Új hozzászólás Aktív témák

• korion

senior tag

válasz Asbee #3243 üzenetére

nem Ti hülyéztettek le!(ergo Ti néztek..)

Ád 1 ; ;) nem mindegy,h beállítom vmelyik progival,h 65C felett húzza 70% a ventit?
    vagy alapból felhúzom 70 és játszom!(ezt most tettem elsőnek,mert több helyen is írták,h a CCC-nek a ventivezérlés nem megy)

Ád2 ; játszottam kb 40percet megnéztem,h mik voltak a hőfokok,megírtam és kimentem tükörtojást csinálni sajtrakásra téve,só,bors,pirospaprika és nagyon finom kenyér!)
    Bejöttem, leültem ép,h kezdtem volna nézni az Blacklistet, mikor láttam írtak privátot,megnéztem(közben ettem),megírtam nekik,láttam ide is írtatok!
    megnéztem,elkezdtem remegni,hogy ki a f...omnak néznek,h hazudok és lenéztem a tálcára,nem a kajára :)
    és láttam,h a gpu-z még nem zártam be,jött a print.. és képfeltöltés,elküldve fórumra!

múltkor hagytam,h a CCC tegye a dolgát,(max 61% hajtotta,pedig akkor 2 kibeba..ott órát játszottam)most feltoltam én a ventit 70% és game!

sőt vettem fel videót is a hangról,csak kupi van és utálom visszahallani a hangom,de a bnőm itt van mellettem 11 hónapja és ő is bólogat(mi mást tenne),h ez a leghalkabb kártyám...

szóval kérem a bocsánatokat meg a Ducatit!(mindent tudok :D )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés