- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Ne haragudj, de látszik baromira nem értesz hozzá, ami egyáltalán nem szégyen, viszont ne akard már megmagyarázni akkor. A gpu-z képeden tisztán és egyértelműen látszik, hogy futott kb 5 másodpercet. Amíg nem tudsz semmi hitelest felmutatni addig szerintem ne raboljuk egymás idejét.
Amúgy meg baromira nem mindegy, hogy beállítottad a venti profilt. Én is beállíthatom a ref 980-am 100% venti fordulatra és dicsekedhetek hogy 70 fok, amikor értelmes körülmények között, vagy alap ventivel 80-83.
Össze vissza beszélsz. Eddig 40%-os ventivel 60 fokos volt a kártya, most 70% venire kapcsol 65 fok felett, az előbb meg 70%-os ventivel 50 fokos volt...
Mutass nekem egy hwinfo mérést, amin látszik fél óra játék idő minden adattal, 40%-os ventivel 60 fokon. Na az a kép nem hazudik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest