván egyikünk se tudja, mi történt volna másként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest