- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
Persze aláírom hogy gyorsabb lett az 5600X a 3600X-hoz képest (meg a 2018-as 2700x-hoz képest is), de én már 250€/$-t is soknak találok egy 6 magos prociért, nemhogy 300-at. Fejlesztési költségek meg a Zen1(+) és Zen2 árában is benne voltak, nehogy azért számoljanak már fel extrát, elvégre azért költünk / veszünk újabbat (valaki akár 1-2 évente) akár teljes áron, hogy ugyanazon pénzért többet / gyorsabbat kapjunk mint pár éve. 50€/$ infláció egyik évről a másikra szintén szemöldök ráncokat okoz nálam.
Igazából szerintem sokan vártuk az egybe 6 magos 5600-at 200$/€-ért ami jó lett volna az Intel i5 1x400(f) procik ellen, de helyette kaptunk legolcsóbban 300-ért X-es modelt, alatta semmit (illetve előző generációsokat).
VGA-knál igaz bányászás meg a mesterségesen generált "hiány" miatt mikor a kártyák egyből mennek a bányászok kezébe, a 280€/$-os RX 5600 XT, helyett kapunk 380 €/$-os RX 6600 XT-t.
Őszíntén én egyik gyártót se féltem, meg lassan egy szavukat se hiszem el, mert marketingezni azt nagyon tudnak, meg sokszor beetetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós kamera eladó
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest