- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
De benne voltam.
Viszont az AMD (vagy bármilyen más) fanboyok egymás spanolásáról szóló kommentjeit nem szoktam hosszútávon megjegyezni, mivel abszolute irrelevánsak, hivatalos anyagból (de még Abutól sem) meg nem emlékszek hasonló ígéretekre. Ezért szerettem volna, hogy, ha te emlékszel, akkor belinkelsz pár ilyet.(#4156) Egon:
"Az is érdekes, hogy a Mantle támogatottságára (pontosabban inkább annak hiányára) az a válasz AMD-oldalról, hogy több évig tart 1-1 AAA kategóriás játék elkészítése. Ellenben ha a Vulkan vagy DX12 API-ról esik szó, akkor máris hónapokon belül megjelenő játéközönt vizionálnak egyesek...
"Hmm. Nyilván a kiadók, fejlesztők többsége nem fárasztotta magát, hogy egy olyan API-ra (Mantle) dolgozzon, amit az eladott GPU-k hány százaléka is támogat? Vulkanra/DX12-re már csak azért is több játék várható azonos idő alatt, mint Mantle-re, mert mindkét API hardverfüggetlen, vagyis támogatják az AMD és az NV GPU-k is.
"Mivel a DX 11 is megmarad a Windows 10-ben, nem nehéz megjósolni, hogy a játékok zöme mit támogat majd...
"Az olyan konzolportok, amik konzolon alacsony szintű API-ra íródtak/íródnak (GNM, DirectX11.x/DirectX12), azok PC-n mind támogatni fogják a Vulkant és/vagy a DX12-t és valószínűleg kizárólag csak ezeket, DX11-et pedig már nem, azon egyszerű okból kifolyólag, mert jóval könnyebb ezekre megírni PC-n, mint DX11-re. A többi játéknál meg a kiadón/fejlesztőn múlik, hogy egyelőre marad-e DX11-en, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Starlink
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont az AMD (vagy bármilyen más) fanboyok egymás spanolásáról szóló kommentjeit nem szoktam hosszútávon megjegyezni, mivel abszolute irrelevánsak, hivatalos anyagból (de még Abutól sem) meg nem emlékszek hasonló ígéretekre. Ezért szerettem volna, hogy, ha te emlékszel, akkor belinkelsz pár ilyet.
"
"