- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
Persze aláírom hogy gyorsabb lett az 5600X a 3600X-hoz képest (meg a 2018-as 2700x-hoz képest is), de én már 250€/$-t is soknak találok egy 6 magos prociért, nemhogy 300-at. Fejlesztési költségek meg a Zen1(+) és Zen2 árában is benne voltak, nehogy azért számoljanak már fel extrát, elvégre azért költünk / veszünk újabbat (valaki akár 1-2 évente) akár teljes áron, hogy ugyanazon pénzért többet / gyorsabbat kapjunk mint pár éve. 50€/$ infláció egyik évről a másikra szintén szemöldök ráncokat okoz nálam.
Igazából szerintem sokan vártuk az egybe 6 magos 5600-at 200$/€-ért ami jó lett volna az Intel i5 1x400(f) procik ellen, de helyette kaptunk legolcsóbban 300-ért X-es modelt, alatta semmit (illetve előző generációsokat).
VGA-knál igaz bányászás meg a mesterségesen generált "hiány" miatt mikor a kártyák egyből mennek a bányászok kezébe, a 280€/$-os RX 5600 XT, helyett kapunk 380 €/$-os RX 6600 XT-t.
Őszíntén én egyik gyártót se féltem, meg lassan egy szavukat se hiszem el, mert marketingezni azt nagyon tudnak, meg sokszor beetetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- YouTube
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest