- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Igen, akkor jól értettem.
Nvidia a magas fps-sel kompenzál, az amd meg az apival.
Csak míg az amd megoldása jó a 260x-re is pl, addig a gtx 760 nem éri el a 100 fps-t, ezáltal elméletileg ott feltűnőbb jelenség lehet, mint a vele egyszintű versenytárson.
Nekem az amd megoldása így szimpatikusabbnak tűnik, meg a fejlesztőknek is ha minden igaz.
Valamivel tartósabb lehet az amd kártya az idő múlásával, mert hiába csökken lassan az fps az újabbnál újabb játékoknál, ha mégis simának tűnik a játék, addig a user nem érzi úgy, hogy cserélnie kellene. (Főleg az 1bites user, aki nem is tudja mi az az fps, csak, hogy laggol-e vagy sem.)daveoff: Szerintem az amd nemigazán fektetett bele annyi időt és pénzt a dx11 implementációba, mint az nvidia.
Egyrészt a mantlet is le kellett programozni, másrészt nem is terveznek már vele hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest