- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeryFlash #43027 üzenetére
Na ja ez nagy kérdés lesz. Bár Intel azért rohadt nagy hal/ lehetőség a TSMC nek. kérdés hosszú távon is az lesz e. DE gondolom olyat odafizettek nekik azért a 6 nm- ért amekkorát kell.
Én nem zárkózom el az Intel VGA-tól ha lehet kapni és normális áron. Szerintem Piacot akarnak, nem nyereséget egyelőre, azt gondolom alá vág mindkét gyártónak. Ha hardveresen leblokkolják a bányászatot akkor lehet esélyük.
persze ezzel az Nvidiát veszélyeztetik, akiket ugye én kedvelek. Ha a zöldek nem tudnak minél előbb komplett ökoszisztémát nyújtani( CPU ) akkor hamar a partszélen találhatják magukat az Amd -Intel egybecsomagjai ellen.
egyelőre azonban úgy néz ki új AMD GPU TSMC által 2022 Q4 ben tud jönni, ami egyben azt is jelentheti hogy Nvidia jól döntött ha idén év végén vagy jövő év elején kidob egy refresht a Samsungnál .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest