Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CirrMee
addikt
válasz
zolisx4
üzenetére
Physx -et számolhat megfelelő GF kártya, vagy annak hiányában a driver használhatja erre a CPU -t, persze jókora teljesítményveszteség árán. Tehát ha fent van a gépen a physx driver, akkor lesz ami számolja. Amúgy ezek a variációk szoktak előfordulni:
1.: proci+gf kártya - a kártya számolja a fizikai részt
2.: proci+2db gf kártya (nem SLI) - a kettő közül az egyik kártya számolja a fizikát, jellemzően a gyengébb
3.: proci+nem gf kártya (IGP, Radeon, stb) - gf kártya hiányában a CPU számolja a fizikát.Van még ezen kívül egy lehetőség, de eléggé hikomatos:
4.: hibrid physx / proci+radeon+gf kártya - ebben a felállásban egy patch segítségével működésre bírják az amúgy letiltott gyorsítást, amit a gf kártya fog végezni. Sajna macerás, játékban is kicseszhetnek a módszerrel (nvidia s*gge alá nyalva), gondolom a macerái és hátrányai miatt sincs nagyon elterjedve. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Ezt találtam; próbáld meg emelni az IOH feszültséget a biosba 0,1 volttal, másnak is volt már ilyen problémája.
0x116 = Low IOH (NB) voltage, GPU issue (most common when running multi-GPU/overclocking GPU)
Esetleg ha húztad a kártyát, előbb megpróbálhatod azt visszább venni. -
BRIKLY
veterán
válasz
zolisx4
üzenetére
Valami ilyesmi olcsót akarok én is beszerezni mint neked van.Jól néz ki,jó szellős,és a táp is alul van.
Nem tudsz szerezni még egyet?
Én ha erre ráteszem az oldallapot akkor minden elég meleg,meg üvölt a tápban a venti terhelésnél..
(a kép még az AMD-s géppel készült,de azon kívül nem változott semmi.elég ronda.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
zolisx4
üzenetére
Sajna az enyém is zörög. Giga 5870-et cseréltem re erre, aztán gondoltam, hogyha fele annyit eszik a kártya, akkor a hűtés is halkabb lesz ezen. Sajna nem jött be, úgyhogy szerintem én is keresek rá valami jobb hűtőt, úgyis csak 1 év a gari...
Arctic Twin Turboval van esetleg tapasztalata valakinek ? -
->Raizen<-
veterán
válasz
zolisx4
üzenetére
Ha jól emlékszem a június július környékén elkészült kártyák a problémásak de javítsatok ki.
Az a baj hogy nem csak a sapphire kapott a hibás alkatrész szállítmányból."A collaboration with AMD unveiled the cause of the screen blackouts to be caused due to a "noisy" GPU electrical signal (voltage is controlled by pulse-width modulation). The cause for GPU electrical signal noise is found to be bad quality ceramic capacitors responsible for conditioning power to the GPU. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen egeret válasszak?
- Borderlands 4
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox one X konzol 1Tb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)