Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Érdekes dolog ez a ZeroCore... Nálam nem okozott gondot se a 290-esen, se a jópár 280X-emen, se a 7970-emen, se a 7950-emen.
Közben 2 gnerációyi proci, és 5 féle alaplpa kb. Én nem tudom, másoknak hogy és miért nem megy, nálam ment. Egy "bug" ismert számomra, hogy HDMI hangot meg tudja hülyíteni, de azt én szerencsére nem használok.Ami a driverfrissítést illeti, ez abszolút ízlések és pofonok. Nálad pozitívum, hogy magától frissít, én fel lennék háborodva, hogy képzeli hogy zargat vele.
Amúgy az AMD is tud mostmár egy ideje automatikusan frissíteni. A többletszolgáltatások driverből, nekem ez is olyan, hogy milyen többletszolgáltatás? Nálam ezek abból állnak, hogy a videóminőség-rontó javítókat kikapcsolom, és mindent alkalmazásvezéreltre teszek, mert az utólagos erőszakolások általában több gondot, mint örömöt szülnek. 
Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy játszani lehet mindkettőn. Továbbá azzal is, hogyha valakinek bizonyos játékok kitüntetetten fontosak, akkor érdemes utánanézni, melyik cég GPU-ján hogy megy, mert akad néhány játék, ami vagy az egyik, vagy a másik cég GPU-ján fut szignifikánsan jobban.

A buta vs okos GPU dologba nem akarok belemenni, mert úgysem tudjuk, mit hoz a jövő, majd kiderül, melyik architektúra hogy állja majd a sarat a jövőben.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben 2 gnerációyi proci, és 5 féle alaplpa kb. Én nem tudom, másoknak hogy és miért nem megy, nálam ment. Egy "bug" ismert számomra, hogy HDMI hangot meg tudja hülyíteni, de azt én szerencsére nem használok.