Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv
Nem tudom, melyik topik lenne a legoptimálisabb a kérdésemnek. Ha tudtok jobbat, csak szóljatok, már megyek is.
Kérdésem a következő lenne.
Betoltam egy RX580-at a gépembe, a korábbi kártyámat, ami egy GTX1050Ti, meg bennhagynám Physx karinak.
Drivereket feltettem, de ezt a képet dobjaMindkét driver fenn van, de az nvidia hiányosan. A grafikus illesztő fenn van, de a HD audio nincs. Ha esetleg az is kell, akkor persze felteszem.
Tehát, hogyan tudom a GTX-et dedikált physx kártyává előléptetnem? Egyáltalán lehetséges ez AMD kártya mellett? Nem mellesleg, van is értelme manapság?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Philips LCD és LED TV-k
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest