Hirdetés
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
En nem, engem azok erdekelnek akik itt vannak, aki kijatszotta magat...

Az arazas sosem zavart egy hardvernel, mar keresek annyit hogy azt vegyem meg ami tetszik. Azoknak akiknek viszont az arazas fontos, egy beugros kartya 160£-ert ilyen teljesitmennyel szerintem elegge barati.
vegyuk a vetelytarsakat arazva itt UK-ben, magyar arakkal nem vagyok naprakesz, bocsi.AMD 480 varhato ara 160£
AMD 390: 239£ a legolcsobb
AMD Fury: 359 a legolcsobb
Nvidia 970: 239£ a legolcsobb
Nvidia 980: 359£ a legolcsobbEzekhez hozzaveszem a 150-es max TDP keretet (amit nem fog kihasznalni), a 6 pin-es csatit, a kategoriat ahol a legtobb kartyat adtak el az elozo generacioban (970, 380, 380x, 390) es az arazasat mindezek melle jo kartya ez, barhonnan nezem.
szerk: az hogy ki akar ket kartyas rendszert epiteni ki nem az nem erdekes, a lehetoseg adott. A nagyobb testverek is jonnek hamarosan mas arsavba mas teljesitmennyel, szerintem jol guritott most AMD.
A szoftveres reszen az elmult fel evben nagyon jok a tapasztalataim, a Crimson eleg jol kiforrta magat meg ha van is melo, lesz is mindig, jon a Capsaicin vagy mifene, szoval nagy altalanossagban amit az elmult egy evben csinaltak az nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Interactive Brokers társalgó
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pánik a memóriapiacon
- OTP Bank topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Eladó MSI Gaming X 6600 XT 8GB
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest