Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BlackSoft
üzenetére
De, több ram kell a CF-hez. Ugyanis ha cserélgetni kell az adatokat, akkor az mondjuk 1200-1300MB-ig általában bírják az 1GB-os karik magukban, viszont CF-nél fele sávszélességen már nem tudod ezt megtenni.
Tudom, hogy akkoriban sok játéknál szűkös volt az 1GB VRAM, az 5850-em utolsó 1 évét ez végigkísérte. 
Ez a mikrolagg dolog teljesen tipikus, az 512MB-os 4850-es radeonon rengetegszer fordult elő és teljesen meggyógyult az 1GB-oson.
Persze, mindenki leugatott, hogy felesleges az 1GB az 512-es karijával jobban tudta a tezstekből, hogy csak 1-2%-al gyorsabb. Nem lehetett meggyőzni őket, hogy az az 1-2% pont a mikrolagg, ami nekem nincs. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Samsung kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Formula-1
- Filmvilág
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, hogy akkoriban sok játéknál szűkös volt az 1GB VRAM, az 5850-em utolsó 1 évét ez végigkísérte.