Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Petykemano #43281 üzenetére

"Az éttermes példa lényege épp az, hogy a porsche/Tesla mutatja, hogy a biznissz mennyire nyereséges"
    Pont ez a hibája. A sportautó azt is mutathatja, hogy vagy jól ment a bolt valamikor régen, vagy van másik három másmilyen boltja, ami jól megy, vagy csak örökölt esetleg hitelt vett fel vagy akár nem is az övé...
    Lehet, amikor a sportautóra futotta a szelet hús is rendben tudott lenni az éttermében, mert olyan volt a gazdasági helyzet....

"Lényegesen egyszerűbb, ha van egy versenytárs szemközt, ahol összehasonlíthatóan ugyanaz összehasonlíthatóan olcsóbb."
    Hahaha, ez sem nyert. Hányszor láttunk már olyat, hogy a versenytárs veszteséggel alacsonyan tartotta az árat tönkretenni a másikat... Aztán meg lehet duplán drágítani, ha az becsődölt. :N

"Mert akkor beijed és bármennyit kifizet érte még ma, mert holnap még többet kéne, nincs értelme a halasztásnak."
    Én a régi RX580-am helyett terveztem fejleszteni egy RTX2060S-re kicsivel a bányászláz előtt, csak vártam, hátha olcsóbb lesz, ahogy jönnek az új típusok... Nem lett, kb. duplaannyiba került végül. Mikor futott fel a bányászláz, hétről hétre lett drágább, pedig nem gondoltam volna, hogy még annál a nagyon drágánál is drágább lehet, és lehetett... Se te, se én nem tudhatom előre, holnap mennyibe fog kerülni egy adott VGA. Az egyetlen biztos pont az aktuális készleten lévő termék ára. Ez van, akármilyen kellemetlenül hangzik. Lehet, hogy holnap beszennyeződnek a szilícium lapok az egyik gyárban, elfogynak a készletek és dupla akkora árak lesznek megint, de az is lehet, hogy megunják a bányászok a dolgaikat és tele lesz az apró olcsó kártyákkal. Nesze, légy okos.... :N Itt sejtések vannak és spekuláció, aztán vagy bejön vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés