- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
nem Ti hülyéztettek le!(ergo Ti néztek..)
Ád 1 ;
nem mindegy,h beállítom vmelyik progival,h 65C felett húzza 70% a ventit?
vagy alapból felhúzom 70 és játszom!(ezt most tettem elsőnek,mert több helyen is írták,h a CCC-nek a ventivezérlés nem megy)Ád2 ; játszottam kb 40percet megnéztem,h mik voltak a hőfokok,megírtam és kimentem tükörtojást csinálni sajtrakásra téve,só,bors,pirospaprika és nagyon finom kenyér!)
Bejöttem, leültem ép,h kezdtem volna nézni az Blacklistet, mikor láttam írtak privátot,megnéztem(közben ettem),megírtam nekik,láttam ide is írtatok!
megnéztem,elkezdtem remegni,hogy ki a f...omnak néznek,h hazudok és lenéztem a tálcára,nem a kajára
és láttam,h a gpu-z még nem zártam be,jött a print.. és képfeltöltés,elküldve fórumra!múltkor hagytam,h a CCC tegye a dolgát,(max 61% hajtotta,pedig akkor 2 kibeba..ott órát játszottam)most feltoltam én a ventit 70% és game!
sőt vettem fel videót is a hangról,csak kupi van és utálom visszahallani a hangom,de a bnőm itt van mellettem 11 hónapja és ő is bólogat(mi mást tenne),h ez a leghalkabb kártyám...
szóval kérem a bocsánatokat meg a Ducatit!(mindent tudok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest