- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"a DLSS és RT kivűl lóf*sz"
Nem. Csupán nekem nem ér meg 15%-al gyorsabb raszter tempó 15%-al magasabb árat, amikor DLSS-el igencsak gyorsul a 3060, illetve RT-vel a jelenlegi szoftverekben csúnyán elveri a 6600-at. Az FSR szép és jó, a probléma az, hogy egyfelől a teszteredmények alapján jópár játékban jobb eredményt lehet DLSS-el elérni, másfelől nem teljesen alternatívái egymásnak, megvan az FSR előnye is, amit ugyanúgy lehet élvezni az RTX-eken is.Azt már írtam, hogy én az MSRP-t tartom iránymutatónak az árakat illetően, nem a pillanatnyi Svéd készletek árait. De ha mindenképpen ide akarunk venni külföldi árakat, legyen pl. Caseking legolcsóbb készletes árak (más nagyobb német webshopokból is hasonló arányokat fogsz találni):
- RX 6600 XT: 536€
- RTX 3060: 621€
- RTX 3060 Ti: 697€Gyakorlatilag15%-al drágább a 3060 és 30%-al a 3060 Ti. Persze, mivel az Nv árakat jobban felvitte a bányászat, így ez több, mint az MSRP alapján indokolt lenne, a 3060 Ti-nak 20$-al illene csak drágábbnak lennie.
Illetve itthon is 200K körül volt aprón a 3060, amíg nem derült ki, hogy "unlockolható", akkor instant felment 300-ra.
De majd utoléri a bányász végzet a 6600-at is, szerintem nem is olyan sokára, ahogy olvasgatom a bányász fórumokat....
#43735 Jacek : "Gyorsabb és jobban is kapar a jó kis LHR-es 3060-nal"
Nem LHR-eset kell venni.Az 3.62$-t hozott az elmúlt 24 órában (sima 3060).
De az LHR-es is még erősebb, ott 2.55$-t látok. A 6600-nál már csak 2.29$-t. Az LHR-es 3060 Ti meg már más dimenzió 3.26$-al. Lásd: [link] ."hogy az miylen homokba dugom a fejem hogy csak MO létezik"
Épp te érvelsz azzal, Svédországban éppen mennyi az éppen készleten lévő példányok.Én MSRP-ből indulok ki, mert az az ár, aminek a polcokon illene lenniük normális körülmények között. Persze értem, hogy a készlet meg az éppen aktuális hiány-árazás is belejátszik, de az azért eléggé változó, ki hol éppen milyen árakat tud kifogni és meddig. Erről szerintem nem érdemes kiindulni egy általános VS fórumban, mivel az nem az a topik, ahol az éppen aktuális piaci viszonyokra érdemes fókuszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest