- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BlackSoft
üzenetére
De, több ram kell a CF-hez. Ugyanis ha cserélgetni kell az adatokat, akkor az mondjuk 1200-1300MB-ig általában bírják az 1GB-os karik magukban, viszont CF-nél fele sávszélességen már nem tudod ezt megtenni.
Tudom, hogy akkoriban sok játéknál szűkös volt az 1GB VRAM, az 5850-em utolsó 1 évét ez végigkísérte. 
Ez a mikrolagg dolog teljesen tipikus, az 512MB-os 4850-es radeonon rengetegszer fordult elő és teljesen meggyógyult az 1GB-oson.
Persze, mindenki leugatott, hogy felesleges az 1GB az 512-es karijával jobban tudta a tezstekből, hogy csak 1-2%-al gyorsabb. Nem lehetett meggyőzni őket, hogy az az 1-2% pont a mikrolagg, ami nekem nincs. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Viccrovat
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Parkside szerszám kibeszélő
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom, hogy akkoriban sok játéknál szűkös volt az 1GB VRAM, az 5850-em utolsó 1 évét ez végigkísérte.