Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz Abu85 #34320 üzenetére

Megint terelsz, ezekről kutya se beszélt.

"Próbáld ki a Chillt. Megfelezi az átlagos fogyasztást. Linkeltem is, hogy mi történik, ha ugyanazt csináljuk, és nézd nyugodtan a fogyasztásmérőt. A látott eredmény pedig ugyanaz volt, miközben a fogyasztás gyakorlatilag GTX 1060 szintre csökkent."

Akkor alapértelmezetten miért nem aktív az összes Radeonnál minden játékra? A userek min. 90%-a (valszeg alul lőttem az arányt) nem fog turkálni a driverben. Ha out of the box nem hozza a konkurencia eredmény, akkor a konkurenciától fognak venni terméket, ami out of the box hozza az említett fogyasztást.
    Nyilván NV kártyák esetében is lehet még finomhangolást csinálni, de itt most megint terelsz és almáét hasonlítasz körtéhez.

#34321 Raggie:

Végtelenül egyszerű: Vega 56 áráért egy GTX 1080-at kapsz, utóbbi pedig minden szempontból jobb választás.
    Amúgy nem értem miért hasonlítod az MSI ITX verziót a legolcsóbb Vega56-hoz. :F
    1070-ek 140k körül már kaphatóak.

Tehát hadd javítsalak ki:

GF GTX 1070: kb. 140-145k
    Sapphire Vega 56 Pulse: kb. 180k

Érted már?

#34329 Abu85:
    "Az ITX-es GeForce-oknak az egyetlen baja, hogy nagyobb a meghibásodási arányuk a normál verziókhoz képest. Bizonyos modelleknél jóval."

Van erről bárhol egy publikus független kimutatás? Szerintem sokakat érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák