Új hozzászólás Aktív témák

• nubreed

veterán

válasz Abu85 #41406 üzenetére

Ezek szerint 2 és fél évük volt arra, hogy a magasabb részletességet és grafikai minőséget képviselő PC -s portot úgy optimalizálják, hogy az akkori current gen hardvereken is jól fusson. 2 és fél éve még kanyarban sem volt, sem az RTX Super sorozat, sem az RX-ek. Akkor mégis mire kezdték el optimalziálni, ha még ezeken sem fut jól a nem Original módban futó PC-s változat? Mégiscsak oda lyukadunk ki, hogy akkor ez egy nem jól sikerült port. Értem én, hogy ott van az előbb említett Original mód, amivel a PS4 grafikai szintet kapod meg és az szépen is fut, de egy PC játékos szemét mindig is szúrni fogja, hogy ha már benne vannak a részletgazdagabb, magasabb minőséget képviselő grafikai beállítások a játékban, akkor az miért fut ilyen gyatrán.

"Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy az a jó port ha gyorsan fut, pedig ez relatív."

Pedig szerintem ez nem relatív hanem egyértelmű. A PC-sek nem a semmiért vesznek sok esetben drága hardvereket, ahol csak a videokártya többe kerül mint egy egész konzol, ne, hogy már ne várhassam el ezek után, hogy jól fusson az adott játék. A vásárlók szempontjából szerintem csak az a jó port ami gyorsan fut, magas részletesség mellett. Amit te mondasz az kb. azt sugallja, hogy mintha még nekem, mint PC-s játékosnak kellene köszönetet mondanom azért, hogy voltak olyan nagylelkűek és portoltak egy exkluzív játékot PC-re és örüljek, hogy legalább dia vetítésben elketyeg.

Új hozzászólás Aktív témák