Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Hányszor kell még leírnom, hogy nem konkrétan azzal a típussal van a bajom. Nézz utána neten hányan panaszkodnak Asus vrm melegedésre miatta throttlingra, amit ott kezdtek el először csinálni. Vram-on lehet lovagolni, nem kifejezetten erről beszéltem, de akkor sem hátrány ha kap hűtést, vagy egy hűtő lappal, ami aztán vrm-et is hűti, vagy egybe a bordával. Egyszerűen minimum költségen akarnak drága terméket. Ez az ami Asusra jellemző egy ideje. Ezzel van bajom.
Az Asus 970-en agresszívebb venti profillal nem egy túlméretezett vrm-el, 110-115 fokos volt. Pedig nekem nagyon bejött az a kártya. De szinte az összes kártyájukon baromi meleg. Nem beszélve arról a nyákot is szétfűti.
Nem tudom hány 970-et próbáltál, de két Hynxes 970-en is tudtam tuningal tipikus vram melegedős hibát produkálni. A G1-nek szerintem ez az egyetlen hibája. Hátoldalon hűtetlen memória chipek, ráadásul backplate ami nem hűt.
Sajnos a 970-ek esetében gyakran pont nem a túlméretes vrm a jellemző és annak korrekt hűtése. Részemről ez a téma befejezve. Aki ezek után sem érti meg miért írtam amit írtam, az nem is akarja és csak kötekedni jön.(#4097) TTomax: Mantle alatt bf4-ben simán elég volt az 1GB-ram. Ja várj, nem. A 7970-en elfogyott a 3 giga és akadt szépen. Egyébként ha a DX12 még ilyen tempóban sem jönne, nem tudom milyen előnyt tudnának felhozni azoknak akiket nem a marketing érdekel. Mert azt sem lehetne mondani, hogy kitaposták az ösvényt, "gyorsan" lépni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest