Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruiserke
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Aha
-
Cruiserke
tag
Megtaláltam közbe

-
Cruiserke
tag
Milyen progival lehet 1050 fölé menni? És mennyi feszt ajánlotok kb? Asus DirectCU-s 7850 em van.
-
Cruiserke
tag
Érdekes újratettem mindent de más driver stb... eddig Dirt 3 alatt 5 perc után dobta most egyáltalán. Cod4 alatt bezzeg megint dobálja, ez csak azért fura mert a korlátozott fps miatt nem is terheli meg komolyabban. Ebből gari lesz.
-
Cruiserke
tag
Eddig 10 perc Dirt3 után menetrendszerűen jött, Cod4 ben csak 1-2 óra után. Más játékban és benchmarkokban egyáltalán. Pedig kínoztam rendesen. És érdekes mert a megvásárlást követően csak egy héttel jött az első.
Kicsit utánaolvastam, érdekes hogy mennyi "megoldást" ajánlanak. Bár ha valóban a kondikkal van a bibi nem értem hogyan tud némelyik segíteni.
Update: Van valakinek tapasztalata Ipon-os Black Screen gariztatással?
-
Cruiserke
tag
Srácok, mostanában olyat csinál a gépem, hogy kb 10 perc dirt3 után, de egyéb játékoknál is előfordult. Az hogy egyszerűen fekete képernyő és csak a restart segít. Amikor megjött a Sapphire 7850 néztem hőfokot: terheletlenől 28-29, furmark aladt 54 körül.
Most nézem h 68 on tetőzik. Milyen hőfokon szokták magukat megadni? -
Cruiserke
tag
Egy FX-6100 mennyivel lenne effektívebb 7850 mellé mint egy Phenom II 965 (nem nagyon bírja az oc-t.)
Vagy milyen FX lenne mellé elég fullhd hoz? -
Cruiserke
tag
Szisztok.
Most vettem egy Sapphire 7850-et. Kicsit visszaolvastam. Látom sokan lelkesen mentek az "eredeti" 1050MHz fölé. Szóval a kérdés, gyakorlatilag a legtöbb 7850 elmegy lazán a maximális 1050 en? persze ha a hűtés bírja.Milyen proci amit ajánlanátok mellé (egyenlőre csak amd jöhet szóba.) FX, vagy AM3?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi