Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
De benne voltam.
Viszont az AMD (vagy bármilyen más) fanboyok egymás spanolásáról szóló kommentjeit nem szoktam hosszútávon megjegyezni, mivel abszolute irrelevánsak, hivatalos anyagból (de még Abutól sem) meg nem emlékszek hasonló ígéretekre. Ezért szerettem volna, hogy, ha te emlékszel, akkor belinkelsz pár ilyet.(#4156) Egon:
"Az is érdekes, hogy a Mantle támogatottságára (pontosabban inkább annak hiányára) az a válasz AMD-oldalról, hogy több évig tart 1-1 AAA kategóriás játék elkészítése. Ellenben ha a Vulkan vagy DX12 API-ról esik szó, akkor máris hónapokon belül megjelenő játéközönt vizionálnak egyesek...
"Hmm. Nyilván a kiadók, fejlesztők többsége nem fárasztotta magát, hogy egy olyan API-ra (Mantle) dolgozzon, amit az eladott GPU-k hány százaléka is támogat? Vulkanra/DX12-re már csak azért is több játék várható azonos idő alatt, mint Mantle-re, mert mindkét API hardverfüggetlen, vagyis támogatják az AMD és az NV GPU-k is.
"Mivel a DX 11 is megmarad a Windows 10-ben, nem nehéz megjósolni, hogy a játékok zöme mit támogat majd...
"Az olyan konzolportok, amik konzolon alacsony szintű API-ra íródtak/íródnak (GNM, DirectX11.x/DirectX12), azok PC-n mind támogatni fogják a Vulkant és/vagy a DX12-t és valószínűleg kizárólag csak ezeket, DX11-et pedig már nem, azon egyszerű okból kifolyólag, mert jóval könnyebb ezekre megírni PC-n, mint DX11-re. A többi játéknál meg a kiadón/fejlesztőn múlik, hogy egyelőre marad-e DX11-en, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Viszont az AMD (vagy bármilyen más) fanboyok egymás spanolásáról szóló kommentjeit nem szoktam hosszútávon megjegyezni, mivel abszolute irrelevánsak, hivatalos anyagból (de még Abutól sem) meg nem emlékszek hasonló ígéretekre. Ezért szerettem volna, hogy, ha te emlékszel, akkor belinkelsz pár ilyet.
"
"