- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Persze, értem én. Ez esetben viszont örülnöd kéne, hogy van az igényeidet kiszolgáló GF kártya, teljesen mindegy, mennyiért. És mivel meg tudtad venni, mindenki boldog.
Ha viszont probléma az ára, akkor azon kellett volna elgondolkozni, vajon tényleg kell nekem max grafikán 140-160FPS 1440P-n? Hamar rájöttél volna, hogy ebből lejjebb adva viszont már untig elég egy felennyire erős, jóval olcsóbb kártya is.
Én pl. egy R7 250X-re váltottam, mert rájöttem, hogy kb. csak BF4-ezek és StarCraft2-zöm, azt se sokat, és egészen meglepő módon tök jól megy rajta mindkettő. Igaz, csak bő 60 FPS-em van mediumon BF4-ben, és mondjuk 80 magassága SC2-ben magas grafikán, de valahogy mégsem panaszkodok egy 10 rugós régi belépő kártyával.... Nem azt mondom, hogy mindenkinek ezt kéne tennie, de kissé furcsállom, hogy úgy csinálnak itt néhányan, mintha nem lenne semmi más választásuk, amikor dehogynincs..
(#29644) Egon: Nekem egy 9700-as Radeonom volt. És boldogan csengettem ki érte az akkoriban (2002 vagy 2003) nem kevés, 70 rugós árát, fülig ért utána vele a szám évekig.

Pont ezaz, ha valakinek mindenáron a csúcs kell (mert máshol van piros alternatíva, verseny) akkor miért nem örül, hogy a zöldektől megveheti?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vallás
- Milyen autót vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest