Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
...na ez most nagy off lesz talán, de nem találtam jobb helyet, ahol a kérdésemet feltehetném...
Sziasztok!
Vettem egy [nVidia 9500] kártyát.
Merhogy csak legyen már mese a tévében olyankor is, amikor nincs.
Vagyis a gépem TV-re kötéséhez, játék semmi.
De a HDMI-n nincs hang!
Nyilván a legfrissebb driver van fent, amit az nVidia oldaláról töltöttem le.
És nyilván gugliztam is, mielőtt segítséget kérnék, de nem találtam valódi megoldást!
Pedig sokan vannak vele így...
Igazából nem most vettem ezt a kártyát (használtan), hanem még tavasszal.
Már akkor sem sikerült a hang, de gondoltam, hogy talán az a bibi, hogy Win 8 alatt próbálkozok, no meg hogy korábban más kártyák (Radeon) is voltak a gépben, szóval valami registry-s elfajzásra gondoltam, s feladtam: került bele újra egy AMD, és azzal azonnal lett hang, szóval jó volt.
Most viszont újratelepítettem a gépet, immáron Win 7, és a lényeg, hogy az első pillanattól ez az nVidia kártya van benne. És mondanom sem kell, remekül működik, szép a képe, de...
Szóval fel akartam melegíteni az nVidia-s filmnézés dolgot, és lássak csodát, Win7 alatt sincs hang a HDMI-n! Szégyenszemre az alaplapi hangkimenetre kötött hangszórócskákkal tudtuk megnézni az első filmet az nVidia-val...
Srácok! Most akkor mi ez a szösz? Hogy lehet, hogy két darab, egyformán nem mai évjáratú, egyformán pár ezer forintos videókártya közül az nVidia nem ad hangot, míg az AMD meg igen???

Meg kéne oldani, mert azt az AMD-t elajándékoztam...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Analóg fényképezés
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Horgász topik
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- DOBOZOS! MSI GTX 1660 Ti GAMING X (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest