- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano #43281 üzenetére
"Az éttermes példa lényege épp az, hogy a porsche/Tesla mutatja, hogy a biznissz mennyire nyereséges"
Pont ez a hibája. A sportautó azt is mutathatja, hogy vagy jól ment a bolt valamikor régen, vagy van másik három másmilyen boltja, ami jól megy, vagy csak örökölt esetleg hitelt vett fel vagy akár nem is az övé...
Lehet, amikor a sportautóra futotta a szelet hús is rendben tudott lenni az éttermében, mert olyan volt a gazdasági helyzet...."Lényegesen egyszerűbb, ha van egy versenytárs szemközt, ahol összehasonlíthatóan ugyanaz összehasonlíthatóan olcsóbb."
Hahaha, ez sem nyert. Hányszor láttunk már olyat, hogy a versenytárs veszteséggel alacsonyan tartotta az árat tönkretenni a másikat... Aztán meg lehet duplán drágítani, ha az becsődölt."Mert akkor beijed és bármennyit kifizet érte még ma, mert holnap még többet kéne, nincs értelme a halasztásnak."
Én a régi RX580-am helyett terveztem fejleszteni egy RTX2060S-re kicsivel a bányászláz előtt, csak vártam, hátha olcsóbb lesz, ahogy jönnek az új típusok... Nem lett, kb. duplaannyiba került végül. Mikor futott fel a bányászláz, hétről hétre lett drágább, pedig nem gondoltam volna, hogy még annál a nagyon drágánál is drágább lehet, és lehetett... Se te, se én nem tudhatom előre, holnap mennyibe fog kerülni egy adott VGA. Az egyetlen biztos pont az aktuális készleten lévő termék ára. Ez van, akármilyen kellemetlenül hangzik. Lehet, hogy holnap beszennyeződnek a szilícium lapok az egyik gyárban, elfogynak a készletek és dupla akkora árak lesznek megint, de az is lehet, hogy megunják a bányászok a dolgaikat és tele lesz az apró olcsó kártyákkal. Nesze, légy okos....Itt sejtések vannak és spekuláció, aztán vagy bejön vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Nvidia T1000
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest