Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
válasz
rantotthusi
üzenetére
igen, jól be van állítva.
-
V.Dave
senior tag
nálam nem működik az overdrive gta 5 ben. Pedig okos dolognak tartom hogy csak akkor boostoljon ha játszok. HD 7870 XT.
-
V.Dave
senior tag
valakinek működik a zero core HD7*** win 10 alatt?? Új driver természetesen nem foltozza be nálam ezt a hibát

-
V.Dave
senior tag
ez a 270 egy régi 7850-nek felel meg ugye?
-
V.Dave
senior tag
válasz
lajthabalazs
üzenetére
pontosan tudom én is mert nekem is ilyen van. Csak powercolor kiadásba. De ez teljesen ugyan az (Powercolor=VTX)
-
V.Dave
senior tag
Üdv!
Valaki használ win 10-et és AMD 7*** vga-t? Mert nálam nem nagyon akar működni a zero core. Van amikor lekapcsolnak a ventik, de kb 2-3 mp múlva rögtön visszakapcsolja

-
V.Dave
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
még? Tehát akkor ez egy általános probléma 10-nél? Javítani fogják?

-
V.Dave
senior tag
win 10 alatt nektek működik a zero core??
-
V.Dave
senior tag
miért van az, ha akár 50mhz-et húzok a gpu-n, akkor far cry 4 szinte azonnal lefagy

Simán bírnia kéne, az 55fokot sem éri el. Igaz a tápom csak 400wattos, de nem éri el a 300watt fogyasztást se a rendszer, és akkor az egész gépnek le kéne fagynia nem? -
V.Dave
senior tag
Mi a legjobb program vga órajel tesztelésre? Valley benchmark siman lefut, far cry4 meg kifagy állandóan
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok, tudnatok ajánlani olyan kütyüt (eszközt) amivel meg tudom támasztani a pci foglalatot hogy ne sérüljön meg? Prolimatech mk-26 hoz kellene
-
V.Dave
senior tag
feltettem a 14.9 verziót. Mostanában a gépem randomba eldobálja magát, ilyenkor black screen lesz, elkezd üvölteni a videokártya, és csak kín keservesen tudom vissza hozni ezt a szart, mert hiába indítom újra ugyanezt csinálja. Főként játékoknál csinálja, ilyenkor azt veszem észre hogy a gyári 975mhz helyett csak 485-el "repeszt" a gpu. Ez normális? Nyugtassatok meg hogy másnál is csinálja ezt

-
V.Dave
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
fail

-
V.Dave
senior tag
-
V.Dave
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
A Zero Core az AMD VGA-energiatakarékossága, laptopban és CF-nél is a 2. kártyával működik csak (elég részletesen volt erről szó C. topicban, történetesen én is pont ezt kerestem, hiába). Tehát min. kell lennie egy elsődleges VGA-naké. A PC, illetve az alaplap energiatakarékos módja szintén lekapcsolja a VGA-t, csak az nem Zero Core. Vagy már az S3 Trio kártyám is tudta ezt a Zero Core-t.

Ezen "szakértői" hozzaszolasodbol csak az első mondatod első fele igaz, a többi marhaság.
-
V.Dave
senior tag
ajándék lónak
monitornakne nézd a fogát -
V.Dave
senior tag
ezt akarom: [link]
Ha még rámenne a powercolor myst-re az lenne az igazi nyálcsorgatásosdi

-
V.Dave
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
sapphire viszont nem igen megy 1200gpu-t, míg a powercolorok 75-80%-a tudja alapfeszültségen.
-
V.Dave
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
igen az hogy a 2600k erősebb néhány százalékkal
-
V.Dave
senior tag
miért van az, hogy mostanában ha készenlétbe megy a monitor felakarom ébreszteni, de csak fekete képernyő fogad. Abból meg úgy tudok csa kilépni ha ctrl alt del-t nyomok
-
V.Dave
senior tag
hol kell megnézni ezt az Asic qualityt?
-
V.Dave
senior tag
válasz
gabo9201
üzenetére
na úgy működik a Zero Core, ha nincs terhelés a vga-n, és a monitor elmegy pihenni (készenlétbe teszi magát) akkor ún. Ultra Low Profile-ba teszi magát a Radeon, leállnak a ventilátorok és így megspórolsz kb 20wattot.
Papíron így működik de a valóságban nem mindig ilyen egyszerű, sok minden felébresztheti olyankor a monitor pihen tovább, a vga-nak meg elindul a ventillátora.
-
V.Dave
senior tag
Az lehetséges, hogy lecseréltem a tápomat 600w, 80+ ------->400w, 80+platinum
és úgy látszik tuningban jobban szerepel a kártya (gpu +20mhz)
és úgy vettem észre mintha jobban alulfeszelhető lenne, eddig 1,050mV kellett az 1GHZ-hez, az előbb a world of tanks lefutott egy meccs 1,000mV-en is -
V.Dave
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Hol hallottad és mit értesz az alatt hogy rossz?
-
V.Dave
senior tag
Én most iponbol tuti XFX HD7870 BLACK et vennék, nemtudom az az érzésem hogy azok tuti mennek 1300MHZ et és nagyon kulturáltan is néz ki

-
V.Dave
senior tag
honnan lehetne megtudni hogy a prolimatech mk-26 felszerelhető-e a tahiti LE-re (Powercolor myst) ?
Ugyanis a honlapján nincs ilyen infó

Youtube-ot néztem még de vagy 5870-re szerelik fel vagy 6870-re esetleg GTX 480ra...
-
V.Dave
senior tag
de eddig engedte, mondjuk korább beta verzió volt és működött
-
V.Dave
senior tag
Tahiti-LE-n érdemes a memóriát is megemelni? Számít valamit teszteknél/játékoknál?
-
V.Dave
senior tag
Tahiti-LE-n érdemes a memóriát is megemelni? Számít valamit teszteknél?
-
V.Dave
senior tag
bizonyítási kényszer ezen bef*stam

hirtelen az jutott eszembe mint valami vásárlási kényszer -
V.Dave
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
XD

nekem fel se tűnt hogy van ott egy igazolványkép, megláttam hogy lol meg warcraft aztán annyi elég is volt.
-
V.Dave
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
nálam egyáltalán nincs ilyen, nem a beállításoknál kell engedélyezni valamit? 13.2 AB ről most váltottam 13.3-ra de egyiken sem emlékszem hasonlóra

-
V.Dave
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
és az hol van mert én nem találom légyszi ha küldenél egy képernyőmentést az AB-ről és a beállításaidról

-
V.Dave
senior tag
hogy lehet afterburnerben állítani TDP limitet a kártyának?
-
V.Dave
senior tag
http://www.mobilx.hu/index.php?dispatch=products.view&product_id=74423
ez most egész jó vételnek tűnik
Tahiti LE 62,5kvagy ez:
http://hardverapro.hu/apro/vtx3d_7870_2gb_black_vx7870_2gbd5-2dhv3e_tahiti_xt/hsz_1-50.html
58kbár én a VTX3d-től félek mert hallottam már pár ilyen kártyáról ami sunnyogott vissza a szervízbe.
(nemmegy a linkelés most az én gépem szarakodik megint?)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Linux kezdőknek
- Riasztó topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)